ET/KET február 2024
@memorybaby ďakujem, akurát dnes mi došiel prístroj na počúvanie srdiečka a počula som ho ❤️
Veľmi ma mrzí, že Vám sa nezadarilo 🥺
Všetkým babám, čo to nevyšlo, prajem, aby sa im čo najskôr pošťastilo, zaslúžite si to všetky ❤️.
A dievčence, čo im to vyšlo, tak Vám prajem krásne tehuľkovanie, nádherný pôrod a veľa zdravíčka Vám aj Vášmu malému mimču ❤️
@memorybaby u mna to tiez vyzera zatial nadejne..som v 8.tyzdni ... drzim ti palce pri dalsom vklade 🍀🍀🍀 aj ostatnym dievcatam
@adabise683 gratulujem. Držím palce k úspešnému koncu ❤️
@memorybaby dakujem vemi pekne 😘
@memorybaby ahooojky, my zatiaľ bojujeme, momentálne som 9tt+5d 🙏🙏
@erikap4 držím palce 🥰 nech máte úspešný koniec 🙏
Ahojte takze ten prvy raz nevysiel, uz som bola aj na druhom ale teraz som mala bolesti iba v prvy den po transere a potom uz ziadne bolesti neviem ci to je dobre 🤔
@pastelka292929 ahojky tiež som po druhom vklade som 3 dpt aj ja som mala bolesti prvý deň a potom dva dni mi išla hlava prasknúť, som zvedavá ako to bude ďalej hlavne nech máme dve čiarky na teste 🙂
@marika3108 tak super sme dve 😁 neviem ako sa to rata ja som bola 19teho tak tiez 3 alebo 4 den po 😁 pri prvom ma bolelo brucho krize od druheho dna ako pred MS a nic s toho nebolo.. no teraz mam pocit ze som ani na tom vklade nebola vobec nic neboli ani ta hlava. Jooj kiezby drzim nam palce 😊
@pastelka292929 tiež som bola 19.4. čiže si tiež 3 dpt deň vkladu sa nepočíta 🙂aspoň sa môžme povzbudzovať poprípade zdieľať naše príznaky ak budú🙂
@marika3108 ano 😁 a pri prvom si nieco pocitovala? A odychujes doma? Mne teraz dal vklad o 3 dni skor teraz to uz akosi inak znasam lepsie aj fyzicky aj psychicky zatial😊
@pastelka292929 pri prvom som sa až prehnane sledovala a všetko som brala za príznaky a potom to veľké sklamanie...a áno som doma.ma PN aj pri prvom som bola , pri prvom viem že ma popichavalo a som verila že to vyšlo preto tento druhý vklad sa snažím nejak neprežíval a nesledovat sa tak ale tá bolesť hlavy bola na nevydržanie,a aké lieky berieš?
@marika3108 heej to chapem lebo chces vediet cim skor ale tiez som som povedala ze to ubehne ked to nevijde pojdem na dalsi raz sa to hadam podari 😁 a mam iba progesteron na noc minule som brala aj 5 dni letrozol a ty?
@pastelka292929
@pastelka292929 my už nemáme bohužiaľ ďalší pokus tento je náš posledný😐a progesterón večer aj ja mám čipky, ráno si picham prolutex to je tiež progesterón plus sprej lenzetto ráno a večer a na obed anopyrin
@marika3108 tak musime iba verit ze sa to podari 😁 fuu to mas riadne toho a zmenili nieco od minuleho mesiaca ci ?
@pastelka292929 nie toto isté som brala aj vtedy, jj musíme veriť pozitívne 🙂stále sa cítiš rovnako? Ja okrem tej hlavy nič🙂
@marika3108 stale ta boli ta hlava? Mna zacali krize boliet a sem tam pichne vo vajecniknikoch hmm tak neviem
@pastelka292929 Ja som začala pociťovať také pichanie ale ako keby zospodu z pošvy také jak tlaky a toho som sa obavala...toto som mala aj pri prvom vklade a nevyšlo to...
@marika3108 jooj ako ti lepsie ci? A ozaj kedy mas v plane robit test? Na krv mas ist tretieho?
@pastelka292929 nie na krv idem pondelok 29.4. na 10 dpt🙂musím veriť že to s tým neúspechom nemá nič spoločné , že viacero báb to malo a boli tehu 🙂to pichanie mám stále aj dnes len čo som sa zobudila som to cítila už
@marika3108 tak to je super 😁ked na tie priznaky sa neda spolahnut .. ja som bola aj precitlivena aj plac aj zvracanie som bola presvedcena ze som a nic s toho ale este pred KET.. tak ja uz to beriem tak s rezervou ..samozrejme ze by som bola najstastnejsia 😁ja mam ist az 3 tieho na krv..
@pastelka292929 dnes aj prsia na dotyk citlivejšie aké môže to byť aj z toho progesterón u neviem 🙂ty sa chces skôr testovať? Ja by som aj ale sa aj bojím 🙂
@marika3108 fuu tie prsia ani nehovor ani podpsenku nenosim ale asi to je s toho progesteronu aj minuli mesiac som ich take mala.. ach mna tak zacina to brucho pobolievat 🤔 este mam trochu nadej ze minuli meciac som mala od druheho dna a cim dalej tym viac ze ku koncu som uz chcela tabletku,len sa bojim ze uz to zacina.. no ja uz mam test kupeny dnes 🤣 povedala som ze nebudem testovat ale ja to chcem vediet radcej skor 😁 ked vidim kolkym babam vijde test uz na 4-5 den a to by som povedala ze to nic neukaze ... Tak asi na 7 skusim a potom este na 10ty
@pastelka292929 že aj minulý ty boleli? Mňa minulý vôbec a cítim dnes ráno aj lávy vajecnik z ktorého som ovulovala 🤔ja ms doma jeden mama test ale tie minulý mesiac duchovali a krv bola negat
@marika3108 tieto mas s minuleho mesiaca ci? A ktoreho dna?dnes som sa zobudila na to ze ma boli dole brucho a vajecniky 😢test je tak biely ze belsi uz nemohol bit.. no este skusim cez vikend ci nahodou ale necakam zazraky..
@pastelka292929 áno z minulého mesiaca to bolo v jeden deň robené za sebou a asi 7 dpt to.bolo už neviem presne, nestresuj dnes sme len 6 dpt to ešte nemusí byť vidno mohlo sa skôr uhniezdit alebo momentálne sa to deje keď ťa bolí v podbrušku 🙂myslí pozitívne🙂do krvi máš ešte ďaleko 🙂
@marika3108 myslela som neskôr uhniezdit🙂
@marika3108 aha a potom si si robila na druhy den a nebola tam? Ach jaaj viem si predstavit mne tiez raz vysiel so slabsou ciarkou a nemohla som uverit hned som bezala do lekarne a test biely 😓 ja viem poviem si nejdem testovat az po 10 dnoch a zrazu mam test v ruke 🤣🤣🤣 ale neviem ci na 6ty den sa moze uhniezdovat neni to uz neskoro?
@pastelka292929 myslím si že každé embryjko je iné , tak ako barju písala že ono kým sa spamätá že je v maternici tak to trošku trvá kým sa začne uhniezdovat takže šanca tam stále je🙂a veľa dievčat písalo že mali testy biele a krv bola pozitívna🙂

@marika3108 drzim palce aby sa podarilo 🙏