icon

Helios Martin verzus Helios Brno

siha
27. feb 2013

Rada by som poznala názory báb, ktoré už absolvovali umelé oplodnenie, či už v Heliose Martin alebo Heliose Brno, že ktoré z týchto centier by mi odporučili a prečo.Neviem sa totiž rozhodnúť a keďže ide o moj posledný pokus, chcela by som aby to vyšlo.Ďakujem za Vaše príspevky a názory.Ďakujem

siha
autor
10. jún 2013

@zuzu1108 Tak daj zajtra vedieť,aké si mala hodnoty.Držím Ti palce.Snáď to bude ok 🙂

zuzu1108
10. jún 2013

@siha dakujem 🙂 . dam urcite vediet 🙂 . verim ze bude vsetko dobre ako ma byt 😉

zuzu1108
11. jún 2013

@siha Ahoj, tak hcg mame 3699 🙂 . Doktor povedal ze to vyzera na poriadnu tehotnost 😉 .

siha
autor
11. jún 2013

@zuzu1108 Tak super,že sa ti zadarilo 🙂.Ja začínam mať obavy,či nám to vyjde,keďže nám ostalo len jedno.Tak rada by som mala aj ja pozitívne výsledky z krvi.To si bola na krv v Brne?

zuzu1108
11. jún 2013

@siha Dakujem 🙂 . Ti verim, ze sa zacinas obavat. Ale ked budes mat sliznicu na 14ty den aspon 7mm tak je 70% sanca co je super 😉 . Ak by si sliznicu naahodou nemala idealnu nechaj vklad radsej na dalsi mesiac. Ale ja verim, ze sa vam podari a embrijko sa pekne uchyti 😉 . A este budes mat na vklad Texla a on ma zlate rucicky 🙂 . Ja som si davala aj to cervene vinko na prekrvenie sliznice este aj po vklade. Ja som bola u svojho gyn.na krvi aj ten tzden po ket aj teraz 🙂 . Neboj dobre bude uvidis 🙂 .

siha
autor
11. jún 2013

@zuzu1108 Kolko si pila toho vinka? Denne? Kolko dni pred vkladom a po vklade? Po vklade to nemoze uskodit plodu?

zuzu1108
11. jún 2013

@siha ja ho mam rada takze ja som dva deci pila vecer. Aj pred vkladom. Co ja viem asi aj od zaciatku teda od tohoto posl.cyklu.ak zvladnes tak skus aspon deci sucheho, cerveneho vinka denne vecer. A jedna kamoska co chodi do Reprofitu v Brne, tak Jej doktorka po vklade povedala ze ho ma pit do potvrdenia tehu. Ja si myslm ze mu to nemoze ublizit. To deci myslim ze nie.

siha
autor
16. jún 2013

@zuzu1108 Cafko, tak dnes som bola na USG a mam ok vysledky 🙂 .Sliznica je 9 mm a tak v piatok o 10 hod idem na vklad.Ziadala som si Texla, tak snad ho aj budem mat.Bude sa este daco doplacat za vklad? Ked budem mat zas daco nove, tak sa ozvem. A aj ty sa ozvi ako si dopadla po USG.Pocuj a v den vkladu sa kludne mozem najest?A kolko pred zakrokom si sla na wc?PA 🙂

zuzu1108
16. jún 2013

@siha ahooj 🙂 . Jeej ty mas uplne krasnu, idealnu sliznicu 🙂 . Verim z vsetko bude uplne v poriadku 😉 . No ak ti nepovedala ze tam v tedy prave Texl nie je tak ti bude urcite robit vklad on. Tak od zjtra zacinas s Utrogestanom. Len daj si ho tak pol hodku pred tym ako vstanes z postele lebo ono to vyteka ahy to v tebe zostalo. Ja si ho davam tak min pol hod predtym ako vstanem. Jest mozes uplne vsetko co chces a kolko chces 🙂 . Len musis mat plnsi mocovy mechur. Ja som to tak urobila ze rano som isla cikat doma a ked sme uz boli v brne tak som pila trosku vodu. A potom ked si 15 min polezis po vklade v tej miestnosti mozes uz ist curat 🙂 . Aj ja som isla potom hned. Aj sa opytas ake pohlavie je 🙂 ? No ja idem v stredu na utz tak ti napisem. Juuj tak ti velmi budem drzat palce 😵 .

