Gynfiv hysteroskopia - výsledky
prosím tie čo chodíte do gynfiv ZA ste po ivf, ked ste mali hysteroskopiu o výsledky ste mali volať na recepciu alebo p. cickovej? mám za sebou neúspešný vklad odporučili mi hysteroskopiu tú som tento týždeň absolvovala povedali aby som si tak o 10 dní zavolala o výsledky ale až teraz mi napadlo že neviem komu volať nech nevolám zbytočne inde
@veverka86 bez anestézie
@rybickadory s dalo sa to vydržať? 🙂
@veverka86 dalo,ale ja mám vysoký prah bolesti
Dobrý deň, je tu niekto koho čaká v blízkej dobe hyterskopia? Neviem sa rozhodnúť či s narkozou alebo bez.
@veverka86 Dobrý deň, už ste absolvovali zákrok?
@karolina1400 áno už! Tak som sa bála že mi tam až slzy išli, ale ak by som mala ísť opäť, idem bez narkózy, naozaj 😇
@veverka86 bolo to veľmi bolestivé? A mali ste lokálnu anestézu (lepšie povedané, umurtvili vám krčok)?
Ďakujem krásne za odpoved 😊
@karolina1400 myslím že nejakú lokálnu anestezu dávajú, necítila som vôbec prechod cez krčok do maternice, len potom tam pomaly vstrekli teplu vodu co troska bolelo ako pri menštruácii a potom už len pozerala kamerou, keď odobrala vzorku to trosku bolelo ale to boli asi 2 sekundy. Sestrička mila aj Dr hovorili čo idú robiť. Ja som naozaj veľmi citlivá na seba v tomto a strasne som sa bála ísť bez ale ak by som mala ísť opäť, idem určite bez 😇zbytočne som sa toľko stresovala, po polhodine som šla domov, troska som mala krv, pár kvapiek, tým narušením steny maternice je to normálne a tiež bolesť ako pri MS. Trvalo to ani nie 10 minút, bolestivú časť by som pripísala krčom pri menzese a je to skôr nepríjemne ako ked veru vzorku z krčka, nebojte sa dáte to bez! 🙏

@florina9 boli ste v anestéze či bez? 🙂