icon

ET/KET február 2024

9. feb 2024
werculik
22. mar 2024

@nici_cs ano vyzera ze vsetko oka. Plavalo si to tam veselo tak uvidime co povedia na 3D uz bude aj prva fotka. Tak 26 si piseme 🙂

nici_cs
22. mar 2024

@werculik no teším sa, že to vyzerá ok, tak o 4 dni teda 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

pastelka292929
24. mar 2024

Ahojte baby mozem sa pripojit ? Som 5po vklade a kedze to uz mate za sebou chcem sa opytat ako ste sa citili .. to cakanie je naozaj dlhe 🫣 od druheho dna po mam pocity ako pred MS 🤔 mali ste nieco take? Necitala som vsetky komenty 😁

nici_cs
24. mar 2024

@pastelka292929 ahoj. Hej, pichanie v podbrušku som pociťovala. Viem ako sa citis, to čakanie bolo veru hrozné. A ešte ťa toho čakania čaká kopec aj keď to vyjde 😂. Kolkodňové embryko ti vkladali? Už si si robila test?

pastelka292929
24. mar 2024

@nici_cs 5 dnove vkladali .. este nie to je asi moc skoro 😓 tomu verim toto je moje prve a vobec som neverila ze to cakanie bude dlhe 😁 prve dva dni som aj zabudala ze som tam bola a potom to zacalo 🤣

nici_cs
24. mar 2024

@pastelka292929 tiež som bola vo februári na prvom vklade, dávali mi mrazené embryko.

Ja som si prvý test robila týždeň po vklade, keďže sa mi snívalo, že som si robila test a bol pozitívny 😂. Ale zbytočne nerob testy, ak sa na ne necítiš. Mňa k tomu naviedol vnútorný pocit 😊

pastelka292929
24. mar 2024

@nici_cs supeer gratulujem 😍 tak uz si v kolkatom? bodaj by sa to kazdej splnilo 😁 mne uz sa dva krat snivalo ze som dostala MS.. rozmyslala som ze tiez skusim po tyzdni nech viem na co som.. uz mam toho plnu hlavu blee 🤣

nici_cs
24. mar 2024

@pastelka292929 nedá sa na iné nemyslieť, ale ak tak mysli pozitívne 😊. Všetko bude v poriadku. Som 7+4tt a v utorok idem na prvý ultrazvuk konečne 🙏🏼

Kedy ideš na krv? Ak si urobíš test, daj vedieť, silno ti držím 🤞🏻

pastelka292929
24. mar 2024

@nici_cs jeeej to super drzim palce 😁 ja sa skor snazim tak neutralne k tomu aby som nebola sklamana zas ked nevijde pojdem na dalsi 😁 ale ked mi zacali tie pred MS uz som myslela ze s toho nic nebude .. niesom negativna 🤣 len nechcem sa uz tesit dopredu 🤦 a mala si este nieco okrem toho pichania?

pastelka292929
24. mar 2024

@nici_cs Jaj na krv mam ist az 3tieho a ze pred tym si mam spravit test

nici_cs
24. mar 2024

@pastelka292929 asi okolo piateho dňa som začala byť plačlivá celkom, ale že extrémne 😂. A potom okolo 10teho dňa po vklade už začali nevoľnosti. Ale ja som cítila, že som na dobrej ceste proste, cítila som, že sa niečo zmenilo. A akože ja som sa psychicky pripravila na neúspech, bola som zmierena s tým, že na prvý krát sa to málokomu podarí. A potom prišiel ten sen a ja som cítila, že sa niečo mení a už som to brala ako hotovú vec. Jednoducho sa z môjho skeptického ja stal tak pozitívny človek, že ani nechápem ako. Neviem ti to vysvetliť. Ale budeš to cítiť, keď to vyjde ☺️

nici_cs
24. mar 2024

@pastelka292929 daj potom vedieť, že čo na krvi 😊

pastelka292929
24. mar 2024

@nici_cs anoo pocujem to v tvojom pisani tu pozivnu enegiu 😁🥰hmm tak to ja som placliva aj bez toho mozno sa to v tehotenstve otoci 🤣 a jedine co chodim na wcko kazdu chvilu ale zas vela vody pijem .. jasne dam vediet ak aj spravim ten test ✊✊✊ idem sa s toho vyspat 😁

nici_cs
25. mar 2024

@pastelka292929 aj ja som citlivá, no toto je extrém, na každej prkotine sa rozvlykám akoby sa mi rúcal svet, hrôza, fakt 😂😂😂

