Gyn Fiv - skúsenosti
Ahojte, som tu nova vlastne co sa tyka tejto temy a i nasho problemu uuuplne nova. S manzelom sa snazime o babatka asi dva roky a neuspesne emoticon po vsetkych vysetreniach a pokusoch môjho gynekológa nam povedal ze uz nevie ako pomoct a ordporucil na na GYN FIV , dal mi na vyber ci chem laparoskopiu alebo vysetrenie Hyfosy - ultrazvuk vajecnikov ktory robia v Gyn Fiv na zaciatok som si zatial vybrl vysetrenie HYFOSY, chcela som sa vas spytat ci uz z vas na takom niecom v Gyn Fiv bol a ako to prebiehalo? Volala som tam dnes s tym ze sa chcem objednat na toto vystrenie, do zajtra sa mi ma vraj ozvat sestricka s termínom? i u vas to takto prebiehalo? bohuzial som v tom uplne nezbehla a neviem co mam cakat, mala som sa objendat aj zvlast na konzultaciu ci to uz k tomu patri ked som u nich prvy raz ze hned absolvujem s nimi aj vstupnu konzultaciu lebo moze byt ze by mi mohli doporucit aj nieco ine ako mi moj lekar?
Dakujem vam
Dnes o 09:16 • Odpovedz • Pošli IP •
Ahojte baby chodite niekto do Za ku dr Galovi ??? Zaujmali by ma vase skusenosti ako to tam ide a tak celkovo.Bola by som vdacna za kazde info dakujem😉Rozmyslam nad zmenou centra .
ahojte...ja som tu nová...kedže sa nám nedarí už vyše roka, môj gynekolog žiada aby si partner spravil spermiogram....len neviem ktoré reprodukčné centrum si v Bratislave vybrať na toto vyšetrenie...viete mi poradiť prosím, aké máte skusenosti??
@evulka888 Iscar robi kazdy utorok prvy spermio zadarmo. My sme davali tam robit ale utorky nam nevyhovovali tak sme platili .Ten prvy mas obrazne jedno kde das spravit ze ak sa rozhodnete niekam ist na kliniku tak budete potom potrebovat este jeden .Tak ked si z ba by som vyuzila sancu utorky .
@evulka888 my sme v GF za spermiogram platili 15€ 🙂
@sonulienka13 ako si spokojna v Gf?? Ja odchadzam z iscaru za to sa pytam 😉
@alexa933
@sonulienka13 a prosím vás výsledky sú ešte v ten deň alebo až neskôr??
@alexa933
Ahoj 🙂 ja som tiez v GF v Nr, ale na odber a Et sme boli v BA. My sme celkom spokojni, ale nutia ta niekedy do zbytocnych vydavkov, ako mrazenie spermii, co je 160€ navyse, alebo PK za 190€. My sme s tou PK vypiekli, lebo sme si dali vlozit dve 4-dnove embryjka a 3 nam ostali, a tie automaticky nechali v PK, aby ich mohli zamrazit, a nic sme za to neplatili 😉 Ale inak sa tam citime super, ak nam toto ivf nevyjde, tak aj na dalsie ostaneme v GF, fakt mam pocit, ze robia vsetko preto, aby sa to vydarilo. Na 1. IVF sme boli v Brne v Reprofite, ale tam mi ani zdaleka nerobili take vysetrenia ako v GF. Riadne to tam flakaju oproti GF.
@julciatko1 dakujem ti ja pojdem do Za som sa rozhodla.Bola som v ba iscare mam tam ziadost schvalenu ale nejdem ju tam vyuzit 😉 Boli sme na konzultacii uz v za a rozhodla som sa ze radsej vsetko od znovu ako zostat v iscare 😉 Dakujem ti za info 🙂
@julciatko1 a to preco este ak sa smiem spytat si bola v ba na opu a et v ba ?? Nr to nerobi ? Ci to ty si tam chcela ist ?
@alexa933
Presne tak, v Nr to nerobia a v Za podla mna tiez nie. Su to len vysunute pracoviska, v podstate len ambulancia kde ta vysetri lekar z GF, predpisu lieky, spravia HyFoSy a chodis tam na odbery pocas stimulacie. Operacnu salu maju len v BA. Je to tam ako v tovarni 😀 ale ide to rychlo a vsetci su mili 😉
@julciatko1 jaj toto som ani len netusila 😲 Opytam sa na to v pondelok ze mam volat na vysledky 😉 Ja som na jednych dverach v za videla ze operacna sala tak ma to ani nenapadlo ze to takto je .A potom ked mas embryjka tak na kazdy vklad ba sa chodi ??
