Máte skúsenosti s IUI v Gyncare? Cena a výsledky!
Ahojte, máte skúsenosti s IUI v gyncare? Vyšlo to ? Máme dievčatko alebo chlapca ? Máte niektorá dvojčatá? A aká boli konečná cena ?
@anonym_autor iui je malokedy uspesne, ale treba skusit, kedze je to menej invazivne ako IVF. Ja mam za sebou 3 IUI a neuspesne
Mne IUI pred 19 rokmi vyslo na 3.pokus . Mame syna. Dcera sa podarila neskor po 2 rokoch prirodzene. Ale nam nenasli ziadny dovod, preco sa nam 3 roky nedarilo 🤷♀️. Po 3. pokuse som uz bola zmierena, ze asi IVF a ono to predsalen vyslo
Minulý rok sme chodili do gyncare, vyšlo nám IUI na prvýkrát a máme chlapca.konecna cena neviem, lebo za lieky to už si nepamätám koľko ma stali, ale vyšetrenie priechodnosti vajickovodov 250 e, samotné IUI 450 e.
@anonym_autor nám odporučili vitamíny. Manžel nemá dobrý spermiogram a ja mám slabé pcos. Vraj máme o tri mesiace prist na kontrolu a skúšať ešte prirodzene ale nechcem zbytočne prísť o čas
@anonym_autor iui je malokedy uspesne, ale treba skusit, kedze je to menej invazivne ako IVF. Ja mam za sebou 3 IUI a neuspesne
@anonym_c084e5 odporučila by si rovno ísť do ivf?
@anonym_c084e5 odporučila by si rovno ísť do ivf?
@anonym_autor nie. Pokial nie je jasna pricina, ovulujes, spermiogram je ok, tak treba skusit najprv iui. Je to vyrazne setrnejsie pre telo zeny a aj neporovnatelne lacnejsie. Nam sice ani jedno iui nevyslo, za to ivf hned na prvykrat.. ale urcite by som na postupe nic nemenila. Ivf si nesie aj svoje rizika ako napr rakovina prsnika ci OHSS, takze najprv treba skusit setrnejsi postup

kamoska bola.IUI nevyslo, vysiel jej 3 vklad a ma dvojicky dievcata…ja som bola v Heliose vyslo na 1x (jedno IUI uspesne, ale potratila som. druhe IVF a male syna)