Aj pi veľa vody, tým neuškodíš. Ja som pila vždy veľa vody a odkedy Som tehu, tak pijem menej o dosť a neviem prečo. Možno moje podvedomie sa bojí, že budem chodiť piškať ešte viac alebo čo 😂😂😂

pastelka292929
25. mar 2024

@nici_cs 🤣🤣🤣chapem aj reklama ta rozplace 🤣mavam aj take stavy 😁hadam to nebude celych 9mesiacou 🤣 ja som zas pila mozno pohar za den ked som si zacala pichat hormony tak som som sa donutila a od vtedy si rozplanujem 2 litre za den 🤦🤣

nici_cs
25. mar 2024

@pastelka292929 no u mňa boli v norme aj tri litre, teraz ledva liter a pól vypijem. Strašné. Musím sa viac nútiť do toho

werculik
26. mar 2024

@nici_cs ahoj tak ja som bola uz vcera na 3D volali mi ci neviem prist. Tak mame krasne fotky a podla lekara bolo vsetko na 1 tak sa tesime a verim ze to tak bude aj nadalej pokracovat. Tebe drzim na dnes vsetky palce aj prsty. Daj vedieť ako si dopadla 🙂

nici_cs
26. mar 2024

@werculik ahojky. Tak máme za sebou ultrazvuk, mimčo tam je, hmýri sa už ako červíček a srdiečko sa v hrudi trepotalo ako malý kolibrík v klietke ❤️. Takže sa vytešujeme aj my ❤️. V ktorom si tt, že máš 3D?

werculik
26. mar 2024

@nici_cs nooo tak to je super 🙏 len tak dalej. Ja som skoncila 12tt. Tak len vela oddychuj ja som unavena vecne do teraz. 🙂

nici_cs
26. mar 2024

@werculik ooooo, to je krása, tak pravdepodobne to najrizikovejšie máš za sebou ❤️. Ja som celkom v pohode, keďže mne môj milovaný zakázal pracovať, tak necítim únavu, ale asi je to tým, že môžem oddychovať kedy chcem 😂.

marika3108
26. mar 2024

Ahojte dievčatá kedy vám vyšiel duch po vklade? Ja som dnes testovala ráno som 7 dpt a test biely🫤je ešte nejaká nádej ? Bolesti mavam od druhého dňa na ľavej strane kde aj vkladali embryjko, večer tiež zimnica

werculik
26. mar 2024

@nici_cs ja som tiez doma ale ja pocitujem unavu brutalnu. Bud rada ze mas energiu :D ja cakam ze teraz to uz prejde konecne 🙂 snad hned jak zacne byt teplucko 🤗

nici_cs
26. mar 2024

@werculik na to sa už teším, sadnem na záhradu u rodičov a budem si užívať slniečko 😁❤️. Nech má malinké vitamínu D na rozdávanie 😁

werculik
26. mar 2024

@marika3108 je este nadej, skus tak dva dni este pockat 🙂 zavisi kedy sa uhniezdi 🙂 drzim silno palce ❤️

nici_cs
26. mar 2024

@marika3108 ahoj. Počkaj dva tri dni a urob si test zase. A urob si ten, čo si robila dnes a aj digitálny. A uvidíš. Nestrácaj nádej ❤️

werculik
26. mar 2024

@nici_cs treba treba 🥰

memorybaby
12. apr 2024

Ahojte tak dajte sa tu dokopy komu teda vyšlo a komu nie ak ste ochotné 🙂 lebo som sa tu uz stratila. Ja hlásim neúspech .

marika3108
12. apr 2024

@memorybaby tiež neúspech idem na druhý vklad budúci piatok

nici_cs
12. apr 2024

@memorybaby ahojky. U mňa to vyzerá nádejne, podľa posledného Sona sme 9+6tt, v stredu uvidíme, čo povie dr.

memorybaby
12. apr 2024

@nici_cs 🙏🥰 teším sa