icon

Máte skúsenosti s IUI v Gyncare? Cena a výsledky!

19. júl 2026

Ahojte, máte skúsenosti s IUI v gyncare? Vyšlo to ? Máme dievčatko alebo chlapca ? Máte niektorá dvojčatá? A aká boli konečná cena ?

anonym_695d58
19. júl 2026

kamoska bola.IUI nevyslo, vysiel jej 3 vklad a ma dvojicky dievcata…ja som bola v Heliose vyslo na 1x (jedno IUI uspesne, ale potratila som. druhe IVF a male syna)

anonym_c084e5
19. júl 2026

@anonym_autor iui je malokedy uspesne, ale treba skusit, kedze je to menej invazivne ako IVF. Ja mam za sebou 3 IUI a neuspesne

anonym_d5b892
19. júl 2026

Mne IUI pred 19 rokmi vyslo na 3.pokus . Mame syna. Dcera sa podarila neskor po 2 rokoch prirodzene. Ale nam nenasli ziadny dovod, preco sa nam 3 roky nedarilo 🤷‍♀️. Po 3. pokuse som uz bola zmierena, ze asi IVF a ono to predsalen vyslo

anonym_976958
19. júl 2026

Minulý rok sme chodili do gyncare, vyšlo nám IUI na prvýkrát a máme chlapca.konecna cena neviem, lebo za lieky to už si nepamätám koľko ma stali, ale vyšetrenie priechodnosti vajickovodov 250 e, samotné IUI 450 e.

autor
19. júl 2026

@anonym_autor nám odporučili vitamíny. Manžel nemá dobrý spermiogram a ja mám slabé pcos. Vraj máme o tri mesiace prist na kontrolu a skúšať ešte prirodzene ale nechcem zbytočne prísť o čas

autor
19. júl 2026
@anonym_c084e5

@anonym_autor iui je malokedy uspesne, ale treba skusit, kedze je to menej invazivne ako IVF. Ja mam za sebou 3 IUI a neuspesne

@anonym_c084e5 odporučila by si rovno ísť do ivf?

anonym_c084e5
19. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_c084e5 odporučila by si rovno ísť do ivf?

@anonym_autor nie. Pokial nie je jasna pricina, ovulujes, spermiogram je ok, tak treba skusit najprv iui. Je to vyrazne setrnejsie pre telo zeny a aj neporovnatelne lacnejsie. Nam sice ani jedno iui nevyslo, za to ivf hned na prvykrat.. ale urcite by som na postupe nic nemenila. Ivf si nesie aj svoje rizika ako napr rakovina prsnika ci OHSS, takze najprv treba skusit setrnejsi postup

kikusikzlatusik
Autor odpoveď zmazal
anonym_736867
20. júl 2026

@anonym_autor my sme boli začiatkom tohto roka 3x v gyncare v KE a nevyšlo. Každé vyšlo asi 450€ keďže manžel mal problém s morfologiou tak sme mali IUI+MSS. K tomu potom stále progestanel a ovitrelle +45€. Nakoniec sme išli do IVF a vyšiel nám prvý vklad.

autor
20. júl 2026
@anonym_736867

@anonym_autor my sme boli začiatkom tohto roka 3x v gyncare v KE a nevyšlo. Každé vyšlo asi 450€ keďže manžel mal problém s morfologiou tak sme mali IUI+MSS. K tomu potom stále progestanel a ovitrelle +45€. Nakoniec sme išli do IVF a vyšiel nám prvý vklad.

@anonym_736867 u nás je problém fragmentácia spermií a sú pomalé ja mám slabé pcos. Premýšľam či skúsime iui alebo rovno ivf

oriesocek
29. júl 2026

Keď máte dôveru, tak u nás v Repromedica je prvé iui zadarmo.

adapepe13
1. aug 2026

Milé dámy,

Rada by som sa s vami podelila o moju skúsenosť na klinike Gyncare Nitra. Mojim ošetrujúcim lekárom bol p. Kralovič. Po prvom vyšetrení a teda na základe mojich a manželových výsledkov, nám bolo od spomínaného lekára povedané, že je v našom prípade vysoká pravdepodobnosť úspechu IVF. Tak sme sa s manželom pre tento krok rozhodli. Na ďalšom vyšetrení bolo všetko v poriadku, teda aspoň tak mi bolo povedané. Ďalšiu kontrolu som podstúpila po týždni a tom som si už vlastne pichala stimulačné injekcie. Zrazu nastal problém pri vyšetrení, lekár mi oznámil, že mi nie je vidno vaječník a spýtal sa ma, že či bol pri predchádzajúcich vyšetreniach problém. Povedala som mu, že mi vždy povedal, že všetko je v úplnom poriadku. Kontrola počas stimulácie mala byť 2-4 krát, mala som len jednu. Čo sa týka samotnej stimulácie, tam som bola tiež ukrátená o 3 dni a teda ďalšie injekcie čo som si mala pichať, som si pichala len raz a išla som na odber vajíčok, ktorý samozrejme dopadol katastrofálne. Keď som to chcela komunikovať s lekárom, rozhovor bol jednoslovný až arogantný. Síce mi bolo povedané, že sa mám spýtať a aj keď som sa spýtala, bola som odbitá jedným slovom. Takže za mňa žiadna profesionalita. Chcela som vedieť ako mi dopadli krvné testy, čo sa týka hormónov, povedal mi, že to boli výsledky pre nich a že vlastne neboli dobré, ale že by som sa dopátrala aj k nejakej interpretácií, žiaľ 0 bodov. A vlastne na celý neúspech mi povedal len že mám vyšší vek som pri tele. Tento lekár by mal vrátiť diplom. A ešte mi napadla jedna príhoda, po jednom vyšetrení som sa posadila v ordinácií na stoličku s tým, že ešte sa porozprávame. Keby sa nespýtam, či ešte niečo, tak tam sedím do dnes. Čo sa týka personálu, už keď som bola na izbe, pred zákrokom, sestričky boli veľmi milé, ľudský prístup. Keď som sa prebrala po anestézií, odviezli ma na izbu, pravidelne kontrolovali a cca po 1,5 h pustili. Veľmi ľudský prístup mala aj p. embryologička a koordinátorka, ospravedlňujem sa, ale nepamätám si už mená. Dámy na recepcií tiež veľmi milé a ochotné. Ale po skúsenosti s týmto lekárom, túto kliniku už nie.

anonym_425726
5. aug 2026

Ahoj my sme tiež chodili do Gyncare do Nitry,lekára sme mali dr Kraloviča. Mali sme raz IUI cca do 500€ ale kedže nàm nevyšlo tak sme sa rozhodli íst rovno na IVF dr Kràlovič je super lekár vždy pomôže, poradí,nàm sa aj prvý vklad podaril momentalne som v 14.tt ja ho môžem len odporučit!!!

adapepe13
5. aug 2026

Za mňa rozhodne nie. Žiadna pomoc z jeho strany ani len snaha a do toho ešte kus arogancie. Nevadí, ideme ďalej, veď to nie je jediná klinika a ani jediný lekár, našťastie.