Helios Košice
Ahojte kocky podelte sa o svoju skusenost v helios v kosiciach pomozete tym mne a hlavne aj inym babam 😊
Ja som mala 2x Ket v splne neuspesne!!
A konzultaciu v Helios ano pristup profesionalnejsi pocit dobry dr.hladky bol fajn mily ludsky to pise kazda zena ale pristup je jedna vec ale co uspech?? Pomohli vam prave v Helios ??
Ahojte baby,ostali mi doma nejaké lieky ktore som užívala počas IVF,tak ak by sa niekomu zisli tak rada podarujem
@jazlyn ja mam taktiez velmi zlu skusenost, pytaju velmi vela penazi, masovka, ziaden osobny pristup- kazdej zene nastavia rovnaky postup, aspon mne tak komunikovali, ze mi daly ivf ako kazdej inej zene, ktora tam pride zdrava. Ja som po tomto ivf odisla s cystou, obsypanymi rukami- pocas IVF mi navysili velmi rychlo hormony, nedosli sme ani ku vkladu, odpoved: vyskusame nabuduce zacat s vyssou davkou od zaciatku, po tejto vete som sa tam uz nevratila. Zacali sme chodit do IVF Zlin uplne iny pristup, na vyber je viac procesov IvF, pozeraju na klienta individualne, vychadza to aj lacnejsie, ale este len zaciname, neviem povedat vysledok.
@maja_5 mám z Heliosu KE podobný dojem...čistá masovka, žiaden individuálny prístup...zvýšili mi dávku hormonóv, nakoniec som skončila s OHSS...z 18 oplodnených vajíčok bolo vhodné IBA jedno embryo a neúspešný KET a sám Dr. Hladký povedal, že oni používajú jednotne metódy pre všetkých, nechápal prečo iba jedno embryo vzniklo, ale ja som nakoniec zistila, že embryologička urobila chybu 🤔 (doriešili sme to finančnou kompenzáciou) už ma tam nikdy neuvidia...
ste ma vystrasili baby, ja chodim do heliosu v ke, zajtra zacinam meriofert. no po tomto co citam, nemam z toho dobry pocit
@elinosar tak nám s v Heliose zadarilo na prvý krát a s prístupom lekárov nemám vôbec zlú skúsenosť. Práve naopak. Dr. Hladký nám na začiatku všetko vysvetlil a tiez som zacala meriofertom. Ak Vám bude treba nejaké lieky mám ešte doma a môžem poslať zadara mne ich netreba. Urobili nám všetky komplet vyšetrenia hematologia,imunológia, genetika. Pred tým sme chodili do Splnu a tam bola čistá katastrofa...žiadne vyšetrenia len rovno na ivf.
@1212katka1212 spln a gyncare nerobia vyšetrenia, tam treba prísť už s výsledkami z vyšetrení...
Nam sa v splne za darilo hneď na prvý krát, mam 2,5r.syna, za ním sa nám za darilo prirodzene, syn bude mať 7m. A ešte jedno zmrazené v splne mame, tak o dva roky, keď Boh dá sa chystám po neho.. Zase ja som z gyn are odišla, vôbec sa mi prístup nepáčil, čisto ťahanie peňazí, zmenila som na spln a hneď na prvý pokus u nich.. A s prístupom veľká spokojnosť..
Záleží od ludi do ľudí kto na čo je zvyknuty
@habibim ja viem ze niekomu sa podarí tam a niekomu zas inam. Ja si len nemôžem odpustiť to, že v heliose mi nakoniec prišli okrem iného aj na to, že mám syndróm lepivych dosticiek a keby mi nedali pred vkladom anopyrin, kt.som uzivala pocas celych 7mesiacov tehotenstva(teraz si picham fraxiparin) tak by sa to nepodarilo. A uznajte, ze posielat hned niekoho na ivf bez vysetrení ako to robia v Splne je cista hlupost..a len tak strielat ...ze vyskusame zopar vkladov ci to vyjde alebo nevyjde a az potom posielat na nejake vysetrenia...vsak hej penazi mame na rozhadzovanie tak na co by nam boli nejake vysledky..mne keby neboli robene vsetky tie vysetrenia ktore vyzaduje helios tak si mozem chodit na vklady do teraz...
@1212katka1212 pre takýto prístup som ja odišla z gyncare do splnu.. V splne toto neriešili, keďže som mala všetky vyšetrenia, na ktoré má poslala moja obvodná gynekologicka, hematologia, genetika atd.
Dnes už viem, zo svojich skúseností, že každé tehu je iné.. Syndróm nesyndrom..
Mne zistili na hematol.,ze mam zdedeni gen po mamke, zlu zrazanlivost, 10mesiacov pred tehu, cele tehu aj 6tyzdnov po pôrode som si pichala Clexane..
Tretie tehu, ktoré došlo prirodzene, a viedla som kontroly v zahraničí, som si nepi hala absolútne nič a bola som vyšetrovania akk v prvom prirodzenom tehu pred 10rokmi...krv bola hustá, na otázku hematologovi, že či si budem niečo pichať, lebo v druhom tehu som pichala aj pred tehu, mi bolo povedané, že v tehu je to normálne, že krvv zhustne a tu noc ženám nepredpisuju🤷♀️ a tehu zdravé, aj dieťatko, chvála Bohu, a ja v tehu aj menej stresov, keďže tu nerobia také vyšetrenia ako na svk a stresuju ženy..
Chcem tým len povedať, že ak má byť tehu v splne, v gyncare alebo v helioae, tak bude, bez ohľadu na to, čo si budúca mamička, o prístupe personálu a požiadavkách, mysli
@jazlyn ja som bola na konzultáciu Helios KE.... Dr. Pavay... keďže nemám žiadne skúsenosti ani vedomosti a bola som prvý krát.... mne v podstate všetko vysvetlil.... hneď ma aj vyšetril, hneď mi zobral krv a urobil všetky potrebné testy..... keďže mám nízke AMH 0.1 a vysoký vek (41) ... odporučil mi darované embryo.... hneď telefonoval či je nejaké k dispozícii.... zrejme pôjdem na vklad začiatkom februára..... moja skúsenosť zatiaľ veľmi dobrá..... všetko to išlo tak rýchlo až som bola prekvapená.... lieky neberiem žiadne a vlastne čakám na menštruáciu potom sa mám objednať..... embryjko 💝 mám rezervované tak dúfam že sa nám to podarí 🥰
@elinosar Gratulejem k syncekovi 🥰 boli ste vlastne v Heliose?
@stefania100 dakujem 🙂 ano ale pomohla inseminacia
@elinosar Tak to je super, tiez riesime inseminaciu a rozhodujeme sa kam ist. Mozem sa opytat, ci hned prva vysla a akeho lekara ste mali? Dakujem ☺️
@stefania100 vysla az druha a aj to iba vdaka dr. Hladkemu. Ten predtym bol ako masiar, podla mna to neurobil dobre a bolelo to.

@hykjam my tiez mame teratozoospermiu, ja mam nízku sliznicu berie tiez vit c, d, e, teraz namiesto Q10- ubiqinol, selen a zinok, agninin karnitin. Zlepsenie momentálne z 0,5% na 0,8% ale poskodene hlavicky 100%... Po akej dobe sa vám to tak upravilo?