Gyncare Nitra, chodí sem niekto?
Ahojte chcem sa spýtať či niekto chodí do Gyncare Nitra ? Chodim do Ba iscare ale nitra je bližšie o dosť a chcela by som tam možno prejsť ake máte skúsenosti ? Koho by ste odporučili ? Ďakujem za každú radu 🙂
@martinka1703 ja chodím k pánovi doktorovi a som veľmi spokojná ale aj pani doktorka je veľmi milá mala som ju na jednej kontrole a tiež super (niektoré ženy tvrdia že žene by neišli že muž je pri vyšetrení citilivejší - v tomto prípde je to jedno aj pani doktorka je veľmi citlivá). Ja som si nevyberala, mne bolo jedno ku komu ma daju vždy sa dá lekár ešte vymeniť. Ale ja som spokojná aj s lekárni aj so sestričkami aj embryologičkou. Dokonta aj anesteziológ veľmi milý. A naozaj robia všetko preto aby boli úspešní. Ja mám za sebou stimuláciu bez vkladu lekár odporúčil počkať (našli polyp - prvý krát sa akurát ukázal keď ma mal na kontrole pani doktorka vysvetlila že je lepšie ho dať von pretože by sa embryjko nemuselo uchytiť). Doktor ešte skontroloval a tiež bol toho názoru. Ja som iné centrum ani neriešila (raz sme boli v gynfiv NR na spermiograme s partnerom a nedá sa prístup vôbec porovnať). Keby si mám znova vyberať centrum určite idem sem znova. Keď chceš kludne napíš ss
Ahojte, aj my chodime k MUDr. Kralovicovi, mam za sebou ET žiaľ neúspešne , ale mame este 2 mrazacikov , chceme ist na KET.
ahojte kočky, ako sa vam dari? ako ste sa posunuli? 🙂
@24alex a ako si spokojna? ☺️ja som tiez chodila k nej...
@martinka1703 ja som nadmieru spokojná zlata baba fakt, vysvetli všetko dopodrobna a aj nakresli keď človek tomu nechape🙂
@24alex ano aj mne tak stale nakreslila, tiez som bola spokojna 🙂 tak ti drzim velmi palce 😉
@martinka1703
Ďakujem... A ty máš po vklade alebo ideš na vklad?
Baby je jedno aká je poisťovňa? Pre platia hocijakú?
@24alex ja uz som vdakabohu davno po uspesnom vklade...ale obcas sa sem este pozriem...je jedno aka je poistovna, dovod musi nejaky byt...
@martinka1703 áno super teším sa teda naozaj 🙂
@24alex ahoj, tak ako? 🙂
@martinka1703 ahoj, takže dnes zaviedli dve embryjka tak uvidíme, dúfam ze bude všetko ok
@martinka1703 doktorka je suprvá naozaj ja som spokojná fakt🙂
ahojte. ako je to teraz v GYNCARe? funguju normalne, ci? mame dvojicky z IVF, chodili sme do ciech do CAR, no aj vzhladom na terajsiu situaciu vsade a aj kvoli vzdialenosti (NR mame skoro pod nosom), chceme ist do GYNCARE v NR. pisala som tam uz 3x, cez kontaktny formular na stranke, aj mail, no nikto sa mi doteraz neozval
@leamax ahoj 🙂 skus zavolat na recepciu, ked neodpisuju
@7ovecka7
@martinaju
@martinka1703 dakujem,budem to musiet teda skusit tak.a ten vymenny listok teda nemusim mat?moj gyn.je proti metodam umeleho oplodnenia (chlap,ktory splodil svoje deti ani nevie ako asi,nevie sa vzit do problemov),aj do car v cechach sme chodili na vlastnu past...
ahojte, nikto sem nic nepise, robi sa este v gyncare aj pocas tejto korony? co tam maju nove? 😁
@martinka1703 to by ma tiez zaujimalo.na stranke nemaju nic nove napisane.27.10. mame v nr termin,tak dufam,ze to plati

a ku komu chodite? ako ste spokojne?