ET/KET február 2024
@erikap4 no veď ja tak isto , 2 týždne po krvy čiže budúci štvrtok 14.3.😔😔 Ach
@nikadominikanika ja som dostala kramy 2heho a 22 som mala vklad takze o 20 dni na to. Takze to potom odloz o mesiac.
@emi_emi159 ber ascorutine 3x denne a ak zacnes krvacat chod do nemocnice…. Bud si ta tam nechaju alebo ti predpisu tabletky proti krvacaniu…. Drzim palce
@emi_emi159 mozem sa opytat aka klinika ? Mne sa toto iste stalo tri krat a pre mna to ani raz nedopadlo dobre .. v kazdom pripade drzim palce
Ahojte , dnes som bola na krvi a hodnota hcg je 521, tak snáď je to v poriadku . Povedali že hodnota dobrá a dali mi už len sono na 21.3 tak zase vydržať . Dnes ma cely deň boli veľmi prava strana ako je vajecnik tak snáď to nieje nič zle . Mám dve maternice a aj dva krčky a embryjko vkladali do pravej kde nemám ani vajcovod tak som usúdila že ma tam asi nemá čo take bolieť možno len ta maternica uvidíme 🤷♀️
@patulka95 ked som bola na krv pýtala som sa na hodnoty HCG a sestrička povedala, že všetko od 300 hodnota je krásne číslo, základ je aby stúpalo, Držím palčeky
@s_o_n_i_k_e ďakujem pekne za povzbudenie♥️ , ked vidím všade vysoké čísla tak mám aj obavy . Ale teda budem spolieham na to ako povedala že je to pekná hodnota 😊na ďalšiu krv ma ani neobjednala už len rovno sono , tak skusim urobiť ešte digitálny na další týždeň
@patulka95 ja napríklad ani neviem svoju hodnotu hcg a nejak sa tým nezaoberám. Z centra mi volali, zagratulovali a objednali na ultrazvuk o tri týždne. Takže to beriem ako že je všetko dobre a nestresujem sa. Teš sa, užívaj si prvé týždne tehotenstva a teš sa na všetko, čo ťa čaká ❤️🥰. Je to najkrajšie obdobie našich životov 😍
@tyxoe počkaj si na HCG. A tebe hneď na 14ty deň robili UTZ?
Lebo ja som na 14 deň bola iba na odbere, keď som sa dozvedela výsledok výšky HcG napísala som do centra a na prvú kontrolu ma objednali o dva týždne …
Ešte je skoro aby niečo videli, hlavne na začiatok je to že to neni MMT 😊😊
@tyxoe ano bolo gestačny vak ale ja som mala vemi vysoke hcg, ale maloktorej žene vidno hned na 14 den a ukoncia uspesne tehotenstvo. Ja momentalne bojujem s tym, že sa mi tvoria z nicho nic hematomi…. Musis byt pozitivna a verit….. Verim že tvoje HCG bude postačujuce a rychlo sa zacne zdvojnasobovať 🙏
@nici_cs ved praveze neviem preco tak skoro a ano je to oto stresujucejsie ked viem ze nic neviem 🙄
@werculik ufff tak to mas narocnee, zena ani nevie ako je to dobree ani nie vysoke hodnoty ani nie nizkee musi to byt neaky stred priemer aby vsetko slo hladcsie,verim veriiim len viera ma drzi aby som to zvladla 🙄ale vycerpana som unavenaaa a chcelo by sa mi len spat 😔
@tyxoe tie hematomi nie su z vysokej hodnoty, cim vyssia tym lepsia, lepsie sa vyvyja embryo…. To z coho sa tvoria nevie nikto… ale zatial to plodu neuskodilo takze je to fajn, len ked z nicoho nic sa z teba spusti krv je to na psychiku…. K tomu ultrazvuku je dobre ked sa robi hned… lekar vidi ci je aspon maternica v poriadku ci nie su nejake cysty atd…. A to ze si unavena a sa ti chce spat je dobre znamenie, ze embryo rastie a vysava z teba energiu 🙂

@emi_emi159 bože 🤦♀️🤦♀️ toto sú nervy 😞 ja idem na prvú kontorlu po dvoch týždňoch od krvi, čiže 21-veho. To budú tiež nervy 😫😫