GynFiv Žilina verzus Helios Martin
Ahojte dievčatá, rok a pol sa snažíme s manželom o bábätko (obidvaja máme 28r) absolvovali sme spermiogram (ten bol minuly rok v júni veľmi dobrý, no teraz v marci nam povedali ked som absolvovala iui ze spermie su pomalé). Absolvovala som laparoskopiu (všetko priechodné, len nejaký malý zanedbateľny náznak endometriózi ale vraj to je nič) liecila som sa na hyperprolaktinemiu a aj tu uz mam v poriadku. Brala som lieky inofolic, gynex, caj alchemilku, gynastan, kyselinu listovu, vitamín D, vitex jahňací. Teraz som absolvovala prve IUI u gynekológa v TN ale s pristupom som nebola spokojna. Zacala som sa pomaly zaujímať o centra asistovanej reprodukcie. Keďže sme z Trenčína tak nam najlepšie vyhovuje bud Gyn fit Žilina alebo Helios v Martine. A tu sa chcem vás spýtať ci máte skusenosti s týmito centrami a kde vam príde lepší pristup a aj financne lepsie? Vopred ďakujem ❤️
@buratinko1 to je uzasne moc gratulujem, drzim moc palce aby to jedno to dotiahlo do konca.
@herina dakujem velmi pekne.
Ahojte žienky, pridám sa do debaty, keďže nás v pondelok čaká prvá konzultácia v Gyn fiv Žilina. Odporučil mi to môj gynekológ, keďže s nimi spolupracuje či čo to. Ja už mám 2 deti, veľké 🙈 o tretie som pred 10 rokmi prišla a teraz s novým partnerom pred 5 mesiacmi zamlčaný potrat. Mám všetky vyšetrenia, všetko je ok, len už vraj mám malo vajíčok. Tak nás už poslal na kliniku aj kvôli veku. Naviac partner po chemoterapií ( úspešne vyliečený niekoľko rokov) no teraz po covid štítna žľaza. Vôbec netuším čo ma čaká a už pár noci nemôžem kvôli tomu spat.
Chcem sa vás opýtat partner bol na halosperm, po pol hodine mu povedali že sa halosperm nedá urobiť, a keď sa pýtal ďalej tak mu povedali že všetko mu vysvetlí doktorka ale tam ideme az o dva týždne, mal niekto takýto istý problém ?? Čím to bolo spôsobené?? Som z toho celá nervózna 😔

@lienka_9 Ahoj, my sme s manzelom navstevovali GynFiv v Ziline. Ale u nas bol problem so spermiami...chodili sme tam minuly rok, dnes uz mame doma male uplakane ale zdrave babatko❤ ja som tam bola spokojna s pristupom...