Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@ivankakov jaj to som rada ze ti je lepsie a nevies ako sa vola ta injekcia ktoru oni pichaju v centre?
@danielkabn mne akurat mrcha konci..mam pocit ze bola intenzivnejsia..ale asi kratsia 😨
@bberika dobre rano...ty si ktory den po OPU? uz mas absolvovany aj ET?
@ivankakov,musíme sa dostaviť do Helíku pre recept na injekcie 😉 pripojím sa konečne k Vám ostatným 😵 😵
@speranza1 Inak sa citim dobre,trošku ma bolia prsia,sem tam pichnutie v podbrušku,chuti mi papat.Ako som začala s pripravou na IVF a stimulaciou,pribrala som 5 kg.Som PN tak sa len ponevieram po byte,ležkam,čitam,pozeram telku a papam.Ale vahu teraz neriešim.Doležite je nech sa podari to babo.A prajem aj tebe,tech sa to podari 🙂 .Treba verit,mysliet pozitivne a nestresovat.
@bberika 🙂 velmi ti prajem aby sa vam sen splnil.... mna akurat boli strasne hlava a neviem preco..aj pijem dost vody.. mozno ma boli kvoli tomu ze mi konci menzes... neviem..ja som akurat vcera pridala pichanie menopuru k dipherelinu... a v pondelok mam druhu KO (to budem 5den stimulacie)....
@bberika,takže v pondelok už bude z teba mamina 🙂 veľmi ti to prajem..)))) 😵 😵 😵
@danielkabn Jaj,zlata si 🙂.Dakujem.No dufam,že maš pravdu.A ja ti prajem nech už sa ti pustí tá mrcha,aby ste sa už do toho mohli pustit.A S USPECHOM 🙂
@bberika lepšie by bolo keby som tam neležala sama. Myslím si, že nás bude viac, však sa nechám prekvapiť, už by som to chcela mať za sebou, na injekcie sa už nemôžem ani pozrieť. Som si včera robila malú štatistiku a narátala som 18 decapeptylov, 8 puregonov, 1 HCg, 3x krát odobratá krv, to je spolu 30 bodnutí do môjho tela 😝
@ivankakov Jaj moja zlata.Nejaka ta injekcia ta ešte čaka 🙂 .Aj odber krvy.Pred OPU som chodila každy druhy den na krv a HCG štiplavku do zadku a doma 2 injekcie.Potom ešte Pregnyl do zadku 36 hod.pred OPU a ešte krv ... Neboj to vydržiš.Rychlo to ujde.Musíme vydržat ked si chceme splnit sen.
@ivankakov no ved sa mi tymi hormonmi mozno aj prebudi....ale ako som potratila tak odvtedy mam problem s nou...zvysila sa mi len pri uzivani gynexu
Ahojte babenky 🙂 Práve mi volali z helíku a v pondelok by som mala ísť na OPU t.j. 28.2. Len pre uistenie či som koordinátorku pochopila správne, lebo dnes mi kázala pichnúť injekcie normálne a zajtra (sobota) doobeda injekcie a večer o 21.00 hod pregnyl a v nedeľu sa vraj už nič nepichá. No a v pondelok tam mám prísť, že ráno ešte pred odberom urobia sono. V inštrukciách píšu, že tam mám prísť o 7:45, ale netreba tam byť skôr kvôli tomu sonu? čiže pregnyl sa pichá deň aj niečo pred odberom? Ďakujem za rady a odpovede. 🙂
@bberika držím veľmi pršteky, aby to dopadlo super a nakazila si sa tehu vírusikmi 🙂 . Ja som dnes mala pohovor s embryologičkou a je tam toho ešte hodne čo sa musí prejsť a hlavne aby sa tie embryka vo vývoji nezastavili a pokračovali správnou cestou. 🙂 Ale dúfajme že to všetky pekne zvládneme a na konci toho všetkého nás bude čakať sladká odmena v podobe tehu a napokon aj krásnej a vytúženej bábiky. 🙂

@danielkabn a zvycajne to mavas tak na 38 DC? dobre si pamatam? alebo?