ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....
zacala som stimulovat 1.6 a idem 17.6 na transfer
bittka potichu gratulujem ,aby ti to vyšlo 😅
loginka držím palčeky
gregy ako?všetko o.k.,ozvi sa
kuku 🙂
vika ty si nas nocny vtacik, my nemame sancu sa stretnut 😨
dobre ranko 😀
loginka a ty si ranne vtaca 😀
aj ty vierocka 🙂
bittka - vidim to tam 😀
no aj ja a vyzera to dobre 😀 , tesim sa i ked som v noci mala bolesti brucha ako pri mrche.... ale doki ma ukludnil a aj kocky tiez ze to nemusi znamenat ziaden problem kym nekrvacam.... tak im veriiiiiiim !!!
bittka - mojka, ja som mala take stavy ze uz mrcha pride, uplne take iste ako na mrchu asi tak tyzden a uplne v pohode... to je myslim normalne... a aj gregy krvacala, ale zazrak zostal, treba verit a drzat sa 🙂
ahojte 😀 bittka testík je peknučký 😉 držím palce aj tebe logi 😉
no ja sa mám fajn ... špiním stále niekedy silnejšie - hlavne ked chodím po schodoch a niekedy slabšie - ked nič nerobím 😀 takže len hnijem v posteli alebo na gauči a všetci ma obskakujú ale hovorím si že ešte mesiac a už by sme mali byť za vodou 😉 no a v piatok sa teším na to srdiečko 😵 😵 😵
gregy - ahojcek... no clovek aj keby mal odlezat cele tehu, tak to za ten zazrak jednoznacne stoji 😀
verim, ze v piatok bude krasne srdiecko a ze pojde vsetko presne tak ako ma ist 😀 a to budes vlastne v kolko tt v piatok?
vierka to by som mala byť 6 tt + 4 čiže v siedmom týždni ... to by už mohlo byť vidno nie??? ja behám po nete že od kedy sa dá zachytiť srdiečka ale každý to udáva ináč ... ty si bola v ktorom týždni na srdiečku?
gregy - ved to, ze kazdy to udava inak, ja som tiez potom patrala.. asi je to individualne...
no ja som bola na prvom utz 2 tyzdne po meskani mrchy - cca 6 tt a vtedy este nic nebolo vidiet a potom si ma doki objednal az o dalsie 2 tyzdne, takze to som bola uz v 8 tt a bolo to uz kraaaaasne vidiet a dokonca aj naznak ruciciek a noziciek... 😀 ale ked som bola na tom prvom utz tak ma doki upokojil, ze tak skoro je to vidiet malokomu a ze takyto nalez je normalny a ze nabuduce to bude vidiet urcite...
no ja budem necelé 3 týždne od meškania mrchy tak dúfajme že to už bude vidno 😉 no ak nie tak počkám ďalší za to všetko to stojí len som z toho nervózna už ked budem mať potvrdené sridečko budem kľudnejšia 😎
gregy - hej, zenu to tak ukludni, ale ja verim, ze vsetko bude v poriadku 🙂
gregy podla mojich vypoctov by uz mohlo byt vidno.. ja som mala ET 21.11 a 18.12 som mala uz blikajuce srdiecko.. takze budem na teba mysliet..
joj babul však aj ja rátam ja besná 😀 no vlastne máš pravdu aj ja pôjdem na srdiečko 28 dní od ET to by už hádam malo byť vidno 😀
Halooo 😀
aha ho ktože sem zavítal! Pahulienka seruuuuuuuuuuuus 😀 😀 😀 😀 😀
ahoj gregy, ja ked som bola tehotna s malou tak bolo srdiecko vidiet 6tt + 1-2 dni 🙂)) to si presne pamatam lebo predtym som mala potrat kedy sme srdiecko nikdy nevideli a doki mi povedal ze tehotenska knizka az po akcii srdiecka.... tak som na to cakala ako na spasu boziu !!! a bolo tam krasne ! 😀
jééééééé bittka dík za povzbudenie 😀 😀 😀 😀 ja dúfam a verím že tam bude a padle mi balvan zo srdca 😎 aj ja sa strašne na to teším a hlavne na tehu knižku 😀 😀 😀
neboj gregy, zachvilu ju uz budes moct citat 🙂
piatok je nas, ze? 😕
nevies aky vychadza horoskop, ja som lev, mohli by nam hviezdy priat 🙂
ahoj pahu, ako mas? neriesis IVF?
ja som rak 😀 dúfajme že hviezdy sú nám obom naklonené 😎
Gregy 😀 JAsné že sú Vám naklonené... Ani len neváhajte 😀
Logi 😉 Aj ja som LEV 😀 A IVF neriešim, v robote strašný stres, mením pracovnú pozíciu a behám po šarlatánoch a akupunktúre 😀
nie Pahu ani len neváham len ma niekedy prepadne strach ale hned ho zaženiem 😀 😀 😀 a pokiaľ viem Pahu na jeseň rozšíriš rady v FC či nie?????!!!!!????? 😵
Gregy ach jooo... Však uvidíme ako sa do jesene budem cítiť 😀 Možno sa nechám niekym predbehnúť 😀 😀 😀
pahu, vsetko ma svoj cas, ja som musela cakat 1 rok, skor som nemohla
tiez robota stresy, depky apod.
citala som ze akupunktura pomaha, chodite obidvaja?
Logi, zatiaľ iba ja, tak uvidíme od augusta by možno začal aj manžel 😀 Ale ja viem, však preto si ideme dať 2 dovolenky 😀 Jaaaj, ty máš o chíľu krvo-testík?
no mi s loginkou máme piatok náš deň 😉 logi krvičku a ja srdénko 😀 😀 😀
Pahu však ja viem ja len tak aby si na násnepozabudla 😉
Logi, Gregy, tak ma nesklamte, to by som neprežila 😀 To mi snáď neurobíte, oki? 😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
predlzena kultivacia - po akom dni ides na tranfer?