icon

ET v Decembri 2018

kikuska9935
16. nov 2018

Ahojte, nakoľko som absolvovala 1 IUI v juny 2018 a IVF v septembri 2018 ( vid tema IVF v septembri 2018) , no žiaľ všetko núspešne, tak zakladám novú diskusiu pre stimulku v novembri s ET v decembri 🙂
pridajte sa ku mne a podelme sa spolu o pocity 🙂

bozidaratrppp
30. dec 2018

este newem nic poriadne

ivik6
30. dec 2018

@kikuska9935 ako sledujem od septembra ideme rovnako... Tiež beriem estrimax,dnes som 7DC tak uvidím kedy dajú KET, horšie je že zas sa mi spustili kašeľ, tak uvidím či prejde alebo zruším KET ... ale držím nám palce nech sa to konečne podarí 🙂

kikuska9935
autor
30. dec 2018

@ivik6 ano ano 😂😂😂 ale aspon viem, ze nie som sama, komu sa to takto taha... 😊 Teraz to uz musi vyjst 🍀 skoda ze mi zrusili ET, uz sim pomaly mohla vediet vysledky testov... A mame j celozavodnu, ktora nam v stredu konci, tak zas zacne pracovny kolotoc...

ivik6
30. dec 2018

@kikuska9935 no ja som tiež mala zrušený ET, tak ako ty, takže viem ako sa cítiš. V decembri som aj skúsila KET ale negatívne, tak chceme skúsiť ďalší KET ale len ak budem zdravá.

ivik6
30. dec 2018

@ivik6 a s tou robotou, tiež uvažujem ako to spraviť. Či robiť, alebo si zobrať dovolenku a doma byť ale tiež uvažujem že by sme aj niekam úplne vypadli. Lebo mne už z toho celého sibe a tie hormóny mi tiež občas riadne udieraju na hlavu.

bozidaratrppp
30. dec 2018

drzim palce diwvcata

bozidaratrppp
30. dec 2018

dufam ze sa nam to vsetkym podari

kikuska9935
autor
31. dec 2018

Všetkým Vám prajem šťastný nový rok, a hlavne aby to bol ten najuspesnejsi rok pri ET, KET a vsetkom ostatnom, aby sme si tu mohli potom vytvorit skupinku tehuliek 😘🍀🍀🍀 drzim vam vsetkym moc palce a samozrejme j sebe 😂

bozidaratrppp
31. dec 2018

aj ja prajem stastny novy rok nech nam vsetkym to vyjde dakujem za skupinu ...ze sa mozme podelit o nase pocity

ivik6
7. jan 2019

Ahojte dievčatá. Tak ja neviem či mne nie je súdené ísť na vklad ale od kedy som sa rozhodla ísť na IVF samé komplikácie. Dnes som absolvovala sono a napriek estrimaxu mi od štvrtka kedy som bola tiez na sone mi nenarastla vôbec sliznica.. o 5 dní by mal byť KET ale ak nepodrastie doktor KET zruší. Navyše mám nejakú tekutinu a asi aj cystu niekde za vaječníkom a hrozí mi odsranenie vajcovodu z čoho nie som vôbec nadšená a navyše som riadne prechladnuta. Ja už neviem či si to spôsobujem nejak ja všetko toto ale vážne nerozumiem prečo mám vždy tolko komplikácií. 😖😞

kikuska9935
autor
7. jan 2019

@ivik6 ahoj.. Prepac ale kam chodis do centra? Ja som tiez dnes bola na sone a mam KET v nedelu na 19DC. Tiez beriem estrimax a od stredy mam davat aj progesteron.

ivik6
7. jan 2019

@kikuska9935 v BB. Tebe držím palce...

kikuska9935
autor
7. jan 2019

@ivik6 ivik a ako prebieha KET? Dnes mi sestricka oznamila do tel. Ze v nedelu mam vklad, ale kedy mam konzultovat s embryologom ze co vsetko chcem? M a m na mysli embryoskop atd.... Budu mi volat? Alebo mam zsvolat ja? Lebo v papieroch mam naisane ze embryolog bude kontaktovat v popoludnajsich hodinach do 16tej ale ze kedy, mame tieto veci konzultovat to nie 😂

ivik6
7. jan 2019

@kikuska9935 embryoskop je na výber embrya nie? To sa ale vyuziva asi len od oplodnenia do predlzenej kultivacie... to už teraz na KET asi ťažko... či sa mýlim teraz v tom pojme? Lebo ja mám len skúsenosť s tým, že ráno v deň KET ti zavolajú z centra či sa v poriadku rozmrazilo embryjko a o koľkej prísť na vklad. A pred vkladom je ešte pohovor s embryologom ale tam už len vraví ako sa rozmrazilo a dá podpísať papier a povie niečo o tom konkrétnom embryjku a potom už je samotný vklad. Nič iné som nezažila a bola som v 2 rôznych centrách...

