icon

Ferticent v Bratislave, 2. časť

babulka123
13. feb 2009

ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....

za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....

kamilkanr
9. mar 2012

@kristina81 Ja som bola na sone 6., 9. den stimulacie a 11. den som nala OPU a 14. den ET.
Zacala si s pichanim vcera?

kristina81
9. mar 2012

@kamilkanr ano vcera a v pondelok cize na piaty den mam sono.

kristina81
9. mar 2012

@kamilkanr a este otazocka.Partner so mnou nemusi ist uz len ked bude odber vsak?

lev1
9. mar 2012

Ked ste si davali robit chlamydie a HP v centre tak ste za to platili?

kristina81
9. mar 2012

@lev1 nie.to je tam automaticke a zadarmo.Vlastne mne HP robil moj gyn. ale aj to je zadarmo.

kamilkanr
9. mar 2012

@kristina81 ano uz len na odber

kristina81
10. mar 2012

ked ste stimulovali dievcata,tak ake silne krce ste mali?Ja som dnes pichla len trti gonal ale krce su dost silne a vhlave mam niekedy take krce.Je to normalne?

silvia545
10. mar 2012

@kristina81 to je normálne,,idú do teba hormony,tak aj vaječníky sa ti zvačšujú 😉 mna bolia pri ovulke a ked budem ešte stimulovať,tak mám sa načo tešiť 😒 ale čo nespravíme pre dieťatko,,musíme vydržať 🙂

kristina81
10. mar 2012

@silvia545 no veru musime vydrzat 🙂 Aj ja mam pri ovulacii krce ale tieto zacinaju byt horsie ako ked som brala clostilbegyt.A ms bude kratsi od tychto hormonov?

silvia545
10. mar 2012

@kristina81 😀 😀 ms dostaneš až za 9 mes. 🙂 😉

kristina81
11. mar 2012

@silvia545 no to duuufam,ze dalsia ms bude az o 9 mesiacov. 😉 Myslela som terajsi cyklus.Zajtra idem na sono a mne to bude take blbe,ze budem krvacat.Dnes som si pichla poslednu davku gonalu a ostalo mi v tom este trosku,je v tom viac?Davkovac som mala dobre nastaveny.

luga
11. mar 2012

@kristina81 , hej, gonalu je viacej ....vzdy zostane

silvia545
11. mar 2012

@kristina81 ja som mala normlnú ms pri stimulke 5 dní 😉 aj mne zostalo trochu gonalu 🙂 ved už na 6 den ms končí,tak by si nemala už krvácať tak ako prvé dni 🙂

barbadossa
11. mar 2012

kocky potrebujem poradit ja som si mala ist zajtra do FC po injekcie ale dnes som dostala ms a nedovolam sa tam tak neviem ci to zmysel poradte prosím

kristina81
11. mar 2012

@silvia545 ano normalne ms konci 🙂 ja mam 8-10 dnovu 😖

kristina81
11. mar 2012

@luga dakujem

kristina81
11. mar 2012

@barbadossa zavolaj Pinterovi .Mne hovoril,za ak sa velmi nedovolam do centra tak mam jemu na mobil.

silvia545
11. mar 2012

@kristina81 júúj 😖 ja som takú mávala po sekcii 😒 to ti poviem,je to nepríjemné,ale ony sú na takéto niečo zvyknútý,,ale ty sa necítiš dobre 😒 to chápem 😉

silvia545
11. mar 2012

@barbadossa ak by si sa nedovolala,tak zajtra tam kludne chod ráno tam bud na 7 😉 ja som tiež tak bola,,dali mi hned lieky,išla som si ich vybrať a vrátila som sa a hned ma sestrička aj pichla 🙂

kristina81
11. mar 2012

@silvia545 no hlavne v lete to je prijemne.Aj ty uz pomalicky zacinas so stimulaciou vsak?Uz si neni chora?

barbadossa
11. mar 2012

@silvia545 takze by to az tak nemalo prekazat lebo sestricka mi volal ked mi schvalili ziadost ze kedy cakam mrchu ze vraj tam musim ist v parny tyzden a ona sa dovalila o sest dni skor a to som brala tabletky 😒

barbadossa
11. mar 2012

@silvia545 najhorsie je ze idem na nocnu a kym tam pride bude aj 8 ak budu dobre cesty

barbadossa
11. mar 2012

@kristina81 mas cislo na nho ci je to na ich ofic stranke??

kristina81
11. mar 2012

@barbadossa mam na neho. poslem ti?ty si nedostala vizitku?

barbadossa
11. mar 2012

nie nedostala ak budes zlata tak posli

barbadossa
11. mar 2012

@kristina81 diky moc idem hned volat hadam sa nebude hnevat 😒

kristina81
11. mar 2012

@barbadossa nemal by sa.to je jeho robota 😉 Napis co si vybavila.

barbadossa
11. mar 2012

@kristina81 no zobral to v pohode ze to nevadi ze mame prist ako sme obj. takze necakane zaciname so stimulkou skor a dakujeeem ti 😀 aj ty tam zajtra ides?? ked som citala ze idesna sono ci to ides k svojmu dokymu??

kristina81
11. mar 2012

@barbadossa no super. 🙂 ano aj ja idem zajtra na sono k nemu.Ja uz styri dni stimulujem.No a to budeme priblizne naraz tehotne. 🙂 😉

silvia545
11. mar 2012

@kristina81 okolo 20 mám dostať ms ak nepríde skor 😉 v utorok si ideme pre liečiky 😉 moja už som bola konečne ako tak fit a moj mm ochorel,tak včera do rána som zase dostala takú nádchu 😠 normálne mám až pod nosom celé červené a vyštipané 😒 mna asi porazí,,už neviem,čo mám robiť,aby som sa toho zbavila 😖