Gyn Fiv Žilina - máte čerstvé skúsenosti?
Ahojte , je tu veľa diskusii na Gyn Fiv , ale je tam toľko strán toho a hlavne staré príspevky , tak by som sa rada informovala a otvorila novú diskusiu , konkrétne na Gyn Fiv Žilina . Nedarí sa nám už dva roky . Užívam duphaston , vajíčkovody priechodné , manžel spermie v poriadku a na gynde si nevie so mnou rady ,tak že sa máme obrátiť na reprodukčné centrum 😏 máte niekto čerstvé skúsenosti s centrom v Žiline ??? Chystáme sa tam objednať . Ďakujem za cenné rady 😊
Ahojte zienky 🙂 my sme po neúspešnej inseminacii... druhá ani neprebehla, lebo mi praskol folikul 17mm ... nereagujem na clostyl, tak mi odporučili umelé oplodnenie.... máte niektorá skúsenosti v tom centre? Koľko vás to stalo? Dakujem 🙂
Ahojte. My sme v tomto centre podstupili PPS a IUI. Ani jedno nevyslo... A vlastne aj kyretaz ☹ IUI so stimulaciou, ale mne to pride zbytocne, ked nemame ziadny problem... Jedine, co som tym ziskala su 3 cysty... Vrr. Chcem sa dr. opytat, ci je mozna IUI bez stimulacie a este ma zaujima, preco nam neurobila sono po pichnuti pregnylu, ci doslo k ovulacii napriklad. Nie je to cudne? Ked som sa na to opytala, povedala mi, ze sono tesne pred IUI nerobia, ze to nie je bezne ani potrebne... Ja uz neviem co robit totiz. Alebo aspon keby mi navrhne folikulometriu viac ako len jeden krat v mesiaci... Ja neviem, mne to pride take divne cele tam... Dalej comu nerozumiem su terminy, ktore mi povedali... Napr. podla velkosti folikulu (na zaklade jedneho nahodneho sona), ze nastane ovulacia vtedy a vtedy a podla ich vypoctov to potom vyzera, ze moja lutealna faza ma cez 18 dni... to je vobec mozne? Mozno je, mozno to je aj bezny postup toto cele, ale mne to pride cudne... Inak su tam vsetci relativne mili, ochotni... Len ja sa neviem zbavit toho debilneho pocitu, ze funguju na principe pokus-omyl...
Vysetrenia mame v poriadku obaja s manzelom... niektore opakovane robene... Mate niektora skusenosti s niecim takym? Ze ste napriklad zvazovali aj zmenit centrum?
@z_u_s no tiež som mala na začiatku zmiešané pocity, ale u nás nebola možnosť iui rovno ivf, kvôli takmer nepriechodnym vajecnikom, tak uvidíme o pár dní ci sa nám podarilo, verím, že áno. Ak nemáš z nich dobrý pocit, skus napr. Martin Helios alebo v iných diskusiách odporúčali ženy Brno.
Myslím, že je to tak 50 na 50, tým ktorým sa podarí otehotnieť, tak im budú vďační a tým ktorým nie, tak budú hľadať dôvody. Pokiaľ ale nemáš z nich dobrý pocit, chod inam. Držím vám palce ;)
@z_u_s ahoj za mna to iste ako pises.Ked som tam bola prve razy strasne dobry dojem.Potom mi spravili vsetky vysetrenia vcetne hyfosy bola som ok.Tak ze skusime iui ani raz to nevyslo..Doktor pozrel na kalendar a pridite vtedy ,pichla som si injekciu a na dalsi den iui bez kontrolneho sona..Podla mna ovu ani nebola.Teda urcite nebola..Ano maju to tam tak ze iui je len nahoda,nerobia folikumetriu nic..Len nadej ze sa nieco robi..Ja som to absolvovala 2x a potkm ked som tam uz jak na klavir chodila bola na mna neprijemna aj pani na recepcii -ta blondina.Bavila sa so mnou ako s blbou ,zvysovala hlas,nervna.Uplna topka bola ked tam bol muz pred zakrokom odovzdat sper.a hovori jej ze to uhradi .Ta zvihla telefon a ziapot na celu plnu recepciu ci sa moze dopredu zaplatit inseminacia...Uplne neprofesionalne a nevhodne kedze to kazdy pocul..A nakoniec doktorko ze hadam nejdem cakat na zazrak a zacal ma tlacit do umeleho,medzi tym spomenul este vysetrenie embrii za 2300e ci to nechcem..Za mna nie
@z_u_s presne tsk.Ono sa to ani nezda hned ..Ale nakiniec tam za tieto ich praktiky nechas min.500e a psychiku v ..
