ET/KET február 2024
@natali8581
@patulka95
Držím palce , ja som mala vklad 14.2.takže budúci týždeň už idem na krv
Ahojky. Tak prvý KET som absolvovala v utorok. Cítila som trochu hrdlo, aj som to hovorila v centre, két sa uskutočnil. Teraz už mám riadne silnú nádchu, uzliny spuchnuté a myslím, že aj teplota sa mi zvyšuje. Najprv som sa kvôli tomu nestresovala, ale už teraz, keď cítim teplotu, tak sa začínam báť. Mala ste niektorá toto tiež??? Potrebujem upokojiť 😪🤦🏽♀️
@katy44 ďakujeme ❤️tak ty už to máš za chvíľu 🥰 toto čakanie je hrozne 😦
@natali8581 to čakanie je veru strašne, ale hlavne nech to dobré dopadne 😊
@nici_cs to by bolo najlepšie riešiť s lekárom, ja keď som bola na vklad tak mi hovorili že ak by som dostala chrípku, teploty tak si môžem dať klasicky paralen 500, no aj tak by som to konzultovala, nemôžeš zavolať do centra? Viem že ide víkend ale koordinator by ti to mal zodvihnut
@katy44 ďakujem za odpoved. Ono ja som to s nimi konzultovala už v deň vkladu. Vraj môžem všetko užívať, keďže to ešte nie je tehotenstvo. Zaobstarala som si však lieky vhodné pre tehotné, homeopatiká, kloktanie slanej teplej vody a bla-bla-bla. Je to len stres, že práve teraz. Doteraz som bola zdravá a ako na just ma to chytí teraz.
@patulka95 ahoj ja som dnes mala KET, prvý neúspešný 💪🙏
@nici_cs mne práve dnes povedali správať sa ako tehotna. Žiadne bylinky v prípade chrípky lieky len pre tehotná
@memorybaby mne povedali to iste, správať sa ako tehotná
@katy44 držím nam palce 💪
@memorybaby držím palce tiež ideš na krv 8.3 ?☺️
@patulka95 áno 8.3. mam krv. Sme v tom spolu 💪
@memorybaby áno ♥️planujes robiť aj test skôr či pockas na krv ?🥰
@patulka95 nikdy som nerobila test takže počkám 🙂
@patulka95 a ty ?
@memorybaby Viesco ja som minule robila test už ako hlupa na 3 deň ale nič z toho nebolo …ja asi skusim ale už chcem neskôr vydržať , s lekárom sme sa dohodli že mi dá výmenné na vyšetrenia ak to teraz nevyjde , tak aby som šla uz výsledkom testu uz na krv .
@patulka95 držím palce aby to vyšlo ✊
Ahojte 🙂 .. tak ja som tiež po vklade, mali sme ET 23.2. v piatok .. odber bol v pondelok, takže sme vkladali kompaktnú morulu ..beriem 2x3 estrofem, 1x3 progestanel a pricham clexan .. to čakanie je hrozné, dúfam vydržím a uhniezdi sa ❤️ .. na krv mam ist 4.3. - 10. deň
@nikadominikanika tak sme v tom spolu 💪 mne vkladali úplne vyhatchovana blastocystu . Drzim nam palce 🙏
@memorybaby aj ja nám držím palce ❤️ no nám si myslím do tej blastocysty nestihlo dorásť, ja som mala odber v pondelok a vklad už v piatok .. 4. deň zodpovedá tej kompaktnej moruly, tak snád 🙂 .. plánuješ sa testovať? Aj niečo pocituješ?
@nikadominikanika nikdy som netestovala tak verím ze vydržím aj teraz. Zatiaľ nič všetko v poriadku. Uvidíme ostatné dni. Na 6 den som spinila na 7 tiez a na 8.som dostala MS. Od 6. Som citila tlaky presne som vedela že príde MS . Tak som zvedava. Snad sa to teraz podarí. Ty sa ako citis ?
@memorybaby ja necítim nejak nič .. občas pichanie, ale žiadne tlaky, bolesti nič .. tak len čakať 🤗 ja som objednala tie mama testy na odporúčania, tak uvidim .. 4.3. mám ísť na krv, na klinike výsledky do 2 hod, ale zrejme pojdem k mojmu gyn a tam vysledky do 2 dni :-/
@nikadominikanika ja chodím na krv ku gyn.ale výsledky mám ešte v ten den .
@memorybaby tak ja budem asi o to viac čakať :-/ .. uvidíme .. snáď testy prezradia
@nikadominikanika urcite ano. Verim tomu ze sa nam to podarí ✊

@patulka95 ahoj, ja som mala vklad včera 😊🍀.