Ferticent v Bratislave, 2. časť
ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....
babulka kukla som na tvoj UTZ a ten môj vyzerá tak podobne ,ked ma zabijete je tam vidím až 4 flaky,tak niektoré z toho je tvoje mimi 😀
v strede toho ultz. najvyraznejsia biela machula pod mocakom .. takze pod tym najciernejsim miestom....
to je moje dieta.. co ma teraz cca 34 cm a skoro kiloooo
loginka.. no potom ako sa premava v tom brusku obcas o tom pochyubujem.. ale vraj ano.. heheheh
aha, emka dakujem za objasnenie 😉 ešteže ste tu, všetko sa od vas dozviem a budem múdra ako rádio 😀
som sa pýtala preto, lebo aj ja som krátkozraká, tak žeby mi mm hovoril, čo vidi 😀
no ale ja sa dosmejem ... ja síce budem šťaťstná ako blcha a môj manžel si už teraz robí zalúsk na dvojkový kočík s volantom ale ja chúďa na 3 posch. bez výťahu však maj zľutovanie 😀
vika.. hehehehe
gregy.. sa nastahujete ku nam .. dobre sa tu byva.. zacnem ti zhnat byty???
ja chcem zostať tu kde som ... a chcem výťah!!!!
ale čo zvládli iní zvládneme aj my no nie?
caute 🙂
vierka, jeeeej, co to citam ? ty si tehuuu? no super, a ze cakas na mrchu a potom stimulujes....ty betarka jedna 😀 perfektne, no vidis, niekedy si staci zamestnat hlavu a zadari sa a ani nevies ako 😉
gregy, chces vydrzat az do krvi ? vydrziiiiiis to ? 🙂 je to velmi lakave si urobit testik, ze ?
ja som dnes len 3 po ET, ale viem, ze to bude veeeelmi tazke vydrzat 😀 muzikovi som musela slubit, ze nebudem testovat skor 😅
inak, ta fotka je super, ze ? aj my ju mame aj s dvoma bobacikmi, dufam, ze sa budu drzat ako kliestiky a pekne rast. muzik ma narodeniny v pondelok a ja o cca mesiac, tak by som dostala najkrajsi darcek k 30 r. 🙂 🙂
vika, gratulujem k peknej urode, super, ze mas est aj mrazacikov 🙂 ale tych nebudes tak skoro potrebovat, dvojicky vam budu stacit, nie? 😀
bre ranko! 🙂
ake mate vikendove plany dievcata?
nema byt bohvieako, ozaj bol niekto z vas na Junifeste?
dobre ranecko... 😀
ja planujem ist do cirkusu s krsniatkom, ale to sa zariadim asi az podla toho ake bude pocko, nebola by som rada keby sme tam obe nechladli...
ja som na Junifeste este nebola...

riska - priamo v zakrokovni pri ET manzel nie je, caka Ta na izbe, a ked Ta dovezu na izbu, tak si tam mozete potom spolu hrkutat, polezis si 15 minut, potom sa mozes ist vycikat a potom si este polezis asi 45 minut, pride za vami doki, povie Ti nejake infosky o tom, ze od teraz sa mas spravat ako tehotna, a ze mas si vkladat Utrogestan 3 x denne atd. a potom mozete ist domenkov