icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
24. feb 2011

@ame ...presne tak...hlavne nech to vsetko vyjde a nech mame pozitivne testiky 😀

helenka12
24. feb 2011

@ivankakov spolu neviem ked ja to mam asi zle uz 300 a ty stale 150 uvidim zajtra dam vediet uz nech mame po tom vsetkom .ja sa obavam aj toho uspania ja som nebola na iadnej operacii 😀 😀

renka1801
24. feb 2011

@dahra súhlasim s tebou. Ja som bola ešte neskúsená v tomto, teda teraz už mám viac info o skúsenostiach iných žien., už som aj oľutovala že som si ho nedala vložiť na ten 3 deň ked malo 9 buniek a známku 1. Viaceré kočky mi hovorili že prečo mi tiež odporučili PK? V iných centrách to vraj nerobia až keď je ich viac aby vyselektovali tie slabšie. No čo už teraz. Moja kamarátka bola na tom presne ako ja, ostalo jej len jedno embryjko a ma 1 ročného syna. To som sa ale dozvedela až neskor.

ame
24. feb 2011

@makovicka53 radsej sa skus opytat, ale mozno to navrhnu aj oni sami podla vysky sliznice

ame
24. feb 2011

@helenka12 uspanie je v pohode, pozorujes taky luster, ako lezis, ten sa ti zacne zahmlievat a zobudis sa cca o 15 min. na posteli... ja som bola na jednej 4-hod. operacii a to mi bolo po narkoze hrozne zle, este dva dni som z nej vracala, tu je minimalne mnozstvo narkozy

renka1801
24. feb 2011

@ame ja mam rovnakú skúsenosť ako píšeš ty. Narkoza pri OPU pohodička, len sa ti potom chce cely den spať , teda aspon mne sa chcelo. Bola som 2 krát na laparoskpii, a tiež som vracala a po prvej narkoze pri 1. laparke som sa z toho nemohla spamatať pol roka. Mala som zápaly celeho lymfat. systemu.

bberika
24. feb 2011

@helenka12 Nemusis sa tej narkozy vobec bat.Podrobny postup ako to cele prebiehalo opisala sylvestra na strane 62.Tak ak chces ,prečitaj si čo ta čaka.Po zakroku Niektore ženičky pobolieva v podbrušku,ale da sa to vydržat.

ame
24. feb 2011

@renka1801 mne sa po tej narkoze vobec nechcelo spat, bola som akasi nastartovana, este som potom doma cely den citala a vecer som zaspala az o 12-tej 😀

izzie27
24. feb 2011

@ame ahoj ako sa maju tvoje bublinky? Velmi im drzím palce nech sa pekne drzia. 🙂

ame
24. feb 2011

@izzie27 ahoj, rada ta "vidim" 😉 🙂
Dnes som volala po troch dnoch, 3 embrya su 1-kove, 8-bunkove, 4 embryo je dvojkove, 6-bunkove
Teda zo 4 zrelych vajok sa mi 4 oplodnili a dnes na tom boli takto. Takze su statocne. 🙂 Nech este vydrzia v tomto stave dva dni. Uz som aj uvazovala, ci som si mala davat PK a radsej nevlozit dnes tie 8-bunkove.

makovicka53
24. feb 2011

@ame ked pojdem na prvu kontrolu tak sa opytam a uvidim co mi povedia

izzie27
24. feb 2011

@ame 🙂 jeeeej ,to si ma potesila ako pekne rastu. Len nech pekne spevneju a nech su este tam. Ja som mala tiez na 3.deň 8bunkovú ale nevydrzalo. Myslím si ze aj keby som si ho dala vlozit aj tak by nevydrzalo ale nevedela by som o tom .A dlho by som si potom mohla namýšlat, ze je to dobre. Takto hned som vedela, ze je to nafigu a asi aj to rýchlejsie prebolelo na srdiečku. Tak nech ich pekne vyselektuju a potom Ti vlozia len tie najkvalitnejsie a najposlusnejsie 😀

