icon

Gyncare Nitra, chodí sem niekto?

nikaaaaa
19. aug 2019

Ahojte chcem sa spýtať či niekto chodí do Gyncare Nitra ? Chodim do Ba iscare ale nitra je bližšie o dosť a chcela by som tam možno prejsť ake máte skúsenosti ? Koho by ste odporučili ? Ďakujem za každú radu 🙂

martinka1703
12. aug 2020

a ku komu chodite? ako ste spokojne?

martinaju
12. aug 2020

@martinka1703 ja chodím k pánovi doktorovi a som veľmi spokojná ale aj pani doktorka je veľmi milá mala som ju na jednej kontrole a tiež super (niektoré ženy tvrdia že žene by neišli že muž je pri vyšetrení citilivejší - v tomto prípde je to jedno aj pani doktorka je veľmi citlivá). Ja som si nevyberala, mne bolo jedno ku komu ma daju vždy sa dá lekár ešte vymeniť. Ale ja som spokojná aj s lekárni aj so sestričkami aj embryologičkou. Dokonta aj anesteziológ veľmi milý. A naozaj robia všetko preto aby boli úspešní. Ja mám za sebou stimuláciu bez vkladu lekár odporúčil počkať (našli polyp - prvý krát sa akurát ukázal keď ma mal na kontrole pani doktorka vysvetlila že je lepšie ho dať von pretože by sa embryjko nemuselo uchytiť). Doktor ešte skontroloval a tiež bol toho názoru. Ja som iné centrum ani neriešila (raz sme boli v gynfiv NR na spermiograme s partnerom a nedá sa prístup vôbec porovnať). Keby si mám znova vyberať centrum určite idem sem znova. Keď chceš kludne napíš ss

mel12
18. aug 2020

Ahojte, aj my chodime k MUDr. Kralovicovi, mam za sebou ET žiaľ neúspešne , ale mame este 2 mrazacikov , chceme ist na KET.

martinaju
18. aug 2020

@mel12 ahoj 🙂 tiež chodím k doktorovi. Kedy vám vychádza cca KET? Idete vkladať jedno/dve? 🙂

martinka1703
7. sep 2020

ahojte kočky, ako sa vam dari? ako ste sa posunuli? 🙂

24alex
11. sep 2020

@nikaaaaa ja chodím ku Dr Hladovcovej, akurát pondelok 14.9. Idem na Ket

martinka1703
12. sep 2020

@24alex a ako si spokojna? ☺️ja som tiez chodila k nej...

24alex
13. sep 2020

@martinka1703 ja som nadmieru spokojná zlata baba fakt, vysvetli všetko dopodrobna a aj nakresli keď človek tomu nechape🙂

martinka1703
13. sep 2020

@24alex ano aj mne tak stale nakreslila, tiez som bola spokojna 🙂 tak ti drzim velmi palce 😉

24alex
13. sep 2020

@martinka1703
Ďakujem... A ty máš po vklade alebo ideš na vklad?

luiana
13. sep 2020

Baby je jedno aká je poisťovňa? Pre platia hocijakú?

martinaju
13. sep 2020

@luiana áno ale čo sa týka ivf najlepšia je momentálne asi Union

martinka1703
13. sep 2020

@24alex ja uz som vdakabohu davno po uspesnom vklade...ale obcas sa sem este pozriem...je jedno aka je poistovna, dovod musi nejaky byt...

24alex
14. sep 2020

@martinka1703 áno super teším sa teda naozaj 🙂

martinka1703
14. sep 2020

@24alex ahoj, tak ako? 🙂

24alex
14. sep 2020

@martinka1703 ahoj, takže dnes zaviedli dve embryjka tak uvidíme, dúfam ze bude všetko ok

24alex
14. sep 2020

@martinka1703 doktorka je suprvá naozaj ja som spokojná fakt🙂

leamax
16. sep 2020

ahojte. ako je to teraz v GYNCARe? funguju normalne, ci? mame dvojicky z IVF, chodili sme do ciech do CAR, no aj vzhladom na terajsiu situaciu vsade a aj kvoli vzdialenosti (NR mame skoro pod nosom), chceme ist do GYNCARE v NR. pisala som tam uz 3x, cez kontaktny formular na stranke, aj mail, no nikto sa mi doteraz neozval

martinka1703
17. sep 2020

@leamax ahoj 🙂 skus zavolat na recepciu, ked neodpisuju

martinaju
17. sep 2020

@leamax určite treba volať. Fungujú normálne iba sú zvýšené opatrenia.

7ovecka7
17. sep 2020

@leamax určite treba volať, vždy zodvihnú. Ja som sa už naučila aj z iných centier, že najrýchlejšie je to po telefóne...

leamax
17. sep 2020

@7ovecka7
@martinaju
@martinka1703 dakujem,budem to musiet teda skusit tak.a ten vymenny listok teda nemusim mat?moj gyn.je proti metodam umeleho oplodnenia (chlap,ktory splodil svoje deti ani nevie ako asi,nevie sa vzit do problemov),aj do car v cechach sme chodili na vlastnu past...

martinaju
17. sep 2020

@leamax nepotrebuješ, keď tak na konzultacii povec aky je problém s gynekológom a nebudú to viac riešiť 🙂

7ovecka7
17. sep 2020

@leamax nepotrebujes, ani my sme nemali

luiana
17. sep 2020

@leamax určite by som od takého gyn. Odišla

matulka82
17. sep 2020

@leamax treba zavolat 😉

leamax
17. sep 2020

@luiana prudko nad tym rozmyslam,snazim sa k nemu chodit radsej co najmenej

luiana
17. sep 2020

@leamax tak to nieje bohviečo ja som mala takého a teraz mam super chodím k nemu s úsmevom

martinka1703
15. okt 2020

ahojte, nikto sem nic nepise, robi sa este v gyncare aj pocas tejto korony? co tam maju nove? 😁

leamax
15. okt 2020

@martinka1703 to by ma tiez zaujimalo.na stranke nemaju nic nove napisane.27.10. mame v nr termin,tak dufam,ze to plati