ET/KET február 2024
@emi_emi159 podla toho ci si si pichala ovitrelle…… ak ano 10 dni potom môže skresliť výsledok… Ale môže byť že sa aj skoro uhniezdilo 🙂 ve+a šťastia 🙏
Ja sa k vam pridavam, nech ten cas ide trosku rychlejsie 🙂 . ET som mala 17.2, je to vlastne moje druhe IVF, z prvej ET mam dcerku, ale zial snaha o surodenca uz taka jednoducha nie je, 2 roky mi trvalo kym som sa dopracovala ku vkladom vsetkych 7 embryi co mi zostali z prveho IVF, ale teda nic z toho.
@emi_emi159 ja poznam babu ktora je momentalne tehotna, a 4 den uz mala ciarku slabulinku. Kebyze nevidim neuverim 🙂 . Ale tiez pravda ze mne osobne ovitrelle duchoval az 12 dni. Dnes si robila test?
@emi_emi159 ano je to mozne. Aj ja som mala pri synovi.
Aj ja to tak mam, surodenec sa akosi nedari
@emi_emi159 drzim palce aby ti to vyslo 😃 a ciarka silnela ... mna caka pravdepodobne vklad zaciatkom marca ... 2 mi nevysli tak snad do tretice to vyjde
@emi_emi159 tá čiarka tam určite je, tak nech len silnie 🙏 Ja idem testovať zajtra rano.
@emi_emi159 jej super 😍, teším sa s tebou, nech len čiarka silnie
@matus7030 držím palce a daj vedieť
@katy44 ďakujem pekne ja sa neviem tešiť zatiaľ z toho testu lebo aj v decembri som mala takéto čiarky a bolo to biochemické 😔 veľmi sa bojím že sa to zopakuje
@emi_emi159 držím palce nech to dobre dopadne, ja som tiež 7/23 biochemické a potom som mala vklad 9/23 a v 8tt potratila, tak teraz mám vklad 3 krát a veľmi sa bojím ako to dopadne ale verím že sa to podarí
@katy44 Ach Jaj , držím palce veľmi veľmi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 určite sa to podarí , do tretice všetko dobré uvidis
@emi_emi159 ako sa cítiš?
@katy44 sem tam ma jemne pobolieva podbrusko ale len take jemné “brnenie” a inak mi nič nie je vôbec nič , len prsia ale tie bolia z liekov ktoré beriem. A tebe je ako?
@emi_emi159 ja sa cítim dobré, snažím sa veľa oddychovať občas cítim trochu podbruško ale to minimálne, rozmýšľam že si spravím tiež zajtra test aj keď som povodne plánovala až cez víkend, no keď som videla tvoj, čím ďalej tým viac mi to vŕta v hlave 🙈
@katy44 ja odporúčam počkať ten víkend 😁 kolky deň máš?
@emi_emi159 nevydržala som to,ráno som robila test 🙈 dve čiarky 😍 ja som dnes 8dpt budúci týždeň v stredu mám ist na krv
@katy44 juuuuujjjj to naozaj ?😍😍😍supeeeer veľmi sa teším , ale další si sprav už len o dva dni či je silnejšia, zajtra to bude zbytočne 🙂 krásna správa 🙏🏻
@emi_emi159
@katy44 baby aké testy robievate? Ja už ani neviem, čo som si takmer pred rokom a pol kupovala a mala som doma test, ale podľa mňa je katastrofalny. Ani tá jedna čiarka, ktora má byť hneď tmava tam nie je poriadne vidieť, asi majú málo farbiva. A ukázala sa až po dlhšom limite, ako bolo písané. Pôjdem do lekárne, nech viem na čom som, tak nech si kúpim nejaký lepši test.
@katy44 krásna čiarka to nie je žiadny “duch” ale viditeľná čiarka 🙏🏻😁😁😁 ja mám krv dva dni po tebe v piatok
@matus7030 skús Mamatest,woman secret, clearblue digitálny
@emi_emi159 stať sa môže vsetko ale verim že nie 🙏, tiež som na tom rovnako ako ty, hlavne musíme pozitívne myslieť
@katy44 to áno , ale radšej byt pripravená na všetko
@katy44
@zuzana_2407
Baby tak môj test 10dpo biely. Tento krát teda z toho nič nebude. Na krv idem až v pondelok,ale to už neočakávam nejakú zmenu.
Vám držim ďalej palce!
13dc krv negativna 😔
@c0ccodrill0 och tak ma to mrzí, lebo si pamatam, ze si pisala, ze to je vase posledne embryo.
Myslim na teba a nevzdavaj to!
ahojte dievčatá ja som mala dnes akurát druhý KET za sebou , prvý neúspešný . Tak už len cakat … je tu niektorá ktorú to v blízkej dobe čaká alebo už momentálne čaká na výsledok ?

@emi_emi159 ked si pozrieš prispevky v IVF skupine tak majú rôzne skúsenosti niekomu to robí ovitrelle, niekto už ma ducha, mozne je všetko 💪 držím prsty