ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....
Baby chcem sa opytat ako funguje ferticent, aky je doktor co zastupuje za neboheho Mudr. Pintera, je to hrozne bol to spravny chlapik :( ... chcela by som ist na ket ale tato info ma dost zaskocila
@monkynko Ahoj monkynko, ja som na tom podobne. Tiež máme poslednú dvojicu mrazáčikov a v polovici augusta by som teda chcela skúsiť posledný KET vo Ferti. Tiež ma zarazilo to úmrtie, vďaka Mudr. Pinterovi sa teším z dva a polročnej dcérky. Bohužiaľ, nič iné nezostáva len vyjadriť úprimnú sústrasť :(
@balkolenka tak drzim palce my pojdeme po lete asi, este by sme dovolenku chceli dat, oddychnut telo a dat sa do pohody
Baby robia voferticent aj predimplatancnu diagn embryi
@dejna20 Neviem, či bude moja odpoveď aktuálna, lebo ja som sa na túto tému vo Ferti informovala pred vyše 3 rokmi a vtedy mi bolo povedané, že predimplantačnú diagnostiku robili v začiatkoch - v spolupráci s istým iVF centrom v Čechách, ale že už sa na to nešpecializujú. Aký je stav momentálne, neviem. My sme sa nakoniec vtedy rozhodli skúsiť to bez tej diagnostiky a podarilo sa 🙂
@michallll ono volakedy bol vo Ferti DR.Pintera le pred 4mes zo rel a teraz tam je DR. Maršík - neviem poradit ake dava lieky on. Mala som u Maršíka KET a nevyšlo, buduci tyzden by sme mali ist na dalsi KET, a ak nevyjde tak si dam pauzu a potom jedine GYN fiv, ja som absolvovala 2ivf vo Ferti.
A mne prve ivf nastimuloval dr pintner nevislo potom ma stimuloval marsik a som bola spokojna aj sa zadarilo
@monso2107 ahoj a vkladala si obe ci len jedno? ja mam v piatok odber vyzera to len na nejako 5-6 vajicok som sklamana ale dufam ze aspon budu dobre. len dufam ze bude co vkladat. tiez som stimulovala gonalom, co tak citam na to aky je drahy nie su z neho nejake extra vysledky teda...
Ahojte, tiez som absolvovala ivf vo ferticente este s Mudr. Pinterom. Teraz mame vdaka nemu 22mesacneho synceka. Sice na druhy krat, ale podarilo sa. Je najlepsi z najlepsich. 😊. Teraz ako to vo ferticente je neviem. Ale sestricky aj ostatni zamestnanci boli super.
@michallll Ahoj, môžeš to pre mňa do správy trocha rozviesť? Vďaka. Rada vysvetlím, prečo sa pýtam. Pravdaže, anonymne. Teda akékoľvek info by si poskytla.
@bocianoviny napíš IP čo konkrétne chceš vedieť.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzka56 neboj bude to dobre mysli pozitivne ja som sa tiez stresovala ked som si robila testik