izzie27
24. feb 2011

@speranza1 prajem ti vsetko najlepsieeee
@renka1801 @mimili drzím vám palce na 2.kolo IVF. Dufam, ze začnete toto kolo uspešne a ja sa dufam tiez potok k vam pridám
@helenka12 heli neboj sa, nie je dolezite kolko je folikov,ale to ci v nich je kvalitne vajíčko. Ty bud teraz v klude a nemysli na to. len relaxuj🙂
@ivankakov len teraz si začala pichat a tebe sa uz blizi OPU. Tak ti budem drzat palce, nech to vsetko dobre dopadne.
@icub a ty kedy ides na krv? ako sa maju tvoje bublinky?

Dievčatá, a kde sa nám stratila majda a sylvestra? Dufam ze su v poriaku a s nimi i ich bublinky. Dievčatá, velmi vám zelám aby vsetko dobre dopadlo.

speranza1
24. feb 2011

@izzie27 dakujem ti velmi pekne 😵
prave som si pichla dipherelin a menopur... takze ja som este len zacala so stimulkou 😉 a ty sa mas ako?

renka1801
24. feb 2011

@izzie27 dakujem , Aj ja dúfam že toto kolo bude posledné a vydarené. A aj ja všetkým prajem nech sa už rozprávame len o tom ako nám tie ratolesti rastú. 😉

renka1801
24. feb 2011

@speranza1 prosim Ťa nevieš či je doležité kedy sa pichajú tie dvoje injekcie? Či má byť medzi nimi časový odstup alebo sa možu pichnuť hned za sebou? dakujem

izzie27
24. feb 2011

@speranza1 dakujem uz celkom fajn. Najhorsi bol utorok ked som prisla do prace. Vsetci predpokladali uspech. Len co sa ma to spýtali, uz som mala slzy na krajicku. Dufam ze 2. kolo bude uspesne.

speranza1
24. feb 2011

@renka1801 mozu sa pichat hned za sebou 🙂

renka1801
24. feb 2011

@speranza1 dakujem idem pichnuť Gonal. Ahojte žienky zatial.

speranza1
24. feb 2011

@renka1801 dobre moja..ja som si obidve pichla hned za sebou picham nieco pred osmou vecer.. 😉

helenka12
24. feb 2011

@izzie27 som na peenke citam knihy ,casopisy a ponevieram sa po dome 🙂 🙂

helenka12
24. feb 2011

@ame diky 🙂 🙂

helenka12
24. feb 2011

@bberika uz som to citala diky za info nooo to ja budem zasa stresovat 😀 😀 nech ma uspia hned vo vstupnej hale 🙂 🙂

icub
24. feb 2011

@izzie27 aj ja ich tu stale obzeram.. tiez by som chcela vediet ako sa ma sylvestra s bublinkami, a neviem, ci majda naaaaaahodou nie je v praci, ked sa nam neozyva...
nuz a ja uz nejdem na krv, ja uz len na sono, ci bije srdiecko, tak duuuuuuufam, ze ano
a ty sa mas akoi? drzis sa?

icub
24. feb 2011

dobru nocku 😉

ivankakov
25. feb 2011

@makovicka53 podľa mňa ked uvidia na sone, že sa ti sliznica nezvyšuje dostaneš aj lieky, alebo injekcie. Na každej kontrole, ti merajú sliznicu. Ja som mala teraz ne tretej kontrole 10 mm. ( na prvej 4, na druhej 8).

speranza1
25. feb 2011

dobre ranko dievcata ako sa mate?

danielkabn
25. feb 2011

ahoj @speranza1,ja sa mám dobre...len mrchaňa furt neprišla 😠 😠

speranza1
25. feb 2011

@danielkabn ahoj 🙂 a krasne dobre ranko ti prajem... a ktory si dnes DC?

danielkabn
25. feb 2011

aj tebe @speranza1 krásne ránko,dnes som 31DC 😒