ET/KET február 2024
@matula26 do ktoreho heliosu chodis? Ja do BB a tiez mam pocit, ze tam je vsetko inak ako citam od ostatnych bab...netusim akej kvality a co vkladaju, jeden povie tak, druhy tak, nerastie mi sliznica a oni rok na mne skusaju tie iste lieky....take cudne
Ahojte baby idem sa k vam pridať , ja som mala svoj druhý KET v piatok 16.2. dnes mám druhý deň ak nerátam deň vkladu. Prvý KET bol v decembri a testy som mala pozitívne ale čiarka nesilnela a bolo to biochemické. Neviem či teraz budem testovat po prvej skúsenosti , ale nevydržím az do krvy😔
Mna strašne bolia miesta vpichu po prolutexe neskutočná bolesť a tvrdé hrčky, máte to niektorá ?
Držím nám všetkým palce
@emi_emi159 ja som tiez nechcela testovat, lebo 1 a 2 vklad sa neudrzal,ale aj tak som nevydrzala...ja picham clexane a musim poklopat ziadna modrina ani bolest...pichas si sama ci ti niekto picha?
@c0ccodrill0 sama si picham, aj v decembri som mala prolutex ale nebolelo to az tak veľmi ako teraz
@emi_emi159 ja to mám s tými injekciami také zvláštne. Vždy ma bolia len na ľavej strane brucha, nechápem prečo. Ale striedam to tak či tak. Tak na jednej strane mám modriny a bolestivé vpichy a na druhej nič
@matula26 a aký ti zistili problém? Hľadajú niečo? Možno preto len tá jedna injekcia, že nevedia, čo ibe by ti dali. Mne DR povedala minimalne 2 varianty ako možme postupovat a spolu sme sa dohodli,čo vyberieme. Okrem toho všetky schopné embryá po OPU sme dávali na genetiku. Ale mám za sebou 4 potraty po prirodzenom otehotnení, tak hlavne preto.
@c0ccodrill0 stale na menstruaciu … rovnako
@emi_emi159 ja to mam tak s tymi injekciami. Jednak mi velmi tazko ide ihla dnu a taktiez hrče mi ostavaju …
Dievcata a pri negativnom vysledku tehu testov vam prisla menstruacia presne alebo meskala?
@emi_emi159 ahoj, ja si tiež picham prolutex aj clexan, prolutex - keď si picham tak nič ale potom to boli a zostane mi hrcka ale nie vždy, a clexan keď vpichujem tak ma to štipe a potom nič
@zuzana_2407 mne sa pri negativnom teste spustila menstruacia na 12 dpt. a to som stale brala progesteron
@zuzana_2407 po vysadeni progesteronu do 2 dni prisla
@makrelkam preco si prestala brat progesteron?
@zuzana_2407 krvny test bol negativny🤷♀️
@matus7030 @zuzana_2407 Ako sa cítite? Už ste skúšali testovať?
Tak 10dpt testy roznych znaciek negativne a zacinam spinit. Na krv az v piatok, neviem preco nedaju krv skor, zbytocne do seba lieky pchat na psychike tiez nepomaha...toto bolo nase posledne embyo fakt neviem co dalej...6 rokov cakam na zazrak uz fakt nevladzem😔
@matula26 ak Vam mozem poradit chodte do Brna. Od 2015 som bola 2 centrach na Slovensku a okrem brania prachov ziadny uspech. V Brne prvy vklad= prvy syn po 10 rokoch na 7 Ket..Velky rozdiel v kvalite a odbornosti a v cene minimalny.Lekar vyrata presny pocet liekov,uz mi neostavali doma lieky v hodnote 400 eur doma..
Ahojte mňa čaká KET 23.2. 🙂
@makrelkam som v rovnakej situácii.2x sa podarilo a teraz 1x nič, takže idem skúsiť znova. Ale Nativ nechcem oba vyšli v riadenom. Teraz bol nativ a nič. Takze ideme zada skúsiť v riadenom
@c0ccodrill0 ja ked som zacala špiniť nečakala som, šla som na pohotovosť zobrali mi HCG, bolo 0 a vybavené volala som do centra odrazu mi vysadili lieky.
Ahojte, prosím vás je možné že by som mala veľmi veľmi slabého ducha 4 deň po KET? Ja viem že je to veľmi skoro ale z predošlej skúsenosti keď to skončilo biochemickym to chcem mat pod kontrolou a sledovať od začiatku proces či čiarka silnie každý druhý deň. Ale naozaj som necakala dnes 4 deň ani len toho ducha a vidím ho tam , tešiť sa budem az po výsledkoch z krvy samozrejme to nič ešte neznamená. Vkladali expandovanu blastocystu.

@zuzana_2407 a ako sa citis?