siha
autor
17. jún 2013

@zuzu1108 Áno chcem sa opýtať na pohlavie 🙂.No podstatne bude,aby sa konečne zadarilo.Tebe samozrejme tiež držím palce.Myslím,že u teba je to už na dobrej ceste 🙂.A dopláca sa dačo?

siha
autor
17. jún 2013

@zuzu1108 A ešte ma jedna vec napadla.Mne včera v Martine ešte pichali Pregnyl.To aj tebe? Vraj mám napravo dajaký dominantný folikul, tak neviem, či to kvôli tomu.

zuzu1108
17. jún 2013

@siha Zabudla som ti napisat ze budes platit 3000kc za ten vklad.
No Pregnyl sa picha, ale ja mam pocit ze pri et. A to je na to aby praskli tvoje folikuly, neviem asi pre toa by nedoslo k otehotneniu aj normalne? neviem naozaj. Ale viem ze sa picha ked sa ide na et, ked sa nemrazia embria.
Mne nepichali, mne len zmerali sliznicu a to bolo vsetko, ale tak asi som nemala ja ziadny folikul 😉 . Inak kamoska mala ist tiez na ket a jej myslimze tiez pichli pred tym, ale nemala dobru sliznicu tak nesla na ket.

siha
autor
17. jún 2013

@zuzu1108 Asi máš pravdu, pichali mi to asi kvôli tomu ,aby mi to vajíčko prasklo a nedošlo k prirodzenemu otehotneniu.
Takže to čo mi budú vracať, tak mi následne aj vezmu. Platili sme totiž za oplodnenie 12 vajicok ale oplodnovalo sa len 9.Cize to je akurat tych 3000 korun.

zuzu1108
20. jún 2013

@siha Ahoj 🙂 . Tak zajtra ta caka velky den 🙂 . Ja asi tiez zajtra pojdem do Brna ak bude mat Texl cas. Ja chcem ist len knemu. Lebo vcera som bola na sono a dr.mi povedal ze vo vaku nevidi plod ☹ . Ze ma 12mm ale ze to zodpoveda tehotenstvu na 4tt a nie 6tt ☹ . Ze o tyzden mam prist na kontrolu, ale tak este dufame vsetci ze mozno keby ma pozrel Texl ze on je profi v tomto. Ale neviem 😒 . Ty ides zajtra na 10tu? tak budem ti drzat palce 🙂

siha
autor
20. jún 2013

@zuzu1108 Cafko, tak to si ma nepotesila, ked sa ti to takto skomplikovalo ☹. Aj som na teba vcera myslela, ze co sa neozyvas a mala som v plane ti dnes napisat, ale predbehla si ma 🙂. A to moze byt take, ze vo vaku nie je plod a v krvi ti hormon rastie ? No ved uvidis zajtra.Ty na ktoru ides zajtra do Brna ? Ja mam zakrok o 10 hod.
A este mas furt v zalohe jedno zmrazene, cize to mas super oproti mne. Si ma normalne kus nastrasila, lebo u nas to bude asi posledny pokus a okrem tohto mrniatka, co mi idu davat zajtra uz nemam nic v zalohe ☹.
A divne, ked si to mala po genetickom vysetreni ok, ze by sa to v tebe takto zle malo vyvijat.Ved sa zajtra riadne poopytuj, ze co a ako.My inac v Brne prespavame do soboty, aby sme si oddychli po skorej rannnej ceste, lebo musime zajtra o 3 rano vyrazit.A stres nerobi dobre na vyvoj plodu.Chceme, aby to bolo v pohode.Pa

zuzu1108
20. jún 2013

@siha Neboj sa, ty sa nestresuj 😉 . No hej mame este jedno v zalo ale ak by toto nie tak si myslim ze tak skoro by som pre neho asi nesla 😒 . To je super ze tam prespavate. V tom ich penzione?
Neviem na ktoru pojdem, este som nevolala ja len dufam ze ma Texl zoberie zajtra.

