Gyncare Nitra - skúsenosti
Ahojte, aké máte prosím skúsenosti s Gyncare v Nitre? My sme boli s manželom prvýkrát, ale trocha ma prekvapilo, že nás s mužom nevzali spoločne na nejakú konzultáciu, manžela hneď poslali odovzdať materiál a dovidenia, tam jeho rola skončila, nikto sa s ním viac nebavil. Mne robili vyšetrenia a so mnou sa rozprávali, ale chýbalo mi nejaké spoločné sedenie, kde by s nami oboma prebrali základné veci. Práve ja mám trocha problém s mužom, veľmi citlivo tieto veci vníma keďže u nás je problém práve uňho v spg (pomalé a málo) a spiehala som sa na to, že keď si vypočuje názor lekára, tak sa na veci bude dívať inak, trocha pragmatickejšie, ale takto sa stále obviňuje a berie to ako koniec sveta a ako muž sa cíti hrozne zle. Nedokážem mu to vyhovoriť akokoľvek sa snažím.
Ďakujem za každú skúsenosť.
Ahojte, ja som nas dnes objednala na uvodnu konzultaciu k dr. Kralovicovi na 27.4. Tak som zvedava. Vo februari bol muz na spg diagnoza OAT a ja amh 2,16.. uzivame teraz vit e, zinok, macu, kyselinu listovu, inositol.. tak uvidime, co ukaze dalsi spg.. neviete, ako je to s vysetrenim, ak by som mala pocas konzultacie menstruaciu?? Byvame nastastie 20km od Nr, takze by nemal byt problem prist hocikedy..
Dobry den, mali sme naplanovanu stimulaciu IVF na jun 2021, ale dnes mi volali z Nitry, ze stimulacie az do augusta nerobia, nakolko nemaju embryologa, aspon tak som pochopila. Stalo sa to aj vam niekomu?
No majú nových embryológov takže preto to majú obmedzenejšie potrebujú aby sa viac zabehli.
@konik07 a mate uz protokol aj lieky a posunuli vam to?
@etela_bucanska1 ak ma protokol a lieky urcite sa nic neposunie. Podla mna nove stimalaciu budu v mensom počte ale baby zatial možte riešiť vyšetrenia ktoré ich nemáte. Keby mam ja čakať tak určite sa pýtam na vyšetrenia
no nemala som lieky este ale chcela som tento mesiac zacat, trochu sa to teda predlzi, bola som uz nastavena ze ideme nato, co uz
@konik07 aha no ja som sa uz zlakla. Lebo ja uz mam protokol aj injekcie doma, len cakam na menstruaciu
@zojanka ahoj prosim ak sa smiem spytat tehotensku knizku si dostala este v gyncare alebo az u svojho gynekologa? Ja mam teraz prvu kontrolu po et dvakrat uz mi brali hcg a teraz by som mala byt 7tt tak som len zvedava co ma este caka v centre a kedy idem k svojmu gynekologovi vseobecnemu.. dakujem vopred za odpoved
@skoricaopica30 Ahoj. Nie, to až tvoj gyn vystaví. V GC ti spravia iba sono či je všetko ok a rozlúčia sa 🙂 potom pojdeš za svojím gyn a on ti už povie čo a ako, ja som lnižli dostala až v 12tt po veľkom sone. A gratulujem k miminku, nech je všetko ok, gyncare je úzasné centrum 🙂
@kundiboo kralovic mi podla vysledkov z hematologie predpisal clexane.. aj prednison.. od endokrinologicky som mala euthyrox 25mg cez tyzden a 50mg na vikend.. a do 12tt som si vkladala progesteron.
V maji sme mali planovany pohl.styk pomocou ovitrelle, ale to nevyslo. A dalsi mesiac co uz islo same, ale podla mna vdaka vsetkym tymto veciam.
Muz uzival Macu peruansku..a kamosi zas skusali Vitatonic napoj..

@frida1990 už sa nám podarilo už len dúfam a modlím sa nech to dotiahneme do úspešného konca 🙏🏽🙏🏽