icon

ET v Decembri 2018

kikuska9935
16. nov 2018

Ahojte, nakoľko som absolvovala 1 IUI v juny 2018 a IVF v septembri 2018 ( vid tema IVF v septembri 2018) , no žiaľ všetko núspešne, tak zakladám novú diskusiu pre stimulku v novembri s ET v decembri 🙂
pridajte sa ku mne a podelme sa spolu o pocity 🙂

Strana
z4
ivik6
10. jan 2019

@kikuska9935 jasne dám vedieť priebezne, aj ty sa ozvi 🙂

kikuska9935
autor
13. jan 2019

Ahojte baby 😊 tak ja mam dnes za sebou KET. Vkladali 1x blastocystu a 1 x hatch. blasocystu po PK. O 14 dni mam jrv. Takze to bude tych najdlhsich 14 dni 😂😂😂 dufam ze sa udrzia 🍀🍀🍀

ivik6
13. jan 2019

@kikuska9935 silno držím palceky 🍀🍀🍀

bozidaratrppp
14. jan 2019

ahojte pokolkych dnoch od ms ste mali ket

kikuska9935
autor
14. jan 2019

@bozidaratrppp 19 DC som mala KET

drnduliak
17. jan 2019

Ahojte baby, spýtam sa aj vás, lebo už určite máme niečo za sebou:
Chcem sa opýtať, či sa tie embryá vkladajú hneď v tom cykle ako sa aj odoberajú vajíčka..pýtam sa kvôli segre, idú jej zajtra odoberať vajíčka a dr.jej zahlásil že v tomto cykle aj tak nič nevlozia, až v ďalšom zmrazené,lebo že ma vysokú sliznicu..je z toho dosť prekvapena lebo predtým jej vravel inak...že či to nemôže byť len odrb zo strany lekára,aby samozrejme tam chodili aj ďalší mesiac a platili a tak..možno blbosť,ale proste prečo čakať ďalší mesiac?nemáte skúsenosť?

kikuska9935
autor
17. jan 2019

@drnduliak ahoj. Odpovedala som ti v druhej skupine

drnduliak
17. jan 2019

@kikuska9935 áno, ďakujem 😉

busybumblebee
14. mar 2019

Ahojte. Som po IVF 12. den po embryotransfere (ET) a mala som predlzenu kultivaciu (dostala som 5 dnovu blastocystu). Na 10. den som bola na 1. odbere krvi, ktora bola negativna. V ten isty den rano som si spravila aj domaci test a ten vysiel jasne pozitivny. Domaci test som opakovala aj dnes (48 hod. po predoslom teste) a ten vysiel takziez pozitivny, dokonca ciarka zosilnela. Zajtra (13. den po ET) idem na dalsi odber krvi. Mate niektora podobnu skusenost, ze krv ste na zaciatku mali negativnu, testy silneli a boli ste tehotne? Dakujem.

Strana
z4