Ferticent v Bratislave, 2. časť
ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....
Ahojte kočky. Chcela by som sa Vás opýtať, po akom dlhom čas snaženia Vám doky odporučil IVF? a môžeme ísť na IVF ked je manžel v poriadku,a problém je podľa všetkého len vo mne? dakujem
Babuleee,tak práve mi volali z centra,,žiadosť už majú 🙂 🙂 13.3. si ideme pre liečiky a potom rychlo pre našeho chrúústika 🙂 🙂 teším,,tešíím 😵 😵
Ahojte vie mi niektora z Vas povedat kolko to asi tak stoji umele oplodnenie vo FC... Dakujem:D
ahojte...tak my ideme do ferticentu v pondelok pre liecky som zvedava ako to zvladnem snad to uz na druhy krat vyjde...dufam ,ze nebude problem ,ze mam 2 tyzden nohu v sadre mal uz niekto z vas nieco podobne..?
vsetkym drzim palce.🙂
ja idem teraz piatok na tu kontrolu tak dufam, ze moja maternica pekne spolupracuje s liekmi 😉 a vysledok bude dobry a mozme pokracovat, som zvedava
@silvia545 no akurat som minule tak rozmyslala ze muzom je ako dobre napr. moj odovzdal spermie a ma pokoj kym ja musim furt vyjedat nejake hormony 😉 vsak ano su psychicka podpora ale maju to jednoduchsie teda aspon v tom nasom pripade ach jaj ale hlavne nech je uz uspesny koniec 🙂
a mne ak by vysiel vklad niekedy ku koncu buduceho tyzdna ako just potrebujem byt v praci a neviem ci sa sefik nenahneva ze budem meskat lebo musime riesit nieco surne no ale toto je priorita cislo jedna 😅 co uz

@camelco nooo a to si pripijeme moja aj spolu, samozrejme nealko sampanskym🙂.....iked ty uz budes v 2 mesiaci🙂