Gyncare Nitra, chodí sem niekto?
Ahojte chcem sa spýtať či niekto chodí do Gyncare Nitra ? Chodim do Ba iscare ale nitra je bližšie o dosť a chcela by som tam možno prejsť ake máte skúsenosti ? Koho by ste odporučili ? Ďakujem za každú radu 🙂
@gina6 ja mam dr. Kralovica v gyncare a som s nim zatial spokojna aj ked som sa cez leto hnevala ze mi stale odkladal ivf ale teraz som uz na konci stimulacie tak som uz spoko 😁 a okrem toho je to velky fešak 😍😁 a milujem ked k nemu vzdy pridem a s velkym usmevom ma privita 😁
@85zuz ahoj ako ti dopadla krv? Mne negatívne 😭 a pritom všetky príznaky mám…. Môžem ísť na 4 vklad o mesiac 😢
@kkk12345678 ahoooj, mrzí ma to 😔, mne to dopadlo bohužiaľ rovnako 😔. Tiež sa chystám na druhý, nechcem žiadnu pauzu. Snáď sa to už podarí nám obom ✊🏻, pevne v to verím že áno
@kkk12345678
@85zuz to mi je luto, dievcata ☹ ak citite, ze nechcete pauzu, chodte do toho! po poslednom MA mi moj gyn. povedal, ze si mame dat pauzu aspon 2 roky. som si hned tam pomyslela: to vies, ani ma nenapadne😝 po povinnom pol rocnom oddychu sme sli na 6.IVF a nase uzasne odmeny za trpezlivost su uz 3 tyzdne prvacikmi😍😍
takze nevzdavajte sa! drzim prsty 🙂
@kkk12345678 ja som este nebola u nich na IVF.to,co som spominala,sa stalo pred skoro 8 rokmi🙂
Teraz cakam na mrchu a nadchadzajuci cyklus ideme🥰
@kkk12345678 @leamax ďakujem dievčatá 🙂, ja mám hneď zajtra konzultáciu s lekárkou. Vysadila som lieky, čakám na mrchu a uvidíme čo mi povie.Či upravia lieky?…. Máme ešte dvoch mrazacikov- teda troch ale chcem si dať na jeden vklad dve naraz. Ale idem do toho✊🏻
@85zuz ja som tiež rozhodnutá na vloženie 2 naraz, aj keď doktor je silno proti tomu 😒 ale bude to môj 4 vklad…
@85zuz v pohode😉
@kkk12345678 dievcata,ale ratate potom aj s dvojickami,vsak?
My sme na 6.pokus vlozili dve s tym,ze aspon jedno sa chyti.a oni sa chytili obaja🤣🥰🥰tehotenstvo som mala dost tazke...na druhej strane to vsetko stalo za to,nedala by som ani jedneho a doslova mi zachranili zivot (aj dalsim clenom rodiny...).urobila by som to vsetko pre nich aj tak.len spatne si uvedomujem,ze som fakt usla hrobarovi z lopaty.samozrejme,to je moj pripad,extrem,aj lekari neveriacky pozerali na "moj pripad".takze tym chcem iba povedat,ze su s tym spojene urcite rizika.ale aj nemusia a moze u vas vsetko prebehnut uplne v pohode-co vam obom velmi prajem🙂
@85zuz som zvedavá čo ti povie pani doktorka na vklad dvoch 🤔 či to odsúhlasí.
@kkk12345678 ja som vkladala minule 2 embrya a mam doktora vobec nenamietal sice sme o ne prisli ale pri dalsom vklade povedal vlozime jedno nevidi dovod na vklad dvoch. Podla mna by to malo byt rozhodnutie na nas aspon tak to doktor riesi
@sjusiquatro myslíš termín prvej konzultácie? Ja som sa objednala v lete a dali termín o vyše 2 mesiace.
@petravep ja od začiatku chcem 2 a nedovolil mi to zatiaľ, že mat dvojky nieje úspech lebo je to veľké riziko a tým že mám 30r tak v pohode stíham aj 2 po sebe zvlášť…. Take bolo jeho odvovodnenie 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ O 3 týždne to skúsim naňho zas 😂
Pokiaľ ja viem, od vkladania 2 vajíčok naraz už upútajú, lebo zistili, že úspešnosť nie je väčšia, ako keď vkladajú 1 vajíčko. A pri IVF mat dvojičky sa beru ako komplikácia.
@kkk12345678 ja mam 37 pred sebou 3 neuspesne vklady tak ja som povedala chcem dve ale asi ozaj je natom pravda ze keby vlozi vtedy jedno nepotratim to. Lebo dalsi vklad som sa pytala ze ci vlozime dve a povedal ze nevidi dovod na vlozenie dvoch a zenam do 40 sa len jedno vklada ale skus mozno bude v dobrej nalade aj ked je stale v dobrej🤣
@kkk12345678 ahoj, tak som bola dnes. Popýtala som, tak mi to vysvetlili, že nevedia prečo sa to neujalo. Že maternica bola OK, a endometrium, aj embryo - 5 dňová hatchujuca blastocysta. Tak mi upravila lieky, zvýšila dávky a čakám na mrchu. Na vklad dvoch embryí naraz mi povedala len toľko, že sú dve v jednej pipete a sú menej zdatnejšie ako boli ostatné, že tieto pôjdu určite dve naraz. A že sú to moje embrya tak sa môžem sama rozhodnúť či jedno alebo dve. To úplne naj sme mali teraz vložené a nepodarilo sa.

@gina6 ovarialna punkcia-odber vajicok😉
Po IVF sa beru este hormony do cca 12tt -utrogestan,alebo podobne.ja som mala poradne pocas tehotenstva kazde 2 tyzdne,tak ale ja som bola vysoko rizikova vzhladom na predchadzajuce potraty a krvacanie az do 18tt.vseobecne sa povazuje tehotenstvo po IVF za rizikove,ale pokial je vsetko v poriadku,tak poradne su tak ako u inych tehotenstvach