GYN-FIV Žilina - október 2021
Ahojte kočky, dnes nás čaká druhá návšteva centra. Neviem spať čo všetko sa po vyšetreniach dozvieme. U mna sa boja predčasnej menopauzy mám len 37r a priateľ tiež trosku problém spermie. 🤷🏻♀️ Naviac sme z východu, ale odporučili nás tam. Tak sa modlim hádam každý deň 🙏 ak chodíte niektorá v podobnom čase, bolo by fajn sa tu navzájom podporiť 😇🥰😉
Ahojte babenky Ja by som sa chcela spýtať či už ste bola niektorá v Žiline v reprodukčnom centre vidím že áno ale chcela by som ti už nie ktorej sa podarilo z umelého oplodnenia otehotnieť a hlavne Koľko vás to vyšlo keďže mám už 40 rokov a poisťovňa vraj nič nepreplatí Ďakujem za všetko Ahojte
@stanka7599 ahoj ja som bola dnes len na odbere. Tiež mi ťahá na 40 a predčasná menopauza. Ešte neviem či sa vôbec oplodnilo, keďže mame len jedno vajíčko, tak sa modlim
@ywonnee ahoj, určite sa oplodnilo musíš veriť. Želám to každej žene ktorá sa takto trápi
@stanka7599 ďakujeme krásne. 🥰 no volali nám, že zatiaľ je to na dobrej ceste, uvidíme čo bude do zajtra a pondelka
@stanka7599 ja som tiež samoplatca, zatiaľ 3500eur sme dávali aj s liekmi
@zuzka341 ahoj, tak zatiaľ dobre správy, vraj sme asi čarovali, lebo vraj riadny bojovník. Už som po ET a dr tvrdil, že toto vyzerá na úspešné tehu. Nevie či to hovorí každej, ale vraj som mala krásne dozreté silne vajíčko. Tak uvidíme 🥰🥰🥰 teraz si vychutnávam, že nič nerobím
@zuzka341 ani nevieš ako veľmi si to želáme. Toto je posledná šanca na mimčo 🥰🥰🥰 verím že bude. Neviem kto presne to bol ale z labaku taká príjemná pani, 1x som ju videla tiež mi vravela, že si mysli, že to dobre dopadne. Verím že áno. A gratulujem maličkej 🥰🥰🥰 a držím palce 🙏
Ahojte my sme tiež začali chodiť teraz do GF ZA 25.10.2021 sme boli na prvej konzultácii. Teraz v piatok si idem po výsledky z krvi. Vidím, že niektoré to už máte za sebou. Aký ďaľší postup Vám stanovili?
@leni182 zostavia ti protokol, poďla ktorého si budeš pichať hormóny a užívať lieky, podľa tvojho cyklu začneš a budeš chodiť na kontroly, sono a krv, podľa toho sa určí aj deň odberu.

@ywonnee so mnou tiež tak rýchlo začali, oni keď vidia že nie je problém, nenaťahujú to. U mňa však zatiaľ 2 vklady bez úspechu, ale pokračujem