Gynekológ - odbor reprodukčná medicína v Banskej Bystrici
Koho mi mozete odporucit prosim? Odbornika, ktory ma dobre skusenosti s meranim folikov (folikulometria) a vysky sliznice.
Chodili ste ku niekomu takto, alebo len cez centra priamo? dakujem...
A dufam, ze mi nezmazu tuto diskusiu opat!
@stella25 ...ou,tak to ma mrzí,nuž mám kamošku,čo s darovanými vajíčkami na 1x otehotnela,bola už po 6 neúspešných IVF!!!
no,ja som včera testovala,nevydržala som,mala som včera len deň mrchy a mala som druhú čiarkuuuu,síce slabšiu,ale je tam!Zajtra ráno ešte testnem,ak bude silnejšia,volám Dr. na krv a sono.
Ja ani neviem,čo je AMH ?Viem jedine,že som mala dobrý horm.profil na jeseň,ked som šla do MT.
Rozhodni sa podľa seba,aj finančne ako to zvládneš...držím palce a píš! 😔
@stella25 tak to mi je luto ☹ zda sa mi, ze som tu na MK zahliadla babu co mala nula AMH a otehotnela...my sme sa s Dr. Machacom dohodli, ze nebudeme riesit ani AMH ani FSH, dolezitejsie je ako vyzeraju vajecniky pri ultrazvuku a to podla neho je najdolezitejsie. Mavas pravvidelne menzes alebo Ti hapruje? Aj my mame stale v hlave darcovske vajicka ak by sa nepodarilo s mojimi...neboj vsetko sa nejako casom ukaze 🙂 bude dobre 🙂
FSH by malo byt do 10.
Inak tu v BB je klinika Uroplus, je tam jeden lekar, ktory sa venuje prave zlym spermiogramom a dost sa rozculuje, ze CARy chlapov vobec nechcu liecit...je to taka trojkombinacia liekov a injekcii z Nemecka. Ak by si chcela viac info daj vediet.
@kako23 áno, aj ja som čítala že aj take otehotneli. FSH mam 10,66 tak to je asi v norme. Ale progesteron mam iba 1. A to je tiež malo. Dala som si este kontrolne robiť hormonalny profil, tak uvidime o tyzden .Ms mam pravidelne ale 25 dňový cyklus. My sme mali liečbu, napíšem ti do IP ale neverím že to pomohlo. Inekcie sme brali pred rokom ale to bolo tiež len na chvíľu dobre a aj tak sa to vrátilo do pôvodného stavu.
@stella25 FSH máš lepšie ako ja. Ja som mala v decembri 12,9. Progesteron by som videla ako najmenší problém, to sa nasadí Duphtason alebo Utroš a bude to v poriadku...ja neviem netuším, prečo to tak je...ja som bola aj imunológii, či si nevytváram protilátky proti obalom vajíčok a tým si neničím rezervu a tiež aj na nejakých genetických vyšetreniach, či to nie je z toho, ale mne nezistili z čoho to je...dr. v Brne mne povedal, že podľa ultrazvuku to ani nevyzerá na tak zníženú rezervu...tak netuším, čo by Ti mohlo pomôcť.
Vraj to DHEA pomáha, ale to som nikdy nebrala, Inofolic je dobrý, Femigard sirup alebo hormonálna yoga je vraj tiež zázračná metóda a navracia činnosť vaječníkov...a jasné vitamín D3 vraj priamo koleruje z úrovňou AMH...na hormonálny profil si bola tu v BB, u Fruhwalda alebo v Brne? a konzultovala si to už aj s doktormi z Brna?
Dnes HCG 979,zajtra už sono,už by mal vidieť fazuľku a neviem,či aj biť srdiečko? 😕

@stella25 ahoj,dakujem za opýtanie,nuž práve riešim,že túto noc som mala dosť zlúúú,ešteže som doma a dospím cez deň,mala som dosť silné bolesti pidbruška ako na menzes,ale riadne!Vklad mi robil môj lekár DR.Otevřel,ja som mala len jedno embryjko-EB-včasnú blastocystu.Ale aj keby som mala viac,ja len jedno vložiť,na dvojičky sa vôbec necítim,neudržala by som to asi a aj finančne neúnosné.
a čo ty,ako?