Gyncare Kosice
Ahojte .. my sa s manzelom tiez snazime.. zatial je to rok. Zacali sme chodit do na kliniku v KE Gyncare.. pri poslednej navsteve nam p. Doktorka navrhla IUI.. mate skusenosti s touto klinikou ?? Brali ste nejake lieky pred IUI.. ? Mne predpisala clostilbegyt .. podla vysetreni aj ja aj manzel sme OK.. ovukacia v poho a cyklus 26 dni. Aj jed cca pred pil rokom som mala cyklus 29..
@edriena28 ahoj..no ako, už ste boli v gyncare?...my ideme až 26. oktobra...keď som volala o výsledky tak mi sestrička povedala, že pani doc. len chce prokonzultovat ako budeme postupovat ďalej...ale kdeže manžel nemohol íst skor kvoli spermiogramu, tak ideme až na konci mesiaca...
ahojte, mne dnes odporučila gyn aby sme s manželom začali rozmýšľať nad IVF kvôli mojim diagnózam. Mám nepravidelný menzes a doktorka ho nevie ani vyvolať, chcela vyskúšať clostylbegyt nakoľko vajíčiek mám veľmi veľa len sa neuvoľnia, avšak ani po dvoch dvojnásobných dávkach injekcií na vyvolanie mens sa nedostavila. Beriem inofolic už polroka. štítla žľaza v poriadku, na 4D ultrazvuku mi doc Dankovčík zistil PCO tak ma poslal k doc. Draveckej diabetologiče tá mi predpísala SIOFOR 850ktory beriem už 4 mesiace a aj tak sa mrcha nedostavila. Manžel má speriomgram ako povedala moja gyn "takýto perfektny spermiogram som už dlho nevidela,pozdravte manžela".
Nechcela som ísť cestou IVF ale neviem dokedy mám čakať. Snažíme sa už nejaké dva rôčky a ani zďaleka nie sme tam kde by som chcela. :(
ahojte, chodíme s mm do gyncare k dr Hermanovi. Bola nám zistená azoospermia :( máte niekto skusenosti s mesa/tese? my sa naňu chystáme
Žienky, brali ste niečo ako Kotvičník alebo niečo na úspešné oplodnenie vajíčka??? Nejaké vitamíny pred IUI hm???
Ahojte...chcem sa spytat ci niektora z vas bola na IUI? ako to prebieha? Je potrebna PN, alebo nie...zistili mi inzulinovu rezistenciu mam metrofin ale manzel je ok...cez svoje dni mam brat clostyl a mam volat...doktorka vcera spominala, ze skusime IUI tak by som chcela nejake info...dakujem
@amimm no tak...ja som dostala kramy...no a mali sme ist na ten treti den tam...lenze moj manzel musel ist s dedom do nemocnice..takze sme to odlozili...a pôjdeme az teraz jak dostanem dalsiu mrchu...ale uz som povedala..aj keby mali kamene padat v ten treti den mrchy .tak tam do kosic pojdeme.... u som mohla mat vysledky v ruke....! Tak verim ze nam pomôžu. Potom daj vediet ako si dopadla. 😉
@luckalukas_1
Tak my sa chystame tiez na vysetrenue do gyncare..a co to je ta azoospermia ?
@edriena28 azoospermia je neprítomnosť spermií v ejakuláte.. proste nemá ani jednu spermiu
@edriena28 ahoj...no ako ste na tom? My sme dnes boli prvykrat na IUI tak uvidime ako to dopadne...ale hned zacala doktorka s tym, ze spermiogram bol hranicny tak nechapem...ked bol na vysetrenie pred 2 tyzdnami tak bol v poriadku a dnes len hranicny..tak uvidime...a vy? boli ste uz v CAR?
@nikusik0107 zmen gyncare na helios je tam iny pristup
@amimm musis sa s tym nejak popasovat so sklamanim aj ja som verila a ziak nevyslo ale na krv by som isto sla,po mojom uiu prisla menstruacia u mna to bolo zbytocne .... napr ja som otehotnela 13.11a az 2decembra sa mi ukazal test pozitovny tym ti nechcem davat nadeje ale niekedy to trva nielen uhniezdenie ale aj testy maju roznu citlivost atd
@amimm este pockaj par dni a testuj sa ,krv ukaze na isto ale skus teraz ako si sama povedla trocha vypustit vsetko a uzit si vianoce a najblizsich,ono aj mne trvalo stravit vnutorne psychicky cele uiu (proces,ocakavanie,sklamanie) a az nasledne chod na dalsie niekedy je dobre dat si pauzu a sustredit sa len na samu seba
@amimm chapem ta ,pre mna bolo uiu sstrasne ponizujuce,pricom som osoba ktora si veci neberie k srdcu,som optimista typicky extrovert ale v tej odberovej miestnosti som to velmi prezivala bolestivo veci typu preco ja toto musim ked inym parom sa zadari na prvy sup....preto skus nejako stravit toto uiu a tak ist na dalsie,ver mi ivf priprava je odne horsia najma ak mas straxh z lekarov ihiel atd aj ked sa da zvladnut

@amimm tak daj vediet ako dopadli vysledky... ja budem volat az ked dostanem mrchu...