icon

Ferticent v Bratislave, 2. časť

babulka123
13. feb 2009

ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....

za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....

pepca28
5. nov 2014

ahaaaa...ok...tak som mala kratky...hmm.co sa clovek nedozvie....:-P...baby sak vy to tu mate uz riadne nastudovane...😝..

dancez
5. nov 2014

@ereska som zvedavá 🙂

dancez
5. nov 2014

@roxy80 nie neplatili sme zatial nič asi sa platí na konci ale dám si asi aj Emb. Glue

renitr
5. nov 2014

@dancez ono sa to platí až pri vklade a to vám dajú iba faktúru ktorá sa potom hradí prevodom. V hotovosti tam neplatíte nič 🙂

dancez
5. nov 2014

@renitr a ja som mala v peňaženke hotovosť lebo som tiež nevedela ako sa to platí, som
myslela že to tam platobnou zaplatím 😀

dancez
5. nov 2014

@roxy80 ja som chcela Asistovaný hatching ale to v FC nerobia 😒

ereska
5. nov 2014

@dancez aj mi strasne moc 🙂

bubulacka
5. nov 2014

@dancez aj ja som sa chcela na to pýtať, tak aspon nemusím... Ako tak sledujem - velkou výhodou FC je najmä to, ze sa da ušetriť slušný balik peňazí, hlavne pri ICSI, predĺžená kultivácia,... Ale dnes som lustrovala internet a zistila som, ze je veľa novších metód, ktore sa v našich centrách este ani nespomínajú - http://www.pragueivf.com/cs/metody-lecby/macs-m...
Preco to u nas nie je? 😒

renitr
5. nov 2014

@bubulacka no paraaaaada, tak to sú služby. Určite by som si vybrala čo by som chcela podstúpiť 😉

bubulacka
6. nov 2014

No baby takže PICSI bohužiaľ vo Ferti NEVYKONÁVAJÚ 😖
Škoda, rozhodne by som do toho šla, oproti ICSI sa mi zdá, že je tam aspoň aká-taká selekcia spermií, embryolog rozhodne od oka nevie určiť, či je spermia v poriadku alebo nie, ak nemá ovšem 2 hlavy, 3 bičíky, alebo pod 😠
Čo som pozerala videá na youtube, celá tá procedúra je len o kúsok pracnejšia ako ICSI, proste sa tam kvapnú 3 kvapky a sleduje sa, či sa spermie hýbu alebo nie... takže podľa mna by to mohli zaradiť medzi vykonávané postupy...

dancez
6. nov 2014

@bubulacka sice ušetríš ale nemajú tam bohvie aký výber pomocných metód, ako napr. inde
čo je škoda, ked už by si to chcel nieko aj doplatiť.

dancez
6. nov 2014

@empathia ahoj dnes som bola na prvej dávke merionalu no ako mala som dosť,
bolelo o šípalo svrbelo nečakala som že to bude až také zlé.

dancez
6. nov 2014

@empathia ešte sa chcem ako sa to ráta, keby som išla v pondelok na odber folíkov tak vklad
bude v piatok alebo v sobotu?

ereska
6. nov 2014

Ahojte tak z tych 16 vajok sa nam spravne oplodnilo len 7 uvidime kolko nam ostane do pondelka. Ale zase 7 trpaslikov nam staci 🙂

empathia
6. nov 2014

@dancez no to neviem, nam povedali ze vklad bude stredu stvrtok alebo sobotu,

empathia
6. nov 2014

@ereska dufam ze vam ich prezije co najviac 🙂

bubulacka
6. nov 2014

@ereska nooo pekne cislo 🙂 gratulujem, nech vydržia všetky 😀

ereska
6. nov 2014

@bubulacka
@empathia
dakujem vam vsetkym

renitr
6. nov 2014

@ereska tak to je super, držím palce aby všetky pekné ostali aj do pondelka... Naozaj krásna uroda😉

roxy80
6. nov 2014

@ereska super tesim sa s tebou a drzim palceky nech do pondelka vsetky vydržia 🙂

ereska
7. nov 2014

Ahojte baby to cakanie je otrasneeeee nech je uz pondelok

dancez
7. nov 2014

@empathia ahoj ako sa cítiš? a chcela by som sa spýtať ako dlho to celé trvá OPU a ako to prebieha?
Ďakujem

pepca28
7. nov 2014

@ereska sak to uz je o dva dni...:-P...ja sa zas trasem jak dopadne sono...idem az 17teho...dufam ze sa drzia...

ereska
7. nov 2014

@pepca28 ozaj ty si si davala 2 🙂 testy si uz netobila ci ciarocka tmavne ? 🙂

leren1
7. nov 2014

@empathia Adi ty si bola vo ferticentre ?

empathia
7. nov 2014

@leren1 ano leni bola som vo Ferticentre 🙂

leren1
7. nov 2014

@empathia jaaaj no super bo aj my sme sa rozhodli ze ak umele tak tam 🙂 vraj je naj ? Inak u teba to vyzera na tehu juuuj super

ereska
7. nov 2014

@dancez ahoj my sme prisli 07:30 dali nas na izbu s manzelom ja som sa prezliekla manzel odovzdal spermijky o 08:00 prisla anesteziologicka a potom podla poradia nas brali na salu uspali odobrali vajicka dali ma spat na izbu za manzelom a doniesli mi cajik potom sme mali este pokec s doktorom a isli sme po 10:00 domov

dancez
7. nov 2014

@ereska Ďakujem ti pekne 🙂

pepca28
7. nov 2014

@ereska no,dve som si dala...ciarka je uz pekna tmava..😀DD