Financovanie IVF na Slovensku a v Čechách
Ahojte,
chcem Vás požiadať o radu, tie ktoré ste absolvovali IVF u nás či v Čechách, môžte mi dať informácie ohľadne cien v centrách? Radi by sme ho absolvovali u nás, ale vraj je to finančne hrozne náročné a my bohužiaľ nie sme v dobrej finančnej situácii ☹ Po bábätku túžime a inú cestu ako IVF nemáme. Určite uvítam aj iné Vaše pozitíva a negatíva. Vopred ĎAKUJEM!!!!!!
Ahojte!Ja som absolvovala IVF v Gyncentre Ostrava.Bola som zamestnaná v Čechách,tak som mala aj českú zdravotnú poisťovňu.Tak nám niečo poisťovňa hradila,doplácali sme na každý pokus cca 26 000-28 000 Kč.Ale záleží veľa aj na to aké lieky kto potrebuje,každý liek má inú cenu.Mne pri prvom pokuse museli dávať väčšie dávky liekov,prekročila som aj počet ktorý hradila čiastočne poisťovňa ,tak sa mi to potom ešte predražilo.
Stálo to ale zato. Z prvého máme krásnu dcéru a druhé bolo tiež úspešné,no náš chlapček nám v 31tt tehotenstva zomrel na vrodenú vadu ☹ .Ešte máme 2 embriá zamrazené,no nemám už českú poisťovňu,tak neviem ak by sme ich chceli využiť ako to bude.Asi si budeme musieť všetko hradiť z vlastnej kapsy.
Držím všetkým palce,nebojte raz to vyjde.
Ahojte, predam 2 balenia Decapeptylu, 7injekcii v 1 baleni, expiracia 01/2015, nepouzite, udrziavane vylucne v chladnicke, cena ako v lekarni, t.z. po preplateni zdravotnou poistovnou. Ak mate zaujem, piste do spravy.

@vvia no ono je to jedno kto ich spraví, nám keď sa nedarilo otehotnieť, tak mi automaticky tieto vyšetrenia spravila moja lekárka, ale keby som ich nemala, tak by mi ich tiež urobili v centre. Ja by som na Tvojom mieste šla do Gyn-fivu a poprosila ich o kópie tých výsledkov, že by si ich rada založila Tvoja gyn. do karty a hotovo. Lebo keby povieš, že to chceš pre druhé centrum, tak pochybujem, že by Ti to dali.