Ferticent v Bratislave, 2. časť
ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....
a kde si mimka? co aj kosti jes? 😅
dneska mam nejaku dobru naladu,to asi vdaka tebe 😉
Peťka ďakujem zlatko, že som ti spravila dobrú náladu 😉 Ty mi ju robíš stále, stále ma optimisticky nalaďuješ.
Kosti som nepapala, len sa mi vybila baterka na noteeboku a nevládzem sedieť pri stole, tak som čakala.
Peťka ty si o koľkej brala ten Utroš?
3x denne Peťka. Dnes si ho mám dať pred spaním. Minule ani neviem o koľkej som si ho dávala 😒
np pred spanim,rano ,ako vstanes a naobed ,ja som si to nikdy nedaval presne na cas...ak chces,tak si ho davaj kazdych 8 hodin..
Aj ja ležím a behám na wc 😀
Inak tá včerajšia noc a dnešný deň bol hrozný 😔 Ty sa ako cítiš? Už sa ti to kráti. 😉
no to ti verim,ze to bolo horne,aj ten stres a to grcanie k tomu..ale uz to mas za sebou hadam a bude to len dobre 😉
ja tak normalne,ako stale,tie bolesti uz ani nevnimam..dobre sa citim,...
krati ,krati,aleuz by som chcela mat aspon 33tt...
sme na tom rovnako,aj ja som stale na wc
Tak si budeme písať z wc 😀
Inak to je normálne, že ma celé brucho pobolieva??? Už ani neviem, čo mi bolo pri prvom ivf. 😒
mimka,nechcem strasit,ale myslim,ze ta este len zacne boliet...
ja si spominam,ze mne prvy den takmer nic nebolo,lerbo som sa vozila este v ten den na motorke a potom som 3 dni nevstala ani z postele,bolo mi priserneeeee,chodila som len v predklone 😔dost zla bolest
neporovnavaj to s 1ivf,mne pri prvych 3 ,tiez nic nebolo,lebo sme neboli dopichane,teraz ti dr. napichoval vajecniky viacej krat a to boli.nikedy napichne len raz,ked je malo vajok
ja som si nedala nic,ani ma to nenapadlo...uvidis,ako ti bude rano
inak aj ja som bola na 3 den na uzv na kontrolu,bude ti robit cez brucho
Peťka musím trocha off, lebo mangel potrebuje niečo s notebookom, na internete. Musím ho trocha pustiť, keď sa o mňa tak stará 😀
cez brucho,aj mne tak robil,dole to mas ubolene teraz,neboj...
ok ,idem asi zdriemnut,chce sa mi vynimocne spat
Ahoj Peťka, Bobjan. No volala nám embryologička. Oplodnilo sa nám len 12 😔
Teda čakala som viac. 😢
ahojte kocky,
ahoj mimka,
no ja by som dakovala za kazde jedno, ved si mala obrovsku urodu, urcite nemohli byt vsetky vajka zrele, takze 12 oplodnenych je super cislo 😉 😉
Hlavne nech sa dalej pekne delia a nech mate co mrazit !!
Bude Ti teta volat aj zajtra ???
ja som mala 13 vajok a oplodnilo sa nam 9, ale na vklad na zostali len 3 ... tiez som bola sklamana z prveho telefonatu, ale dakovala som aj za tie.
Drahy videl na mne moje sklamanie a poznamenal, ze Ty by si chcela z 13 vajok 15 oplodnenych, ze ?? 😀 😀
no mne volala aj na dalsi den, lebo z tych nasich 9, nemali este vsetky znaky oplodnenia, preto nam posunuli termin ET o 2 dni skor .... tiez som mala mat vklad v sobotu, ako Ty, ale u vas je velka sanca, ze prezije vela z nich PK, takze budete asi aj mrazit.
Perfektneeeee !!! Tes sa potichucky !! 😉 😉
to ste kedy popisali 😕 😕
mimka,nevadiiii,mohlo byt este menej,ja som mala 13,tak dufam,ze vysledok bude,ako u mna 😉 ,neboj..idete PK teda co 😉
Emka, ja už sa vôbec neteším, no uvidíme teda. Zajtra idem na uzv, tak sa opýtam, či žijú- chúďatka moje 😖
mimka,nebudu ti volat vobec pocas Pk,nieje dobre ich otvarat a pozeraz,ked su v mediu,mne tak povedali...
urcite si nemala mimka vsetky 100% zrele,ale 12 je fakt krasneee...

neboj,to ich poznat budes...to nejako vies proste 😉 😉
a zase stikuta mala 😝