Helios Martin začíname 11/2019
Ahojte, po 6 ročnom bezvýslednom snažení sme teraz boli na prvej konzultácii v Heliose. Je tu ešte niekto, kto začina? Na podporu, pomoc a výmenu skúseností? Bidem rada, ak sa ozvete a napíšete svoje dojmy 🤞
@snazilka29 3 az 5 dni, to sa dá vydržať 😏 Bude to tam vypisovať do dotazníka, určite si priplaťte halosperm, nám to konečne odhalilo príčinu, lebo bežný spermiogram mal muž veľmi dobrý.
@snazilka29 to je v pohode, len nech to tam napise. Su centrá, ktore maju 2 dni. Oni vedia tie vysledky potom čítať aj podla toho. Neboj sa, dobre to je.
@snazilka29 my sme to priamo tam, lebo ked doktorka vypísala našu anamnézu, hneď ju napadlo, že práve toto by mohol byť problém (aj je).
@snazilka29 ani ťuk, nič. Mám nepriechodný vajcovod a muž tú fragmentáciu - zatiaľ, uvidíme teraz, ak sa neujal vklad, pôjdem na imunologiu a hematologiu a uvidíme.
@snazilka29 3-4 dni si myslím že by stačilo 😉
@snazilka29 tak vyskúšajte aj ja som mala tak podobne pred konzultaciou ovulaciu ale už sme na to vykašlali keď do teraz sa nám nepodarilo. Ale skúšam ďalej, všetky výsledky mame porobené aj Štítnu žľazu aj Genetiku, prefuk vajicovodov aj hormonálnu liecbu, určite aj toto odporúčame. Mame za sebou prvú IUI len bohužiaľ neúspešne teraz len čakáme na schavalenie IVF a možno kvôli poisťovne pôjdeme do ďalšej IUI...
Ako michaela329 píše určite si dajte ten spermiogram spraviť, sú tam odborníci a určite Vám pomôžu.
Ja Vam poviem ja som rada že sme tam šli lebo všetci sme tam preto lebo tuzime po dieťatku ❤️
@snazilka29 to sme mali každá, neboj sa. Sú veĺmi príjemní a poradia, odpovedajú na všetky otázky, neomŕzaj sa ich pýtať. A berte to pozitívne, už ste na ceste 🤞
Ahojte baby, prosim Vas mozete mi trosku pomoct sa rozhodnut. Mam zaujem o konzultaciu v helios v martine a moja lekarka mi dnes povedala ze helios mi neodpuruca, lwn nepovedala kvoli comu. A teraz neviem. Ale citam same dobre recenzie.
@tatiana9630 určite chod. Helios najlepšia voľba.my mame mesacnu dcérku 😘
@mina2415 dakujem krasne. Aj Ti zistili niejaky problem? Inak blahozelam
@tatiana9630 takto Ti poviem...mňa gynekológ tiež poslal do iného centra, lebo majú asi takú dohodu...no práve to centrum mi po veľmi zlej skúsenosti kamarátka vyhovorila. V každom centre majú úspešné, i neúspešné páry. Rozhodni sa po konzultácii a podľa svojich pocitov. Držím palce.
@michaela329 rozumiem ze dobry vysledok dobra recenzia a naopak, skor mi ide o pristup. To centrum co mi odporucila moja dr tak ked pozeram recenzie tak vacsina zla. Nie vysledok, ale ze arogantny lekar, ktory pri prvej navsteve rozplakal pacientky. Ja tiez necakam zazrak, ale aspon ludsky pristup. Uz som si toho presla vela a poviem Ti neverila som vlastnym ociam a usiam akí vedia byt lekari.
@tatiana9630 v tom pripade daj na svoje pocity. Tam.,kde sa budes dobre citit, tam sa Ti budw dobre chodit. Za prvu konzultáciu sa neplati, vyskusaj, potom referuj 😀 Ja som s centrom spokojna, dokonca ma rozmaznali a teraz sa u štátnych lekárov citim divne...lebo viem, ze to ide aj inac.
@michaela329 dakujem, skusim. Este musim pockat a pojdem tam. Dakujem za povzbudenie
@tatiana9630 a ak sa Ti nebude pacit, nic sa nedeje. Chod inam - tiez som bola aj v inom centre a ked sa mi to tam nezadolo uz som na druhy raz nesla. Fakt ide o to, aby Ti to tam sadlo. Drzim palce.
@tatiana9630 v heliose ti zarucujem ze budes v uzase aky pristup a milí ludia fakt
@tatiana9630 dakujem ano lahku alergiu na spermie skor bol problem v manzelovi mal zle spermie vhodne len na ivf
@tatiana9630 za mna tiez mozem Helios MT doporucit. Pan doktor mi objasnil, vysvetlil, doporucil cestu akou sa vydat a bola uspesna i napriek mojim problemom. Helios MT bola nasa druha volba a to sme boli aj ja konzultacii v Brne ale tam nas to napriek ohlasom neoslovilo.
@nefertariska fakt? A to pritom ako to vychvaluju. Ale kedze teraz je takato situacia a brno nie je mozne tak sa musim rozhodnut. Moja dr mi odporucila gyncare v ke takze sa rozhodujem. Ale asi ako hovorite treba ist na konzultaciu a uvidim pristup. Inak sa to nedozviem.
Velmi pekne Vam vsetkym dakujem. Velmi ste mi pomohli aj ked rozhodnutie je na mne. Asi pojdem pozret oba a uvidim.
@tatiana9630 držím ti palce pre aku kolvvek volbu
Ahojte babi. Nám v Heliose v Martine nakoniec zistili že mám na prt hlien krčka, všetko čo sa tam dostane tak zabije :/ odporúčali nám inseminaciu. Máte niektorá podobný problém? Podarilo sa po inseminacii? Ďakujem
@snazilka29 ono inseminacia celkovo ma velmi malu úspešnosť-ale možno motyka vystrelí. 🤷♀️ Ja nepoznám nikoho, komu by vyšla. No niekedy na ňu treba ísť, aby poisťovňa preplatila IVF.

@snazilka29 ahoj
Nonurcite budete platiť, pri prvej konzultácii Vám hneď zoberú krv obidvom a budú Vsm robiť spermiogram a myslím si že ten základný je zadarmo ale odporúčam Helosperm tam Vám vedia zistiť všeličo.
Helosperm + skúmavka 137€
Odber krvy: Manžel 7€ + Ja 26,9€