icon

Existuje NaProTechnology na Slovensku?

oravese
19. júl 2014

Ahojte chcem sa sptytat ci taketo nieco existuje aj na Slovensku? Je to nova technologia na zistovanie neplodnosti a nasledne liecenie problemu, cim sa zvysuje moznost prorodzeneho otehotnenia. Cize nemusite ist na IVF a tym je mensie riziko vrodenych chorob, predcastneho porodu a viac nasobneho tehotenstva. Lebo ja som este nemala moznost o tom pocut ze je to na SK dakujem.

Strana
z3
siska266
6. sep 2019

Ahojte,uz mame aj vysledky z Nitry a vsetko zase opät v poriadku mame.Nikam sme sa nepohli.Aj na dovolenke sme boli a teraz aj vypoved z prace som dala.Takze obdobie take ze uz pohoda,klidek a stale nic.Uz asi nastal cas sa objednat k Dr.Wallenfelsovi,lebo uz nevieme ako dalej.

monk7
8. sep 2019

@siska266 Urcite sa skuste objednat.

siska266
27. sep 2019

@monk7 Ahoj prosim mas kontakt na dr.Wallenfelsa?Lektorka je aj v nasom meste dokonca.

monk7
28. sep 2019

@siska266 Ahoj, ja kontakt nemam, som z vychodu, takze som chodila k Dr. Polomskej.
Kontakt na Dr. Wallenfelsa len z netu - napr. toto https://www.e-vuc.sk/zsk/zdravotnictvo/ambulant...

siska266
28. sep 2019

@monk7 Dakujem a mam najskor kontaktovat lektorky kurzu alebo doktorovi zavolat?

monk7
29. sep 2019

@siska266 Ja som kontaktovala najprv lektorky. Ale co mam info, tak niektore zeny idu napr. najprv k lekarke / lekarovi, ale oni ich po nejakom prvotnom vysetreni / konzultacii odporucia na lektorky, pretoze tie vysetrenia a odbery su naviazane na sledovanie cyklu.

siska266
29. sep 2019

@monk7 A ty si sa preco rozhodla pre tuto metodu?Ako dlho ste sa snazili?My uz 3 roky to bude v novembri.

monk7
1. okt 2019

@siska266 U nas to bolo nieco cez 3 roky a kedze sa nedarilo, tak sme to zacali intenzivnejsie riesit. Mna lekar poslal na umele oplodnenie, ale pre mna to bolo nepripustne, tak som hladala ine moznosti.

siska266
2. okt 2019

@monk7 No to je presne nas pripad.

siska266
4. okt 2019

Prosim vas nemozem sa dovolat do ambulancie u Wallenfelsa,neviete ci nahodou nemaju dovolenku,alebo bol vzdy problem sa dovolat,kedze maju toho vela?

monk7
10. okt 2019

@siska266 Drzim palce nech sa podari skontaktovat, ja netusim, ako jeho ambulancia funguje.

siska266
11. okt 2019

@monk7 Dakujem za podporu,nakoniec mi zavolali naspät,ale tyzden to trvalo.Ale ze najskor som mala sa s lektorkou spojit.Tak uz som si s lektorkou dala termin.

amima
11. okt 2019

@oravese ahoj, necitala som celu diskusiu, ale som zo Ziliny a tu posobi velmi ludsky Dr.Wallenfels, ktorý sa NaPro Technology venuje

rosalie1411
23. jún 2021

@siska266 ahoj, ako si nakoniec dopadla? Zistil ti niečo ten Dr.? Podarilo sa? 🙂

erina282
19. okt 2023

@adma11 mohla by si mi prosim poslať kontakt? Dakujem.

adma11
19. okt 2023
ziabronozka
8. nov 2023

@siska266 zdravím je niečo také aj v Nitre ?

catherinah
8. nov 2023

@ziabronozka nie, nie je v Nitre Naprotechnology. Pozri so stranku plodar.sk, tam by mali byt kontakty na lektorky, riesila som dávnejšie, takze uplne najnovšie info nemam.

Strana
z3