icon

Gyncare Nitra, chodí sem niekto?

nikaaaaa
19. aug 2019

Ahojte chcem sa spýtať či niekto chodí do Gyncare Nitra ? Chodim do Ba iscare ale nitra je bližšie o dosť a chcela by som tam možno prejsť ake máte skúsenosti ? Koho by ste odporučili ? Ďakujem za každú radu 🙂

gina6
Autor odpoveď zmazal
petravep
14. sep 2021

@7ovecka7 mozem sa spytat ked si isla na krv po kolkych dnoch od vkladu? A robili opakovany odber po 2 dnoch?

7ovecka7
15. sep 2021

@gina6 ďakujem veľmi pekne , verím, že sa každá z vás dočká 🙏

@petravep iba na 9dpt, to som mala hcg okolo 107, nepamätám si už presne a potom o 2 týždne (12.10.) na sono a už bilo aj srdiečko a bola to moja posledná návšteva . Bol to krásny darček k nášmu 5 výročiu svadby, ktoré sme mali 10.10.

gina6
Autor odpoveď zmazal
petravep
16. sep 2021

@7ovecka7 super gratulujem lebo mne brali na 9 den a o dva dni ma volali zase aby vedeli ci hcg rastie tak dnes idem zase na krv

leamax
16. sep 2021

@petravep tak drzime vsetky prsty🙂budes mat hned dnes vysledok?

petravep
16. sep 2021

@leamax ano dnes budu volat . Vlastne utorok volali ze gratuluju som tehu ale ze nech pridem stvrtok aby videli ci nam hcg rastie. Troska ma to aj vyplasilo ale rano vravela ze na 9 den to bola po pi hodnota🤣 tak zas ma troska ukludnila a cakam na telefone nedockavo🤣🤣🤣

leamax
16. sep 2021

@petravep 🤣pekne konstatovanie 🤭 kolko embryjok ste vkladali?zeby boli rovno dvojicky🙈🙂

petravep
16. sep 2021

@leamax nie vkladali len jedno. Podla mna hodnota na 10 den hcg 79 chcu vidiet ci rastie. Minuly vklad mi pomaly rastlo hcg prislo sono a nebol gestacny vak. Ale to som aj krvacala tak asi pre istotu aby sa nestalo to iste podla mna brali znovu krv.

petravep
16. sep 2021

@leamax minule vkladali 2 embrya teraz povedal lekar ze nevidi dovod na vklad dvoch

leamax
16. sep 2021

@petravep jasne,chapem.urcite dnes bude krasna 2-nasobna hodnota🙂
Nas sa lekar v RF pytal,kolko vlozime (to uz bolo 6.IVF).a ked manzel vyhlasil,ze dve,skoro spadol zo stolicky🤭🤣

petravep
16. sep 2021

@leamax aj ja som isla na 4 vklad a ja ze dve nech vlozia 🤣🤣🤣lebo najhorsie ze vsetko ok vsetky vysledky ok len tehotna ste neni🙈chodili sme do brna nic ani tuk tu v gyncare hned na 1. Krat sice nedopadlo to dobre a teraz druhy vklad a zase tehu

leamax
16. sep 2021

@petravep tak to je aj pre nas vsetky velmi povzbudive🙂
My sme mali v brne 6x IVF,2x KET,z toho 3x to vyslo,no skoncilo to MA.az to 6.IVF nam prinieslo nase lasky🥰🥰

etela_bucanska1
16. sep 2021

Ahojte, je tu niekto kto práve stimuluje a na pondelok vychádza OPU? 😊

petravep
16. sep 2021

@leamax tak hcg stuplo na 150 a 8.10 sono

leamax
16. sep 2021

@petravep supeeer,gratulujeeem🙂🥳🤗
Krasny dvojnasobok🙂👏

petravep
16. sep 2021

@leamax no ja tu stresujem ci to neni nizke na 13 den podla tabulky je to spodna hranica🙈 a este qj ten minuly nedodarok tak trosku som nervozna

leamax
16. sep 2021

@petravep co si?v akej tabulke?v tejto nie.vsetko bude v poriadku,ver tomu🙂🤗

petravep
16. sep 2021

@leamax tuto pozeram🤣

leamax
16. sep 2021

@petravep ok.a ty si teraz 13.den po vklade,ci po OPU?

petravep
16. sep 2021

@leamax 13 den po vklade zajtra 14 den

leamax
16. sep 2021

@petravep ale ved to mas aj tak super hodnotu.a najdolezitejsie je,ze rastie ako ma🙂

petravep
16. sep 2021

@leamax ano povedali aj sestricky tak verim ze to bude ok aj na sone🙏🙏🙏🙏dakujem za podporu

7ovecka7
16. sep 2021

@gina6 ďakujem, veru bol to najkrajší darček a už mi tu odfukuje, je to poklad , vymodlene dieťa a pre mňa dokonale 🥰

@petravep ďakujem pekne a držím ti palce, ale určite sa dočkáte bábätká , varím tomu 😊 aj keď u mňa tiež verila viac dr. Hladovcova ako ja , už som bola skeptická a prestávala verit, že raz budem matkou

petravep
16. sep 2021

@7ovecka7 ved toto ja chodim Kralovicovi ale sestricky sa tesili akoby oni boli tehu🤣presne ze veria asi viac ako ja🤣

7ovecka7
17. sep 2021

@petravep aj u neho som bola pár krát, nakoľko som tam chodila už cez leto a boli dovolenky atď, takže "poznám" aj jeho. Dokonca mi robil aj vklad 🙃 áno áno, sestričky sú tam veľmi milé 😁 doteraz na ne občas spomínam 😊

gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
gina6
Autor odpoveď zmazal
etela_bucanska1
17. sep 2021

@gina6 koho prístup?