Ferticent v Bratislave a vaše skúsenosti
Ahojte.Chcela by som ziskat viac informacii o uspesnosti tochto centra.Zienky ktore ste chodili do fc,na kolky pokus vam vyslo ivf ?
ahojte babulky, skúste si prečítať o FC v tejto téme: https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/ferticent-v-bratislave-2-cast/
@dia6 my sa snazime rok a nieco.. a manzelovi v stredu zistili zly spermiogram, tak v januari mame dalsi a uvidime, ale zatial nam povedali rovno mimotelove.. takze si dorobime vysetrenia, nech to v januari mozme rovno poslat poistovni, aby sa veci urychlili.. skusim ho nadopovat vitaminmi 🙂 mozno to pomoze.. vam co povedali?
my skúšame už cez dva roky. A tiež len na IVF - teda umelé. Ja mám protilátky proti spermiám.
Ahoj, chcem sa opýtať ako je to s cenníkom,je to pravda,že to ide všetko cez poisťovnu?ako to tu na MK čítam malá úspešnosť v tomto centre :-/
ahoj,poistovna nepreplaca uplne vsetko,mi sme zacali chodit do Ferti centra...a tam za lieky a injekcie doplacas v lekarni cca 300 eur a za lepidlo na udrzanie vajicka sa plati 150 eur ale to je na tebe ci si to das🙂
ja som s FC spokojna. Hoci prve IVF nam nevyslo , ale musim povedat ze lekar otvorene povie na com si a pristup je naozaj profesionalny. Viem ze spravil vsetko co mohol a to ze nam to nevyslo na prvy pokus tak bohuzial, aj to sa stava. Teraz mam pauzu 2 mesiace a potom idem opat na druhe IVF. Urcite centrum nezmenim a verim ze druhy pokus bude uspesny. Prajem Vam to vsetkym , pretoze viem ake je to tazke hlavne na psychiku, ale musime to zvladnut. Vlastne verim, ze to chceme zvladnut.
Ahojte 🙂
rozhodla som sa pridať moju skúsenosť s Ferticentom, Dr. Pinterom a celým jeho tímom. Pre Ferticent sme sa rozhodli na odporúčanie Dr. Slezáka (operoval ma a poznal môj zdr. stav) a ani na chvíľu sme nezapochybovali s výberom centra hoci som veľa čítala o úspešnosti v Čechách. Keďže ČR je takmer raz tak veľká krajina ako Slovensko tak je prirodzené, že bude mať aj väčšie množstvo liečených párov, ale zázraky asi nerobia ...myslím, že máme rovnaké možnosti tu na Slovensku ako v zahraničí a taktiež odborníkov. Vo Ferticente sme boli od samého začiatku milo prekvapení s prístupom a profesionalitou. Celý tím je veľmi priateľský a ku každému pacientovi majú osobitný prístup. Hoci ešte výsledok po KET nevieme, (dozvieme sa zajtra z odberu), ale Ferticent môžem len a len odporúčať. a ak by to náhodou aj nevyšlo tak už teraz viem, že aj druhý pokus necháme na Dr. Pintera 🙂
@kristina81 Mne Petrova velmi pomohla uz mame 9.mesacnu dcerku. Isla by som ju ukazat tomu lekarovi z Ferticentu co hovoril nech zabudnem 🙂
@baura1 Je odbornicka,to iste.Nam bohuzial nepomohla.A nakoniec sa nam podarilo prirodzene a na Mikulasa bude mat 16 mesiacov nas zazracik.😉
Zienky jedna otázka....ak je žena ok a u partnera zistia niečo tak vtedy to ako je?? aj napriek tomu musí brať niečo žena?? či len tak priatel...mame termín o dva týždne tak preto sa pýtam...no ale mám 36rokov ..inak u mna všetko v pohode myslím u gynekologicky a u priatela je varikokéla čiže si myslím asi z jeho strane bude problém
Ja som asi divna, ale nam sa pristup vo FC vobec nepacil. Rychlo odbite stretnutie, hned navrh IVF, pritom sme mali vsetky vysledky ukazkove, ziadne vysvetlenie k nasim otazkam. My sme isli nakoniec do Brna. A urobila by som tak opat.
@renimac uplne s tebou suhlasim, mam tu istu skusenost, len rychlo a rychlo, ziadne otazky najlepsie a zenska na recepcii to dorazila poznamkou, ked telefonovala dajaka klientka a pytala sa ci su vysledky krvy." boze vsetky by chceli byt rychlo tehotne a len vyvolavaju-hrozne"!... mna uplne zrisil lekar, ked som sa pytala na nativ - ze u mna nie je sanca, ze uz som stara, mala som 37 rokov vtedy....mam na to iba negativne spomienky. dobre ze sme sli inam, lebo uz mame dvoh krpcov a jedneho z toho nemozneho nativu🙂
Ahojte vedeli by ste mi povedat ci Ferticent sa nachadza len v BA alebo je aj niekde inde.
Ako ste spokojné s Ferticentrom po dlhom čase? Myslím personál!
Ahojte kočky, hlásim, že od Nového roka sa na vás teším ako súčasť tímu Ferticentu. Budem vás sprevádzať ako Mentor celým cyklom a tehotenstvom. Viac o mne, ak má nepoznáte, tu:
A môj profil je tu: https://www.instagram.com/barbora_bali/?hl=sk Keď momentálne patríte k doktorovi Maršíkovi a hocičo vás trápi, aj mimo tém oplodnenia a tehotenstva, som tu 🙂

@dia6 ahojky, my sme tam boli tento tyzden a tiez som bola spokojna.. je to tvoje prve centrum, a ako dlho sa snazite?