Ferticent v Bratislave, 2. časť
ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....
@lienkalienocka fuu tak to je uz pekny pocet 🙂 🙂 som citala ze ti hrozi OHSS? mne tiez koli tomu nevkladali 😒 ale na to dobre sa musi cakat 😉
@silvia545 no veď to ono je to celé o strachu. Najprv či budú foliky, potom či prežijú PK, potom či sa uchytia a nakoniec tehotenský test. UFF to je veľa aj na koňa že? Čím všetkým si my žienky musíme prejsť, že? Ty ocikaj a manželík nech čaká na výsledok hi hi 🙂 Niektoré babenky to tak robia. Potom si aj ja prosím tehu vírusiky. Veľa šťastia
ahojte kocky tak tehu niesom ....krv negativna tak vsetkym cakatelkam prajem len pozitivnu
@dorotka_
@kamilkanr kocky nevadi zivot ide dalej nakupila som muzickovi v lekarni dake tableky snad sa mu zlepsia spermijky zase zacinam pit alchmilkovy cajik..tak uvidime. ...do 3 ivfka skusame prirodzene no snad to vyjde v lete...esete sa nevzdavam....ale vam drzim palce nech vam to vyjde....nech je tu aspon niekto stastny a presveci ma o tom ,ze to moze vyjt verim vam...
Baby, boli ste po ET doma, alebo ste chodili normálne do práce?! Čo je lepšie? Mne doktor nič neodporúčal.
@wejbynka ahoj. no tiez na to prichadzam ze ked viacej pijem tak len viacej chodim na wc. a ake si mala priznaky? brucho ma bolelo len pri gonale a uz teraz mam 2dni merional a nic. ani neviem pocet kolko ich tam bolo ale cernelo sa to tam. rano idem na sono. este si pamatam ako si tu pisala ze 2 mes bude dlha doba a ako rychlo to zbehlo ze? juj, nech ti to vyjde 😉
@silvia545 dnes mi uz sestricka hovori a zajtra aj tu dlhu si uz doneste. uz pichneme asi aj tu. cize v pondelok odber? 🙂 sa tesim a zaroven mam aj plne gate 😉
@barbadossa tak ja dufam, ze bude viacej vajok ako by malo byt ale bez OHSS. ze to zvladnem. lebo mne nic neni 🙂 no radsej budem cakat ako nuchat kvetinky od spodu ked to musim tak napisat 🙂
@silvia545 dakuuuujem mooooc🙂.......ani si nevies predstavit ako sa neviem dockat kazdy den ratam a vlecie sa strasne, uz aby to bolo a vy ako?..krasne uhniezdeni?....u maminky sa paci babatku?
@dorotka_ ahooj moja, vies co ja mam mat mrchu 25.4 takze tyzden pred idem k pintovi a uvidime co povie , as budeme mat vklad presne po sebe🙂....kolko si budes vkladat?.....
@lienkalienocka nooo ale to cakanie je fakt ze zleee:(....strasne pomaly to ide uz chcem mat babatko v brusku, ako sa hovori tak blizko a preedsa tak daleko:(:(......priznaky?....strasne ma boleli vajecniky, pichali ma a mala som strasne velke brucho a nemohla som chodit ani vystretaa:(.....strasne ma bolelo brusko:/.....my sme mali strasne vela folikulov:(.....
Ahojte baby moje 😉 tak ja som včera na večer testla a nič ☹ 😢 chcela som aj dnes ráno,ranným močom,ale nechám to na zajtra,to bude 11 den po ET 😉 vobec tomu nechápem 😖 aj si merám BT,merala som si 4 krát a vždy je nad 37 😉 dnes bola 37,4 😉 neviem,čo si mám myslieť 😖 zajtra by mi mala prísť ms,,ale verím ešte,že nepríde 😉 ja neviem,či som skoro testla,,možno sa drobček uchytil neskor,ked bol 5 bunkovy,,lebo musel dorasť 🙂 včera som si poriadne poplakala 😢 😢
@silvia545 neboj to nic neznamena, a vzdy je najistejsia krv, ja som mala kamaratku ktorej dva tyzdne meskala ms a ked si urobila test tak tam mala len taku uplne slabu druhu ciarku a lekarka jej povedala ze je uz v druhom mesiaci, neboj krvicka bude pozitivna ;) a ms pride az o 9 mesiacov 🙂
@lienkalienocka tak to si dobre napisala ziadne nuchanie nebude 🙂 tak ti budem drzat palceky nech neni ziadne OHSS 😉 aj ja som mala priznaky ako tu pise wejbynka
@wejbynka ahoj prosim ta kolko krat musim mat mrchu ked som koli OHSS nemohla ist na ET ??? ja som to nejak prepocula nevim ci 2x alebo 3x

@silvia545 tak sa chystáš už testovať? to budeš 10 deň po ET? ja rozmýšľam či budem testovať a vôbec na to nemám odvahu,,, a to idem ešte len zajtra na sono,či máme folíky,,, moc verím,že tentokrát to dopadne všetko dobre 🙂