@alexa933 Ano, tam ich máme všetky zamrazené.
@julciatko1 dakujem ti za info 😉
@narciska3
Ahoj 🙂 chcem sa ta spytat na ten reprogen, mas tym skusenosti? Pomohlo ti to? Nam asi nevyslo ani druhe ivf, vsetky testy negativne a na krv idem v utorok. Vobec uz nepovitam, ze by to vyslo. ☹
@julciatko1 Možno trošku nasmerovali. Ja som po 3 MA z 3 prirodzených otehotnení. V Reprogene manželovi zistili trošku zvýšenú DNA fragmantáciu. No v CAR nám povedali, že aj keď je mierne zvýšená, s takou fragmantáciou majú bežné chlapi svoje vlastné deti.
Ahojte. Som tu nová, a vela z vasich prispevkov nie velmi rozumiem, hlavne skratky :D
Pondelok sme boli prvy krát v GF, zobrali mi krv, spravili ultrazvukové vysetrenie, a spermiogram. Este neviem vysledky, ale na buduci tyzden musim ist na to kontrastové vysetrenie. Citala som ze to niekomu velmi bolelo. Strasne sa bojim! Mozu byt neake komplikácie?
A co po tom? Ked mám v poriadku vsetko tak uz hned na insemináciu, alebo na umele oplodnenie? Dufam ze nie, lebo ja by som to este nechcela. A co ked nie je vporiadku? Tieto veci ma vtedy tam nenapadli, a nespitala som sa na to... :(
Dievčatá chcem sa spýtať ako to je s platením v GF ...Zajtra mám odber a či platím za zákroky zajtra, alebo potom všetko pri vklade. Ďakujem
@klaudiahu ved im zavolaj, isto ti povedia 😉
@bobulazelena Ďakujem asi budem musieť, ale najprv som to chcela skúsiť tu 🙂
@djera Aké kontrastové vyšetrenie?
Potom sa môžeš rozhodnúť, ked budeš mať všetky výsledky, čo dalej.
Oni Ta budu samozrejme odporúčať na insemináciu =IUI alebo rovno na umelé oplodnenie =IVF, ale môžeš to odmietnúť. Nikto Ta nedonúti. Normálne im povedz, že to chcete ešte skúšať prirodzene (ak teda nenájdu napríklad nepriechodnosť vajíčkovodov alebo inú jasnú diagnozu).
My s manželom máme zlú skúsenosť s GYN-FIV v BA. Manžel išiel na spermiogram, hovoril že ten "krcálek" kde to mal urobiť bol otrasný ako miestnosť na metle. Malý, okolo chodili ľudia úplne u dverí. Výsledok mu výšiel zlý a preto nám hneď odporučili umelé oplodnenie, aj keď mňa a moje výsledky ani nepoznali. Po odporúčaní kamarátky sme sa objednali do Heliosu do Brna a tam sme boli maximálne spokojný. Miestnost úplne krásna, červený gauč, umiestnene ako v sklepe ale klimatizované, preč od ľudí z ordinácii, kľud a ticho nikto tam nechodil úplné súkromie a mohla som tam byť s ním. Výsledky vyšli o 40 % lepšie ako v Bratislave a pán primár nechápal ako je možné že v Bratislave urobili také výsledky. Neviem či urobili chybu možno ani nie ale verím že ten stres muža veľmi ovplyvnil a preto boli aj tie výsledky také aké boli a v Heliose bol spokojný v súkromí a výsledky mal dobre, primár povedal že je v poriadku a preto začali s vyšetreniami u mňa. Na niektoré vyšetrenia sme išli aj do Heliosu do Martina kvôli zdravotnému poisteniu lebo v CZ by sme nemali preplácane niektoré veci a veľa by sme platili. V Martine boli tiež veľmi príjemný. Výsledky poslali späť do Brna a tam už sme chodili na ďalšie vyšetrenia a IUI. Môžem odporučiť Helios Brno, veľmi spokojný sme boli, tak príjemný personál som ešte nikde nevidela, skoro nič sme neplatili ani spermiogram a pán Primár si nás osobne vzal do rúk a všetko s nami konzultoval. Mal veľmi dobrý prístup. Nikdy sme tam dlho nečakali. Naozaj len môžem doporucit. 🙂

@narciska3 iba ten jeden cyklus. Nepovedali to ani mne,tiez som bola taka neista,ze co sa deje. Asi sa to nestava vzdy,tak mozno preto to nehovoria.