Helios Košice
Ahojte, neviete Kosicanky pocula som ze ma sa otvorit Helios centrum v KE. Neviete o tom nic? Dakujem pekne 🙂
zuzankaa88 ahoj chcem sa opytat ci mas skusenosti s centrom helios košice, ja som predchadzajuci cyklus neuspesny mala na 10 den cyklu 19mm folikul na lavej strane a pan doktor mi predpisal pregnyl - aplikacia v ten den vecer a nasledne 3 dni snazenia a duphaston na 10 dni zial cyklus sa mi skratil na 24 bezne mavam 26, minuly bol 27 a teraz len 24 a prisla mrcha ☹ moj problem je tiez ze tvorim v nejakom percente protilatky, lekar odporuca inseminaciu ale my by sme to chceli dat prirodzene 🙂 nevies mi v tomto poradit? Dakujem
@piskotka236 ja chodim do heliosu v kosiciach
@cimanuma ahoj tk som spokojna zlaty lekar stale kontroly pri stimulacii fakt staraju sa a ano robia uz od noveho roka vsetko v heliose ...ja som bola u dr.toporcerovej a nebola som spokojna ...no nam sa nepostastilo zacala som 10 den po ET krvacat :((((( a nas to vyslo 1500 eu tak prajem vela stastia
@cimanuma ja som takisto presla z Gyncare do Heliosu a nelutujem, uplne iny pristup lekarov. Uz sa da vsetko urobit v KE. Cennik sa da stiahnut na ich stranke:
http://sanatoriumhelios.sk/cennik/
No baby ja som z toho ich cenníka šialená. Ja neviem čo ani tie vyrazy a skratky znamenajú a čo je nutné si platiť a čo nie. Takže mám proste počítať že to ivf ma vyjde na cca 1500€ hej? a tomi vôbec nehradi poisťovna? akože to je fakt super. Takže ak nemôžem mať prirodzene dieťa, na iui mi ist zbytočne keďže manžel nema také dobré spermie aby im to pomohlo ostáva len ivf a to si platim za to tolko hej?
@cimanuma Poistovna preplaca 1100 € do 38 r. + doplatok za lieky (injekcie), potom uz vsetko len ako samoplatca. Cena zavisi od metody oplodnenia, poctu embryi, ci je to darcovsky program (vajicka, spermie, embryo), ci mate zaujem o genetiku embryi (to robia len v Martine, resp. Brne), atd. Takze ta cena 1500 € je len orientacna. Najlepsie je ist na bezplatnu konzultaciu do centra a poradit sa.
@janduska ahoj a prosím ta smiem sa spýtať prečo sa Vám nedarilo? ako bol niekde problém že nevyšlo ani iui? lebo u nas to vyzera ze ja som aj zdrava (ale idem ešte na laparoskopiu teraz v marci) no a manželovi zistili horší spermiogram - spomalené, zhluknuté a vysokú viskozitu. Tak neviem či my máme ešte nádej cez IUI. Ja by som aj radšej ved je to menší zasah do organizmu. A teda konzulácia je uplne bezplatna? no musíme sa čím skôr objednať, lebo roky utekajú a výsledky žiadne.
@cimanuma urcite treba ist a poradit sa. No tazko povedat preco sa nedarilo. Mm ma dobry spg, ja v podstate tiez vsetko ok. Urcite je dobre mat poriesenu hematologiu a imunologiu (ja som mala zle hodnoty cytokinov, mala som nasadenu liecbu). IUI ma vseobecne len velmi nizku uspesnost. Ale skusili sme, resp. sme aj museli, aby nam schvalili ivf.
@janduska určite tam zavolam nemame už na čo čakať, inak sa babatka nedočkame asi prirodzene. A môžem sa ešte spytať? poslať ma na hematologiu a imuno môžu aj z CAR? lebo ja som to vravela svojmu gynekologovi a on nevidí dôvod vraj. On povedal že je problem u manžela a hotovo a androlog zas povedal ze síce ma horší spg ale nič katastrofalne a ze môžeme aj prirodzene otehotniet ale odporúčil IVF, Tak mne snad šibe ja vraj ok, on vraj celkom ok a dva roky nič. Preto sa pýtam že to už asi budem všetko riešit cez CAR.
@cimanuma Urcite, ja som mala vsetky potrebne vysetrenia uz urobene, takze som doniesla len vysledky, ale hned na prvom stretnuti s nami dr. vsetko preberala a pozerala vysledky. Ak ti bude nieco chybat, urcite ta poslu doplnit si vysetrenie a daju ti vymenny listok. Mne tak dali na repro imuno prave v predoslom CAR, kde sme chodili.
@jana86 ahoj tych 100e za iui si platila uz aj za lieky aj injekciu?
Ahojte dievcata 🙂 otvaram na novo tuto temu nakolko som dnes bola 1x v heliose v Kosiciach a mam taky zvlastny pocit z tohto centra... Vie mi niekto dat aktualne info? Boli ste tam spokojny? Podarilo sa niekomu v tomto centre v KE na 1x IVF uspesne?

@lucia27490 dnes ani nie to bude mat len 17mm a Zrele su tak od 20mm cize cez vikend a pondelok utorok este ;)