icon

Gyn - Fiv Nitra

bajuska0000
25. dec 2014

Ahojte zenusky 🙂 mate niektora skusenosti s touto klinikou? 🙂 chceli by sme ist vyskusat inseminaciu a nevieme sa rozhodnut 🙂

Strana
z3
zuzicek88
19. jan 2015

Ahoj babulky,ja uz som taka zufala 1 decembra sme vypisali ziadost o umele,vras sa zvyknu ozvat tak do troch tyzdoch,ano chapem,boli vianoce,ja som s tym ratala,ze sa to zdrzi,ale ved je zachvilku februar a stale nic...dnes som tam uz aj volala,ale ze to sa mi ozvu z ba,cim dlhsie to trva,tym to je pre mna horsie,ja uz mam s toho depky,co ak sa to nakoniec ani nepodari na prvy krat v auguste budem mat 39 a vobec som uz s toho unavena,stale na nieco cakat,ach jaj

bajuska0000
autor
19. jan 2015

@mirka135 no ja som si vedomá, že to nestojí euro a aj toho, že sa to nemusí podariť na prvý krát 🙂 tak ale veriť treba 😉 len ja nemám vôbec potuchy ako to je s platením, kedy sa čo platí, či sa to platí naraz alebo to do konečnej sumy príde postupne a tak 😀 gratulujem a držím palce 🙂

mirka135
20. jan 2015

@bajuska0000 nie naraz ale postupne a ked to zratas tak je to dost pekna suma ale clovek ked tuzi po dietati je schopny sa aj zadlzit len aby to vyslo. 😉 😉 Umna ta ciastka padla za 5mesiacov 😉 drzim palce baby

kikini
22. mar 2015

ahoj kočky.
ako ste dopadli v Gyn-Fiv NR? chystame sa tam s partnerom ist, pozerala som aj cenniky, no zaroven som citala,ze maju zmluvy s poistovnami-vsetkymi. Preto ma zaujima,ci sa plati prve vysetrenie z vlastnych,alebo to preplaca ZP ?

dakujem, k. 🙂

kris121
23. mar 2015

ahojte tak aj my sme zvolili tuto "pomoc" zajtra ideme po prvy krat na spermiogram uvidime ci drahy nestriela naslepo 🙂 a ak bude aspon jedna mala vrtka spermia tak sme rozhodnuty pre umele. ja o chvilku 39 a drahy 53 takze uvidime. recenzie som necitala nerobim to lebo viem ze co sa paci mne sa nemusi inemu a s kym si sadnem nemusi sadnut inemu takze ako sa tu spomynalo 100 ludi 100 chuti dolezita som ja a pristup ku mne a verim ze nam pomozu.
co sa ceny tyka s jednou poznamkou ze clovek sa je ochotny aj zalzit nesuhlasim. ano som ochotna dat tych 3-5tisic za vytuzene babatko ale preto ze viem ze mi tie peniaze nebudu potom chybat pri vychove. zas ak by som sa mala zdlzit a potom mat dieta a nemoct mu dat slusne podmienky.... to nie
mozno aj preto az ked sme uz " dospelejsi" s partnerom mame zazemie a financne zabespecenie sa na to chceme dat. aj ked fakt je ze mam vela neuspechov prirodzenou cestou za sebou a diagnozi pomaly vsetky co sa dali nazbierat ale nevzdavam to. verim ze medicina napreduje milovym krokmi a my vsetky co si tu kladieme otazku ci je Gyn -Fiv tym nasim spravnym rozhodnutim budeme len a len pozityvne prekvapene a hlavne coskoro tehulkami 👍 takze kocky drzim vam vsetky palce a drzte ich a nam zajtra
@zuzicek88 som zvedava ako ti to dopadlo s poistovnou ja som tiez tak rozmyslal ze kym mam este narok do 39 cize do 24.12 by som aspon jeden dva pokusy chcela cez poistovnu ale na drzhej strane ak sa to tak ma tahat ako tebe tak sme sa z drahym dohodli cert vem celu poistovnu zaplatim si to z vlastneho tak daj vediet dik a drzim palce