@prechadzka No tak ked to citam aspon viem, ze nie som na hlavu 🙂 Mozem sa opytat ako sa Vam to nakoniec podarilo? Ak to je sukromne,kludne aj postou mi napis... Lebo ja uz som zufala celkom...
@sawa Ahoj. Dakujem za odpoved. A rovnako drzim silno palce, aby Vam to IVF vyslo...🙏 napis ako si dopadla... a robili ti ho v Gin Five v Ziline? Ja sa toho neskutocne bojim, nielen z financneho hladiska, ale aj z casoveho... Ako to zladit s robotou, pretoze ja nechcem, aby o tom niekto vedel... nedokazem o tom hovorit iba tak... A to je rovnako aj odpoved na otazku dochadzania inde... Ja sa bojim,ze sa v tom zamotam... ked si predstavim kolko krat som bola tu v ZA... do Brna nelrichadza do uvahy... Jedine ten Martin mozno... no... neviem, som znechutena... musim sa pozbierat asi najskor...
@nini1010 Ano viem ktora... Ona aj s nami hovorila... par kontrol vykonal doktor, inak doktorka vsetko... No ale, mila bola, ja netvrdim, ze nie... Ale nechapem proste niektorym veciam... Oni sa tam tvaria ako keby sa nic nestalo, vsak skusime zas... ale ono to nie je az tak jednoduche celkom.. Plus, co som pisala vyssie.... No neviem... uvidime n... Ale dakujem za odpoved. Vy ste v akom stadiu teraz?
@prechadzka a presne ta z tej recepcie je taka cudna... Niekedy mila, ze len natriet na chlieb a niekedy z nej citim,ze jezis zasa ste tu? 😞
@z_u_s ahoj no ja som tam mala teraz prist po dovolenke, on mi aj ziadost posielal na to umele, ja som ze teda dobre vsak mam 1,5 mesiaca a ked na to nepojdes tak sa nic nedeje.. lebo som povedala ze by som to az v septembry ked tak.. ale vnutorne som citila ze to nieje ok , ze my to nepotrebujeme a ani som do toho nechcela ist. tak som potom povedala ze nepojdem a budem cakat "na ten zazrak" ako mi doktor povedal... A cuduj sa svete pred mesiacom som nasla 2 ciarky, to sme s muzom boli spolu uplne malo , dokonca bol na atb a ani sme nesexovali, len som sa na to vyprdla, objednala sa na tetovanie obocka a take tie veci kt. nemozes.. Ja so teda uplne na zaciatku , ale verim ze to bude ok , drzim palce
ahojte žienky ,mala by som otázočku ,kedže sa nám nedarí ,chceli by sme dat vyšetriť spermiogram . Dá sa ísť objednať priamo na nejaku recepciu ,alebo telefonicky ? A koľko to stojí? dakujem

@katka2488 včera večer som si pichla Dipherelin , ani ovitrelle mi nedali pichnúť . Dnes večer ATB a aj zajtra ráno a to je všetko . Od piatku mi dali k bemfole pichnúť ešte cetrotide a luveris ,čo aj patrične cítim , stále pocit na vracanie ,ale nedá sa vracať.