Gyncare Nitra, chodí sem niekto?
Ahojte chcem sa spýtať či niekto chodí do Gyncare Nitra ? Chodim do Ba iscare ale nitra je bližšie o dosť a chcela by som tam možno prejsť ake máte skúsenosti ? Koho by ste odporučili ? Ďakujem za každú radu 🙂
@gina6 som aj ja sama zvedavá. Zatiaľ sme boli na od ére krvi, aby som už mala výsledky hormonálnej profilu na prvú konzultáciu. A manžel pôjde tento týždeň aj na spermiogram, lebo pred termínom konzultácie mame akurát plodné dni, tak som to nechcela premarnit sexuálnou abstinenciou. Mne sestrička zobrala krv hneď aj na imunológiu a vrodené poruchy zrazania krvi - vravela ze na všetko, čo pani doktorka zadáva hneď v úvode. Tak som zvedavá na výsledky, tie nám dajú na tej konzultácii.
@gina6 ahoooj, áno) mrcha prišla sice až o 6 dni neskôr ale po vysadení liekov sa to daloo čakať 😁. Beriem uz 8 dni zase estrofem 3x2, v piatok mám kontrolu sliznice. Potom mi nasadili amelgen 2x1 (400mg) a vklad. Ale cítim sa úplne inak, tak lepšie )ako prvý krát. Pijem uz dva týždne až do OVU alvhemilku, potom si nasadim grepy a ananás a 1dcl červeného 😊 a veľa vody ) a uvidíme )) normálne bojová príprava na bábätko 😍
Ahojte tiez som po prvom ET a vcera som bola na krv a tiez negativna 😑 v stredu idem k doktorovi a dufam ze dalsi pokus bude hned aj ked mam zvacseny pravy vajecnik, lebo nechcem cakat 🙄 mam este 5 zmrazenych lasok 🙏🏻
@kkk12345678 @gina6 ďakujem dievčatá 😍, aj ja vam silno drzim palce ✊🏻🙏🏻, nech sa nám to už všetkým podarí ❤️.
Asi ziadna tu nejdete v prirodzenom cykle,vsak?ci?
@gina6 nooo už sa teším 😍🍀 po 9 dňoch idem na krv a beriem Clexane, estrofem 3x2 a teraz posledných 5 dni pred vkladom som začala progestanelle 2-1-2
@sjusiquatro super rýchlo ste to rozbehli 😊 držím palce!
No môj 4 vklad dvoch embrii dopadol zle, ani ťuk, HCg 0 … ja už tomu nerozumiem 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Začíname uvažovať nad iným centrom, keďže ja žiadny zdrav. problém nemám 🤔 Dr. navrhol genetické vyšetrenie , máte s tým niektorá skúsenosť? Robia to priamo tam vramci medirexu?
@kkk12345678 to mi je luto.presne aj my sme 4.vklad dali dve embryjka a nic...5.len jedno,tiez negativ a 6.sme vlozili zase dve-zrovna su u spoluziaka na navsteve🥰🥰ja viem,kazdy lekar mi to vravi,ze len ja som taky blazon,co to skusil 6x a este aj s mojou diagnozou🙈len ta chcem povzbudit,aby si sa nevzdavala,raz to urcite vyjde🤗
My sme boli v NR na genetike,v nemocnici.dr.Barošova myslim,uz si nepamatam.len zoberu obom krv a porozprava sa s vami.bude sa vypytovat na vsetko 2 generacie dozadu
@leamax ďakujem 😊 aj ti zistili prečo sa tie vklady predtým neuchytili? Ja som mala 10 zmrazenych, 2 sa neprebrali pri rozmrazeni a 5 sa neuchytilo 🤷🏻♀️ a Dr. dokola to iste že emryjka sú v top kvalite že nerozumie čo sa deje 🤦🏻♀️
@kkk12345678 nie,nezistili.skusili sme vsetko.aj nejake infuzie som po vklade mala raz,ani to nezabralo vtedy.
Takze este mate 3,ak dobre pocitam?
@leamax hmmm :-/ áno ešte 3 mame, idem ešte raz na hematologiu do BA p.Dr Drakulovej lebo výsledky mám asi z pred 5 rokov tak či sa náhodou niečo medzičasom nezmenilo a uvidíme 🤷🏻♀️ Je to záhada….
@85zuz
🍀Tak ako? Ako si dopadla ? Podarilo sa? 🍀
@kkk12345678 drzim prsty. u mna je prave ten hematologicky problem, preto nemozem ziadnu stimulku a teda len IVF v prirodzenom cykle.
test na celiakiu si nemala?my sme boli aj na reprodukcnej imunologii
@leamax bola som u Dr Dzurilovej, tam je všetko ok 🤷🏻♀️