kikuska9935
autor
7. jan 2019

@ivik6 ano???? Tak potom neviem lebo mne ET stoplni a v den opu tak ako aj pri prvom IVF mi povedali ze mam druhy den volat okolo11 tej embryologovi ze kolko sa podarilo oplodnit. Ale nikto sa ma nepital na embryoskop a PK len povedali ze uz su zmrazene.... Fuha... Som si myslela ze ich rozmrazia a budu sledovat. Lebo sme boli dohodnuti ze sa budu vkladat 2 embrya. A ked napr pred vkladom vyberu 2 a nebudu zit ci ako to nazvat??? Neviem.... 😂

ivik6
7. jan 2019

@kikuska9935 no určite sa nerozmrazuju všetky len buď 1 alebo 2 ako ste dohodnutí. Mne sa stalo pri 1 KET že mi neprezilo embryjko rozmrazenie, tak mi volali oznámili a musela som čakať asi ďalšie 3 hodiny či sa rozmrazi ďalšie... Lebo oni zvyknú hneď ráno rozmrazit a chvilu to trvá kým sa rozmrazi a dá do pôvodnej podoby a potom sledujú či normálne žije a až tak vlozia..

ivik6
7. jan 2019

@kikuska9935 a neviem ako je možné že sa vás nepýtali na zmrazenie lebo my sme museli podpísať papiere že súhlasíme so zmrazenim aj počtom zmrazených embryí aj mi volali kvoli tomu

ivik6
7. jan 2019

@kikuska9935 takže ak tomu rozumiem ani nevieš v ktorom dni boli zmrazovane embrya??? Lebo ak si nemala PK tak možno sa to bude dať ale len pri tých čo ti budú vkladat ale to je len môj odhad, lebo nevyznam sa ani ja nejak v tomto. Ja som tiež išla ako ty, lebo som mala OHSS takže ET stopnuty a embrya zmrazene, ale my sme mali PK. Takže všetky embryjka máme blastocysty.

kikuska9935
autor
7. jan 2019

@ivik6no mne hned po OPU doktorka vravela ze ET nebude kvoli OHSS a vyplnila mi embryologicka len kolonku na povolene zmrazenie a ICSI a ze budu vkladat 2 a to sme podpisali a ze druhy den mam volat kvoli tomu kolko sa podarilo oplodnit. Ale ja tam zajtra okolo 11tej asi zavolam embryologovi-snad ma nezje 😂 pri ET v septembri som normalne vyplnila kolonky na PK, embryoskop a ICSI a druhy den som volala a vraveli ze PK nebude lebo zostalo len 1 embryo a to mi o 2 dni po opu aj vkladali... Tak nvm....

ivik6
8. jan 2019

@kikuska9935 to je zvláštne, lebo tu nič iné ako PK ani neriešia... čo je pre mňa tiež divne ale ja som volala deň po OPU a potom každý druhý deň ako sa vyvijaju, koľko ich je a v akej kvalite... určite si zavolaj a spýtaj sa, však veď si za to všetko platíme, tak je podľa mňa od nich najmenej keď nás informujú

kikuska9935
autor
8. jan 2019

@ivik6 noo teraz som volala embryologicke. Vraj tam ma poznacenu PK a vravim jej ze ale ja som s nikim nediskutovala este o nicom lebo nikto nic nehovoril a ani sa nepytal. Tak sme s nakoniec dohodli ze ked ich budu rozmrazovat s PK a daju do embryoskopu a v nedelu vklad....

ivik6
8. jan 2019

@kikuska9935 tak to majú úplne iné postupy ako som ja zvyknutá.. Tak to ti zamrazovali koľko dnove embryjka?

kikuska9935
autor
8. jan 2019

@ivik6 neviem... Opytam sa v nedelu pred vkladom

ivik6
8. jan 2019

@kikuska9935 držím teda palce a daj priebežne vedieť ako si na tom 🙂

kikuska9935
autor
8. jan 2019

@ivik6 dakujem 😊 urcite dam vediet a drzim palce aj tebe 🍀

ivik6
8. jan 2019

@kikuska9935 ďakujem aj keď u mňa to znovu vyzerá na odklad lebo choroba mi neprechadza, tak nechcem riskovať..

ivik6
10. jan 2019

@kikuska9935 ahoj, tak ja mám KET zrušený, nerastie sliznica a stále som chorá, možno aj preto nerastla..ktovie ale mávam s ňou problém ale je čudné že aj napriek estrimaxu nie A nie nárast. Ale idem si porobit vyšetrenia a skúsim ísť vo februári na vklad..

kikuska9935
autor
10. jan 2019

@ivik6 tak to mi je luto.... :(
nevadí, podla mna aj je lepsie, kedze si chora,mozno by si si to potom vycitala, keby sa to kvoli tomu nepodarilo.... a ako si uzivala estrimax? ja od 1DC 3x1 tbl.... a teraz od 15DC mam 3x1 progesteron laade pharma....

ivik6
10. jan 2019

@kikuska9935 veď práve, že sa necítim fit a skúšať to by bolo asi zbytocne, keď je telo vyčerpané. Tiež som brala 3x1 od 1DC. Musím sa dať dokopy. Zdravá mám väčšie šance ako takto a to som riadne prechladnuta už týždeň sa doma liečim a stále som chorá. Verím že nabudúce to bude lepšie.. Tebe držím palce ✊

kikuska9935
autor
10. jan 2019

@ivik6 tak s cim skor vyliec, mozno preto neucinkuje ani estrimax. Na mna nieco liezlo pred opu tak som do seba liala occilococcinum a este nejaky nosovy sprej a nastastie to do opu preslo. Nooo urcite s ozvi potom ze ko to pokracuje s tebou dlej 🍀