Gyn Fiv - skúsenosti
Ahojte, som tu nova vlastne co sa tyka tejto temy a i nasho problemu uuuplne nova. S manzelom sa snazime o babatka asi dva roky a neuspesne emoticon po vsetkych vysetreniach a pokusoch môjho gynekológa nam povedal ze uz nevie ako pomoct a ordporucil na na GYN FIV , dal mi na vyber ci chem laparoskopiu alebo vysetrenie Hyfosy - ultrazvuk vajecnikov ktory robia v Gyn Fiv na zaciatok som si zatial vybrl vysetrenie HYFOSY, chcela som sa vas spytat ci uz z vas na takom niecom v Gyn Fiv bol a ako to prebiehalo? Volala som tam dnes s tym ze sa chcem objednat na toto vystrenie, do zajtra sa mi ma vraj ozvat sestricka s termínom? i u vas to takto prebiehalo? bohuzial som v tom uplne nezbehla a neviem co mam cakat, mala som sa objendat aj zvlast na konzultaciu ci to uz k tomu patri ked som u nich prvy raz ze hned absolvujem s nimi aj vstupnu konzultaciu lebo moze byt ze by mi mohli doporucit aj nieco ine ako mi moj lekar?
Dakujem vam
Dnes o 09:16 • Odpovedz • Pošli IP •
Nie nie nikam sme nechodili je to nasa prva klinika tak zistujem co a ako 😉 ( som sa vam vetrela do skupinky ) 😀
Ale vaze to by si musela vidiet ako otocila ked sa somnou bavila a ked s mojim 😂 a vysla som a tak sme si zdielali pocity -prvda kazdy ine .
Na prve stretnutie a pocity sa nema davat ale toto som asi trefila 😀...
Uz aj dost ludi co sa bavime nam odporucali kliniku v zlíne ... tak zvazujeme este .
V GF davaju podpisovat dajaku viazanost knim ked tam chodis ? Alebo mozes kedykolvek opustit a ist na inu ...
Aj som zabudla dakujem pekne za odpisnie 😚
@ivina011 nie boze, to snad nikde nedavaju podpisovat? GF je moja 4 klinika ale nikde som nic take nepodpisovala....a ked niekde take daco budu chciet, rychlo treba prec 🙂
Na zlin som nepocula nic, na brno same chvaly, ale....bola som tam a neviem no. Take iste ako v GF by som povedala. Za malicko, kludne sa pytaj 🙂
V GF je podla mňa najlepšia Vondráková. Ja k nej chodím ako k normálnemu gynekologovi, robí oboje.
Ja si nemôžem pomôcť, ale na mňa ten G-F nerobí dobrý dojem. Normálne tam mám zlý pocit, ked tam prídem.
@ivina011 tomu neverim, podla mna je to cele zle interpretovane. To by som chela vidiet tu zmluvu 🙂 ziadna klinika nema pravo uviazat si klienta, to je smiesne 🙂 Zmluva sa podpisovala nejaka, ale taka ta klasicka ze suhlasime s vykonmi atd, uz si nepamatam presne. Taka ista aku podpisujes u kazdeho noveho lekara ku ktoremu zacnes chodit. A poznam dost parov ktore tam chodia a chodili a otehotneli a nic take nepodpisovali.
@ffilmuska dakujem..,,
A mozem sa opytat ake zle recenzie? Nech sa na to pozriem aj ja 🙂
V GF otehotnelo 5 mojich blizkych znamych (do stastneho konca) to beriem celkom ako smerodatny fakt...a ked sa ide cez darkynu, velmi sa ten IVF proces nelisi, resp. Takmer vobec. Ja skor osobne vysoko neodporucam Iscare 🙂
@joannita
@narciska3 docitala som sa to niekde tu na koniku.
https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/kolko-darcovskych-vajicok-sa-vam-oplodnilo-2/
@ffilmuska no, zaujimave nazory 🙂 Keby som ich citala pred prvou navstevou GF tak neviem....