siha
autor
20. jún 2013

@zuzu1108 Nie v ich penzione, lebo je drahy. Odporucam ti, keby si tam dakedy musela spat Hotel Europa.Je to cca 10 minut peso ku heliosu.Ma super polohu blizko parku luzanky.Ubytko je tam super, vsetko zrekonstruovane, parkovanie pred hotelom je zadarmo.Je to v tichej ulicke a ranajky su tam svedske stoly a su skvele.Do centra je to tak 7 min peso.Ja som si objednavala ubytko cez tuto stranku
http://www.booking.com/hotel/cz/europa.cs.html?...
A ak vystihnes akcnu cenu, tak noc nas tam vysla 25 E za celu izbu s ranajkami.Normalna cena za 2 lozkovu izbu s ranajkami je 49 E, co tiez nie je zle oproti penzionu v heliose.

zuzu1108
20. jún 2013

@siha No super ked si nasla taky dobry hotel za super cenu 🙂 . My sme tam raz spali pred odberom, to manzel nasiel hotel to bolo niekde v centre.
Volala som Texlovi, hned mi zdvihol. a povedal ze to moze byt este skoro, ale ja si to nemyslim ☹ . Tak zajtra idemna 7mu na utz. Robi on. Nemusim sa ani objednavat. ja si tam dam asi aj zobrat krv.
To co povie on tak bude urcite tak.

siha
autor
20. jún 2013

@zuzu1108 Co moze byt akoze este skoro? Tak daj potom vediet, ze ako si dopadla.Drzim ti palce 😉

zuzu1108
20. jún 2013

@siha Dakujem 🙂 .Akoze ze este skoro vidiet plod. Ale podla mna to vobec nie je skoro. Este mi povedal Texl ze moze byt pri stene a ze ho nie je vidiet. Zajtra ti napisem 🙂 . Ale ty sa nestresuj 🙂 . Zajtra musis byt v klude 🙂 .

zuzu1108
21. jún 2013

@siha Ahojky no ako 🙂 ? ako prebiehal vklad 🙂 ? aky bol Texl 🙂 ? my sme tam boli dnes tak o pol 8mej a robil mi tuz a povedal ze este je to skoro ze nic nie je stratene ze zodpovedam 6tt a videl tam nejaky tien. Ale ze uz vidiet bude vsetko na buduci tyzden, tak na buduci piatok ideme zase na ultrazvuk do Brna.

siha
autor
21. jún 2013

@zuzu1108 Cafko,tak super,že ešte nič nie je stratené 🙂.My sme tam boli dnes na 10 hod.Robil ma Texl, bol veľmi milý,všetko vysvetlil.Aj ja mám fotku.Bude to chlapec,čiže manžel sa vytesuje.Ináč nedá sa porovnať uroven a kvalita zákroku v Brne,s tým čo som absolvovala na Slovensku.Ja mám ísť na krv vraj o 12 dni,čo mám rátať od zajtra.Na krv sa ide nalacno?Ty si preco mala ísť na 14 deň?Na 10 deň si mám spraviť doma test a zavolať im.Sice neviem načo,ked aj tak sa musí ísť potom na krv.Mne to potom najlepšie bude vychádzať tak,že na krv by som šla na 13 deň v Martine,lebo vtedy by som to mala cestou do Rakúska.Tak snáď to nebude vadit,ked to bude deň neskôr.A pýtala som sa Texla na to červené víno a údajne to nemá žiaden vplyv na lepšie prekrvenie sliznice.Že to nemôže uškodiť ani vylepšiť,ked sa pije s mierou.Po zákroku sme si šli pospať na hotel,lebo sme boli z cesty rozbity.Došli sme do Brna už o 8 ráno a aj som na teba myslela,či tam náhodou nie si.Tak ti držím palce na ten budúci piatok nech ti všetko dobre dopadne.Daj potom vedie,že ako si dopadla.Pa 😉

