icon

ET/KET február 2024

9. feb 2024
emi_emi159
6. mar 2024

@memorybaby mrzí ma to 😔

matus7030
6. mar 2024

Baby tak aj moja rozpravka sa dnes skončila. Zase raz.
Minuly tyzden pozit test, potrvdene hcg (ale bolo nizke - 150) , aj stupalo o dva dni , stale som ale spinila, dnes kontrola krv, a hcg uz klesa. Takze vysádzam lieky a čakám na MS. Máte niekto skusenosť kedy vam prišla menstruacia /spontanny potrat po poklese Hcg a vysadeni liekov?

tyxoe
6. mar 2024

@matus7030 mrzi ma to 🙄😔to normalne co citam malo ktorej to vyslo 🥺

memorybaby
6. mar 2024

@matus7030 mne povedali ze 5-7 dni

werculik
6. mar 2024

@memorybaby ja pevne verim ze ten spravny cas este len pride ❤️

lev26
6. mar 2024

@matus7030 ahoj mne do dvoch dni 🙂

matus7030
6. mar 2024

@memorybaby ja som bola do teraz PN od vkladu, ale rada by som sa už vratila do prace, len ktovie ako to bude zase prebiehat. Doma mi už prepne mám pocit.
Moj posledny spontanny potrat v 6tt nebol sice az tak bolestivy, ale krvacala som 21 dni a to teda nebolo nic moc.

matus7030
6. mar 2024

@lev26 toto si aj ja strašne želám. Nech je to čim skôr.

memorybaby
6. mar 2024

@matus7030 ja som mala manzela doma na OčR aby som sa co najmenej natahovala so synom a nákupmi. Nepomohlo

memorybaby
6. mar 2024

Ďakujem za slová 😞 naozaj mi je veľmi ľúto tohto trápenia. Predstava toho ze sa už mohli dvaja hrať, všetko mohlo byť inak .... Zapalujem sviečku a pytam sa prečo.... Prečo to aspon nejde hned 🖤

matus7030
6. mar 2024

@memorybaby ja si myslim, že je to len pre náš psychicky pokoj - že sme spravili všetko čo sa dalo, len aby to vyšlo. Ale v skutočnosti to asi veľký vplyv na uhniezdenie nemá. Ja som ostala doma najmä preto, že pracujem s malymi deťmi a vo februari bola obrovska chorobnost a top chripkova sezona u nas, tak som nechcela nič nachytať.
Džte sa ❤️

nikadominikanika
6. mar 2024

Jaaaj baby :-/ ale si vytrpíme, kým prídeme k vytúženému cieľu … no pevne verím, že sa každá jedna dočká

nikadominikanika
7. mar 2024

Ahojte dievčatá .. prosím Vás vedeli by ste mi povedať na koľký deň sa chodí na ket po ms? Dnes mi prišla ms, po ms mám íst na kontrolu, šla by som na ďalší vklad. Je to nejak dané? .. koncom mesiaca mám oslavu 30tky, ak by to bolo pred nou tesne tak by som do toho nešla.

patulka95
7. mar 2024

@erikap4 ahoj ako dopadla dnes krv ?😊

patulka95
7. mar 2024

@nikadominikanika ahoj mna objednali na prvé sono asi na 13-14dc a potom už podľa toho určili deň vkladu , kázali mi volať na recepciu a objednať sa keď dostanem ms

erikap4
7. mar 2024

@patulka95 ahoooooj🍀🍀 tak výsledok HCG 1656😊😊 o dva týždne kontrola 🙏✊
Ty ideš zajtra ak si dobre pamätám, že?

patulka95
7. mar 2024

@erikap4 super gratulujem 😍♥️♥️a robila si test ešte či už len na krv ?😊ano ja zajtra tak uvidíme , a kde chodíš ?

nikadominikanika
7. mar 2024

@patulka95 ďakujem 🙂

nikadominikanika
7. mar 2024

@erikap4 gratulujem 🤗 a drzim palce ❤️

erikap4
7. mar 2024

@patulka95 ešte ráno som si urobila posledný test čo som mala doma a potom šup na krv 🤭🤭
Do Brna Reprofit , tam náš prvý vklad 😉 držím ti palce zajtra, daj vedieť 🤜🤛

erikap4
7. mar 2024

@nikadominikanika ďakujem, budeme to potrebovať 🍀🫶

alena909
7. mar 2024

@nikadominikanika ja som
mala cca 19 den

nikadominikanika
7. mar 2024

@alena909 dakujem za odpoved a prosim ta od začiatku ms, či po ms 19 den? 🙂

alena909
7. mar 2024

@nikadominikanika od zaciatku, cize na 19 den cyklu 🙂

nikadominikanika
7. mar 2024

@alena909 ďakujem 🙂 no tak uvidíme

nici_cs
7. mar 2024

@erikap4 jeeeej gratulujem ❤️. Veľa šťastia prajeeeem ❤️. Je to úžasný pocit, však?

erikap4
7. mar 2024

@nici_cs pravdu?? 🙈 ja si to nejak ešte neuvedomujem 🙄🙄 uvidím o dva týždne. ❤️

matus7030
7. mar 2024

@nikadominikanika ja som napriklad mala KET až 22 DC, lebo som mala posunutú ovuláciu.

nici_cs
7. mar 2024

@erikap4 príde to ❤️. Hlavne, že aspoň už toto máš potvrdené ❤️

emi_emi159
8. mar 2024

Ahojte, tak ja som dnes ráno mala hnedé spinenie pri prvom rannom cikaní, hneď som volala na kliniku či mi vedia dať dnes termín na ultrazvuk lebo som mala hnedý výtok na záchode a povedali že to je úplne normálna vec že toto ma každá tretia žena že sa nemám vôbec báť a mám prísť az podľa dohodnutého termínu na budúci týždeň štvrtok na prvý ultrazvuk. Tak snáď to bude ok😡😡😡😩