zuzicek88
23. mar 2015

@kris121 ahoj moja,no mne sa to tahalo aj preto,lebo boli potom vianoce,ale ja uz som tehulka,zatial iba v siedmom tyzdni,akurat v piatok ideme na prvy ultrazvuk ,tak dufam a pevne verim,ze bude v poriadku a co sa tyka teba,radsej pockaj,nech ti co sa da preplati poistovna,lebo aj napriek tomu,vas to bude stat dost peniazkou a suhlasim s tvojim nazorom,ze neda sa kvoli babatku zadlzit,lebo co vsetko bude potrebovat,ked sa narodi,nedaj boze,keby malo zdravotne problemy,alebo jeden rodic bez prace a co potom dalej...pravda je taka,ze bez penazi sa clovek v dnesnej dobe nepohne,silno ti drzim palce aby sa vam to podarilo a dotiahnete to do uspesneho konca,keby nieco kludne pis ,aj ja ak vsetko dobre pojde,budem rodit ako 39 rocna

kris121
25. mar 2015

@zuzicek88 ahoj takze srdecne gratulujem tfuj tfuj neh je vsetko naporiadku. my sme pondelok absolvovali spermiogram takze vysledky v celku dobre nato ze drahy ma 53 rokou bojuje statocne😜 chyba je vo mne ale to som vedela kedze mam za sebou uz neuspechy a vseliake ine komplikacie k tomu. hned sme aj dostali termin na dnes na prvu konzultaciu tak je to za nami uff hodina a pol a to som bola pripravena poznamky o omojej doterajsej "gynekologickej kariere" chi ale zmakli sme to. sestricka ma scapovala buduci tyzden pocas ciklu zasa na scapovanie medzitym uz som sa objednala na imunoalergologiu a ufff no poviem ti kym pozberame vsetky vysledky papiere vysetrenia bude to trvat aj viac ako mesiac 😞 s tymto som trochu neratala nuz ale nevadi ako povedal pan doktor prvorade je najst pricinu preco mam problem a teda k tomu treba vsetko povysetrovat a zvolit ten najspravnejsi pristup. ty si na prvy krat? a ak sa ti nepodari teraz tak ako skoro mozes zas na dalsi pokus? ja som sa na to este nepytala nech nepredbieham
pri odberoch mi dnes povedal ze vajecniky vyzeraju nie dobre 😞 tak som s toho smutna aaale zatial sa nevesam ;) uvidime
tak vam drzim velmi palceky a cakam ako sa to vyvija u vas

zuzicek88
25. mar 2015

@kris121 co by sa mi nemalo podarit,ved ja uz som v siedmom tyzdni. Inak ta sklamem,lebo tie vtsledky a vysetrenia ti budu trvat aspon dva mesiace,este pojdes urcite na prefuk vajcovodov,mozno laparoskopiu,urcite IUI no mate toho este pred sebou toho dost

kris121
25. mar 2015

prepac nechcela som sa ta dotknut viem ze uz si tehu nevedela som ze uz v siedmom super. vecsinou kazda pise ze na prvy raz sa nezadari donosit ale siedmi uz je super to uz je parada👍
nooo moc ma netesis s tym prefukom ratam hlavne po dnesnom komente pri odbere ze moje vajecniky nic moc tak... uff

kikini
30. máj 2015

ahoj baby, ake mate skusenosti s Dr. Stenovou ? dakujem 🙂

tajaolle
31. mar 2017

Poprosím o pomoc kolko krát asi třeba ist na kliniku,kým sa dostane žena ku zákroku ,ale nie na uměle oplodnenie,ale to jednoduchsie?dakujem

kris121
31. mar 2017

@tajaolle ??? co je " nie na umele oplodnenie ale to jednoduchsie" ⁉️⁉️

tajaolle
1. apr 2017

@kris121 IUI

zojkula
20. jún 2017

Ahojte baby aj ja navštevujem toto centrum. Boli sme s priateľom na prvej inseminacii pred mesiacom ale bohužiaľ sa nám ne zadarilo. A tak chceme vyskúšať druhu. Máte nejaké skusenosti A rady Prosím aby som vedela a mala aspoň malú nádej že to druhý krát vyde. Dakujem.

catherinah
20. jún 2017

@kris121 Pocet navstev je velmi individualny. Zalezi, ktore vysetrenia uz mas spravene ( napr. od svojho gynekologa). A zalezi aj aky problem Ti zistia, ci bude treba predtym nejaku liecbu.

Strana
z3