zuzu1108
21. jún 2013

@siha Ahoj 🙂 . Tak super to islo u vas 🙂 . Tak malinky to bude 😵 . Jeeej 🙂 . No na 12ty den mi povedal Texl ze mozem robit test od vkladu. Embriologicka mi povedala ze na 10ty. Ale ja som aj tak testovala uz od 6teho dna 😉 . A mne najskor vychadzala krv na 13ty den po vklade. Tak som isla tak. A nic sa nestane ked pojdes na 13ty den to je este lepsie lebo hcg budes mat vyssie. A inak mne to sestricka ani moc nechcela zobrat krv ze je to este skoro. Oni normal gynekologovia to inak beru ako ti normalny. A ked ti mozem z vlastnej skusenosti poradit, urcite chod na prve sono do Martina a nie k svojmu gyn.pretoze v tychto centrach sa na ten utz inak pozeraju. Vidis mna totalne vystrasil ten normal gynekolog a Texl z toho nic nerobil. A kedy chces testovat? Az na ten 10ty den ci aj skor 😉 ,

siha
autor
21. jún 2013

@zuzu1108 No zatiaľ neviem,že či budem testovať už skôr ako na 10 deň.Vieš obávam sa toho,že ked si ten test urobím skôr a nebude nič vidno,tak ma to zbytočne vystrasi a pritom to nemusí nič znamenať.Ty akú značku testu odporucas?Tak divne,že tebe Texl povedal,že máš robiť test na 12 deň a mne na 10 deň.Ja som myslela,že to je rovnaké kto kedy ma testovať.

zuzu1108
22. jún 2013

@siha myslim si ze to moc nezavazi ci 10, alebo 12. Neviem preco mi povedal ze na 12ty den a ona ta embriologicka zase na 10ty den.Ale skus radsej neskor ako skor testovat. Podla mna su najlepsie Mamatest 10tkovy a potom taky nejaky swiss. A su dva druhy jeden je co namacas do mocu tie som pouzivala najskor a potom ten tycinkovy ktroy len ocikas 😉 .

siha
autor
23. jún 2013

@zuzu1108 A mala si nejake vonkajsie priznaky, ze si v tom este pred testom? Alebo ani nic nemusim pocitovat? Inac doma mam nejaky svajciarsky test myslim rapipreg sa vola, tak skusim ten a este dokupim aj ten mamatest, co mi radis 🙂. Pa 😉

zuzu1108
23. jún 2013

@siha len som citila pravy vajecnik. A potom ma zacal pichat ale to preslo a troschu som citila viac prsia ako normalne ale inak ziadne priznaky 🙂. Este som bola unavnena ale to budes urcite aj ty a to robi ale aj Utrogestan. Ale nemusis pozorovat na aebe nic. A sa hovori ze pri chlapcoch nebyva moc zle 😉 . Len rapiclear nie je moc dobry test si myslim.

siha
autor
23. jún 2013

@zuzu1108 To na kolky den by som teoreticky mala daco pocitovat? Co nie je presny ten rapiclear? Ved je svajciarsky.A treba sa niecomu vyhnut v jedeni alebo naopak dacoho viac jest? Dik

zuzu1108
24. jún 2013

@siha To tazko povedat ci mozes nieco pocitovat moze ti byt zle ale nemusi ti byt absolutne nic 😉 . A aj tak je to straasne skoro 🙂 . Co som citala tak najskor bolo zle od 4tt. Neviem nepacil sa mi ten Rapiclear taky ze si sa musela vycikat do nejakej nadobky a potom to kvapkat na tu tycinku 😒 . A jest jedz uplne vsetko co ti chuti vyvarovat by sa tehotne zeny mali napr.plesnovym syrom, nive, citala som ze aj sushi. A nemala by si sa kupat v teplej vode. Ja si davam len sprchu.

siha
autor
28. jún 2013

@zuzu1108 Cafko,tak dnes ta čaká deň D,tak ti držím palce,aby ti všetko dobre dopadlo na Usg.Daj potom vedieť. Ja som zatiaľ nenabrala odvahu robiť si test.Necítim sa nijak zvláštne.Skôr mám pocit,že dostanem kramy,lebo mám kruhy pod očami aj cítim kus brucho,čo mávam pred kramami ☹.Ináč kúpila som si ten test,čo si mi poradila.Tak uvidíme,čo bude.