ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....
Ahojte 🙂 🙂 , takze po dnesnej kontrole opat nic, ze pomaly rastu takze ostavame pri injekciach a v pondelok dalsia kontrola, dufam ze tam mi uz povedia ze uz staci a uz nech je odber. dnes je uz 11den stimulacie a dost ma nafukuje a je mi blbo...Ja viem doktor povedal ze je to ok a ze to neni nic nenormalne ze rastu pomaly, lebo ze ja som vyssia, meriam 187 a na mne treba pridat davky aby to zaberalo, momentalne dostavam kazde rano 5merionalov a 1 orgalutran, prve dni sme zacali 4plus1 ale po prvej kontrole mi to zvýšil a myslel ze zaberia a dnesna kontrola ze uz zvysovat nebude ale ze budeme pokracovat...trochu ma dnes pobolievala hlava ale asi to bude z toho počasia.... Možem sa spýtat kolko trvala u Vás stimulacia?
Ahojte, rada by som sa spýtala ako je to s KET? Keď máme zmrazené 2 embryá a jedno. Často sa stáva, že pri rozmrazení sa prestane deliť, alebo ten proces neprežije? Čiže ak si dám rozmraziť napr. tie dve, aká je asi pravdepodobnosť, že neprežije ani jedno embryo? Vďaka za odpovede 🙂
@dancez nie asi som to nebola ja lebo nas zobrali dnu az okolo poldesiatej ale mam pocit ze co sme tam dnes boli tak kazdej rastlo pomaly, tej babe co si pocula ty,mne a ta co isla po mne ta uz mala 13 den stimulaciu a tiez pomaly...no nevadi co uz vsak sa nikam neponahlam, odychujem 🙂
Transfer embrya mám utorok o 8 hodine. 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@pepca28 tie 4 si si dala vkladat 2 a potom 2 ?
My vyskusame najprv 2 x po 1 a potom uvidime