Ferticent v Bratislave, 2. časť
Ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....

•
21. apr 2009Čau Peťka. No ja som čakala viac, dúfam, že nám do PK aspoň niečo prežije. Ona nám hovorila, že ostatné sa nám neoplodnili. A to sme mali všetko cez icsi, tak nechápem |-|
0
mimka... bud rada. 12 je uzasne.. ja som mal 5 vajok a olplodnili sa len 3 a vidis JEDEN bojovnik to zvladom a som taka stastna... aj ty budes..neboooj
bobjan - som na izbe s nadstandardom : kupelka, WC, TV, wifi ... sme tu len 2 ... za tych 500 Sk to stoji, lebo standard ma kupelku a WC na chodbe a bije sa o nu 30 zien :-S :-S ... neviem si predstavit, ze by som pri mojej diagnoze behala 20x denne na nejake WC, kde sa tlacia dalsie zenske :-|
mimka,tak ale asi ti je lepsie,ako vcara nie? a urcite lepsie,ako mne bolo podla toho,co pises..
Ahojte...........
Emka super ze uz ides domov...
Mimka gratulujem k tolkym vajkam...
Baby vcera som uz nemala chut sem ani ist,bola som s veducou a ta ma zase tak vytocila,som si myslela ze ju tam dobijem. A potom som len nad tym rozmyslala a bolela ma hlava a uz som aj grcala.
Teraz som zase zle spala,strasne ma boli rameno a z toho jedna polka hlavy,to zas bude den
Emka super ze uz ides domov...
Mimka gratulujem k tolkym vajkam...
Baby vcera som uz nemala chut sem ani ist,bola som s veducou a ta ma zase tak vytocila,som si myslela ze ju tam dobijem. A potom som len nad tym rozmyslala a bolela ma hlava a uz som aj grcala.
Teraz som zase zle spala,strasne ma boli rameno a z toho jedna polka hlavy,to zas bude den
mimka - to je uplne uzasny pocet vajicok mojka... podla mna bude ET a dopadne dobre a tvojim bojovnikom sa bude v tebe pacit a vsetko dobre dopadne... moooooooc na teba myslim....
a len pekne odpocivaj, aby si bola do ET uplne fit a som rada, ze je uz lepsie 😃
emka - tak to je dobre, ked sa da priplatit za nadstandard, aspon clovek sa citi trochu inak ako v nemocnice a spolocne zachody a sprchy a tak 🙂
a len pekne odpocivaj, aby si bola do ET uplne fit a som rada, ze je uz lepsie 😃
emka - tak to je dobre, ked sa da priplatit za nadstandard, aspon clovek sa citi trochu inak ako v nemocnice a spolocne zachody a sprchy a tak 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli