Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@dahra súhlasim s tebou. Ja som bola ešte neskúsená v tomto, teda teraz už mám viac info o skúsenostiach iných žien., už som aj oľutovala že som si ho nedala vložiť na ten 3 deň ked malo 9 buniek a známku 1. Viaceré kočky mi hovorili že prečo mi tiež odporučili PK? V iných centrách to vraj nerobia až keď je ich viac aby vyselektovali tie slabšie. No čo už teraz. Moja kamarátka bola na tom presne ako ja, ostalo jej len jedno embryjko a ma 1 ročného syna. To som sa ale dozvedela až neskor.
@makovicka53 radsej sa skus opytat, ale mozno to navrhnu aj oni sami podla vysky sliznice
@ame ja mam rovnakú skúsenosť ako píšeš ty. Narkoza pri OPU pohodička, len sa ti potom chce cely den spať , teda aspon mne sa chcelo. Bola som 2 krát na laparoskpii, a tiež som vracala a po prvej narkoze pri 1. laparke som sa z toho nemohla spamatať pol roka. Mala som zápaly celeho lymfat. systemu.
@izzie27 ahoj, rada ta "vidim" 😉 🙂
Dnes som volala po troch dnoch, 3 embrya su 1-kove, 8-bunkove, 4 embryo je dvojkove, 6-bunkove
Teda zo 4 zrelych vajok sa mi 4 oplodnili a dnes na tom boli takto. Takze su statocne. 🙂 Nech este vydrzia v tomto stave dva dni. Uz som aj uvazovala, ci som si mala davat PK a radsej nevlozit dnes tie 8-bunkove.
@ame 🙂 jeeeej ,to si ma potesila ako pekne rastu. Len nech pekne spevneju a nech su este tam. Ja som mala tiez na 3.deň 8bunkovú ale nevydrzalo. Myslím si ze aj keby som si ho dala vlozit aj tak by nevydrzalo ale nevedela by som o tom .A dlho by som si potom mohla namýšlat, ze je to dobre. Takto hned som vedela, ze je to nafigu a asi aj to rýchlejsie prebolelo na srdiečku. Tak nech ich pekne vyselektuju a potom Ti vlozia len tie najkvalitnejsie a najposlusnejsie 😀
@speranza1 prajem ti vsetko najlepsieeee
@renka1801 @mimili drzím vám palce na 2.kolo IVF. Dufam, ze začnete toto kolo uspešne a ja sa dufam tiez potok k vam pridám
@helenka12 heli neboj sa, nie je dolezite kolko je folikov,ale to ci v nich je kvalitne vajíčko. Ty bud teraz v klude a nemysli na to. len relaxuj🙂
@ivankakov len teraz si začala pichat a tebe sa uz blizi OPU. Tak ti budem drzat palce, nech to vsetko dobre dopadne.
@icub a ty kedy ides na krv? ako sa maju tvoje bublinky?
Dievčatá, a kde sa nám stratila majda a sylvestra? Dufam ze su v poriaku a s nimi i ich bublinky. Dievčatá, velmi vám zelám aby vsetko dobre dopadlo.
@makovicka53 podľa mňa ked uvidia na sone, že sa ti sliznica nezvyšuje dostaneš aj lieky, alebo injekcie. Na každej kontrole, ti merajú sliznicu. Ja som mala teraz ne tretej kontrole 10 mm. ( na prvej 4, na druhej 8).

@ame ...presne tak...hlavne nech to vsetko vyjde a nech mame pozitivne testiky 😀