Tazko posudit. Moja darkyna mala 12 vajicok a 11 oplodnili takze super. A citam tam aj na brno zle recenzie, osobne si myslim ze ak sa robia odrby tak uplne vsade 🙂
Mozno keby sme vedeli ako to naozaj funguje tak do toho ani jedna nejdeme 🙂
@radunka321 ahoj ja som chodila rok do GF...a na odporucania som presla do ferticentu v ba...uvidime ako to vyjde ale uz len ten pocit z prístupu mam lepsi
ahojte, ideme tiez riesit umelé oplodnenie. Ešte len si vyberáme centrum. Môj lekár mi doporučil GF v Nitre aj kvôli tomu, že to máme najbližšie. Ale niekde som tu čítala, že na zákroky sa aj tak chodí do BA. Je to ešte stále tak alebo to takto fungovala v minulosti?
Inak ja rozmýšľam aj nad Helios Martin. Viete mi niekto poradiť? Som z týchto diskusii dosť zmätená a momentálne vôbec neviem kam...
Ďakujem
@radunka321 ja som momentalne v reprofite v brne a som spokojna. boli tam nasi kamosi s ovela vacsimi problemami a podarilo sa, tak sa tak trosku spolieham na to 🙂)))
Ahojte babulky, som tu nova.. Precitala som uz tolko clankov ohlad iui zeby som asi vedela napisat aj knihu, asi ako kazda z nas.. Tak ma napadlo ze sa pridam k vam do diskusie ..Som 8.den po iui a som straasne unavena ,ale ako vidim tak nie som sama :D Je to vraj velmi bezne.. Aj ja chodim do gynfiv NR ,je tu niekto kto to preziva teraz tiez v tomto centre ? 🙂
Opat ja :D Este by som rada nesla nejaku babu co sa vyzna trochu viac do spermiogramu. Je tu niekto taky ? Manzel ma taketo hodnoty sama neviem dr.vravia ze to nie je vobec take zle, moj dr.zas povedal ze prirodzene nehrozi ze otehotnieme.. pri uiu sme mali 22milionov plavcov co mi vkladali do maternice a bolo tam A 30% a B70% , viem ze Ackove su tie najrychlejsie naj.., a ten zvysok teda z tych 22mi.je tych 70% ano? dobre to chapem alebo to moze byt aj inak... ? dakujem za odp.
@ivina011 ja mam od zaciatku co chodim do gyn fiv Stenovu a ked som tam mala ist prvy krat,kamoska co ju mala mi vravela,ze je arogantna,s neludskym pristupom. Na moje prekvapenie prve stretnutie bolo velmi mile,vsetko nam vysvetlila,venovala nam vela casu,vtipkovala a navodila vzdy pozitivnu atmosferu. A dalsie stretnutia boli podobne. Nechapem preco sa k vsetkym klientom nespravaju lekari rovnako,ani ja nemam vzdy svoj den,ale v praci to zial nemozem na sebe dat vediet a vzdy sa spravam milo,lebo prvy dojem je najdolezitejsi. Je to zaroven ich reklama.
Babenky,my do Gynfivu chodime druhy rok..na zaciatku sme si v ba dali urobit kompletne vysetrenia..nasledne mi v nr robili priechodnost,no napokon sme sa rozhodli to este skusit..no musela som podstupit kyret za anembryomolu a odvtedy nic ,tak sme sa opat vratili..dost som zmatena nakolko ja mam vysledky aj priechodnost ok no partner ma vraj horší spermiogram(ten z prvehp vysetrenia spred cca roka a pol) preto povedali ze mame ist na ivf...ale preco?my sme tie jeho vysledky ani nevideli a ja by som bola radsej za inseminaciu..ake su teda podmienky na ivf a inseminaciu?pytala som sa aj v gynfive a zahovorili to tym spermiogramom...no aj tak si myslim ,ze ivf je pri vaznejsich problemoch plus tie ceny su dost vysoké a nemusi to ani vyjsť ,ak je spermia zla...kolko vas to ivf stalo?lieky mi uz predpisali vraj okolo 400e...kolko este peňazí tam musime vysolit?navyse kolko zien to ivf malo uspesne?a na zaklade coho sa rozhoduje ci inseminacia ci ivf?dakujem pekne
@katarina372 ja by som si na vasom mieste radsej dala urobit podrobny spermiogram, teda aj dna fragmenraciu a podla toho uvidite, ci ma iui zmysel. my sme chodili na iui, lebo nam tvrdili, ye spermiogram je dobry a az po tomto vysetreni sme zistili, ze nie...ale robili nam ho v brne. na gynfiv som zanevrela, su to babraci
ffilmuska dakujem,no doteraz sme uz vysolili dost penazi a kedze mi nevedeli povedat kolko ma ivf bude stáť dost sa obavame zas vymyslat dalsie vysetrenia aj tak nam tie vysledky ani nedaju ako tie posledne a my sme neni z ba,dost daleko nam he to ist za spermiogram zas do ba...vsak platime aj za archivaciu spermii tak nerozumiem na co keď mi povedali,ze na ivf potrebuju aj nové spermie..kolko vas vyslo ivf?
@katarina372 muzovi ked robili spg v GF v Ba tak vysledky nam dali...ja ich mam doma...nam tiez hned odporucili ivf kvoli zlemu spg...o iui nebola rec vobec...
Tak sme sli a cele nas to vyslo dost...mame za sebou 1x ET,1xKET,obe neuspesne...potom ma poslali na dalsie vysetrenia a zistili "chybu" aj vo mne...tak sa chystame znovu na KET....
Ono cena sa ti odvija od vela veci,ak chces napis mi...
@lilyianka dakujem a aky je rozdiel medzi ket a et,ked sa mam.priznat neviem co to vobec za pojmy je..ket je transfer embryi a to et?
@katarina372 ET je embryotransfer a KET je kryoembryotransfer
ET robia par dni po odbere vajicok a KET robia neskor ak mas dalsie vajicka zamrazene,rozmrazia ich a vlozia
Ahojte dievčatá 🙂 som tu 1.krát. Mám 30 rokov, doma 4 ročného vymyselníka a o 2.bábätko sa snažíme 1 rok...
Práve som sa vrátila z GYN... hormonálny profil ASH 0,84 (spodná hranica), na sone nemohol nájsť pravý vaječník... nakoniec sa objavil. 😉 Najväčší útvar by mal byť folikul... a bol ozaj veľký 2,11mm, okrem neho však máličko ďalších vajíčok ☹
Odporučil nám spermiogram a Gin-Fiv... Viete mi poradiť, ako postupovať, načo si dať pozor a pod?
Ďakujem
chcela by som sa spytat,ci existuje zena,ktorej patner mal malo pohyblivé spermie, ona v poriadku a podarilo sa otehotniet po prvom ivf??zatial citam, ze mnohe zienky idu druhy ci treti krat..vyslo to vobec niekomu na 1x?
@katarina372 Ano,nam to vyslo na prvy krat.
@kvet8inka cize hned vklad?bez zmrazovania?platili ste aj embryoscop a pred.kultivaciu?kolko embryok ste si dali vlozit?dakujem a gratulujem vam
Ano,hned ET,mali sme predlzenu kultivaciu a ICSI. Embryoscope sme nemali. Dakujem a aj Vam vsetkym prajem vela stastia,nech sa Vam to co najskor podari. Je to neopisatelna radost.

@ivina011 no vyborne, takze ked je niekto dr. Tak je jej sympatickejsi 😂 Ano, presne, je ako taky stroj bez usmevu a mileho slova. Ale zas Harbulak je presne rovnaky 😂 akurat od zeny by clovek cakal taky ludskejsi pristup.
Do GF chodime asi rok a pol a v zasade som spokojna.....az na niekolko veci, ale v kazdom centre mas nieco. Vy ste predtym niekam chodili?