Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@helenka12 Pri odbere nemusis mat plny mechurik,iba pri ET.Ale to ti všetko povedia.My s jednou babenkou sme čakali vyse hodinu na ET,lebo doktorka robila nejaky surny zakrok,tak najprv sme čakali s plnym mechurom,potom nam kazali nech sa ideme trochu vyprazdnit a doniesli nam vodu na doplnenie mechura.
@mrnous1 ahoj neboj dobre si ich pochopila. Dnes si pichni normálne, zajtra doobedu tie 2 a večer pregnyl. V nedelu len oddychuj. Pacientky na OPU idu na sono prednostne. Ked budes v cakárni povies im že ides na zákrok a ostatne ženy by ta mali pustit. Krv zoberu aj tvojmu mm. Na sone ti daju male ranajky- ružovu tabletku 😀 . Potom ta zavolaju sa prezliect a sup do postele.Drzím Ti palce.
Diecčatá práve som dopozerala film-Tajomstvo. Podstatou filmu je to, že si máme hovorit len to pozitívne, to co by sme chceli mat, dosiahnut.... Takze vsetky musíme mysliet na nase buduce bábatká a na to ze to dokázeme. 🙂
Ahojte, prosím o radu, dnes som mala OPU, mám také trochu vypukle brucho a pri dotyku mierne bolestive, je to normálna reakcia po výkone? ďakujem
@icub ja sa mam fajn. len cakám kedy sa dostavi ms a stále nic. Utrogestan som mala naposledy v nedelu večer. Talze uz by to tu malo byť.
Pevne verim ze srdiečko bije ako zvon. len pozitívne myslenie. Daj potom vediet a posielaj nám tehu výrusíky. Budeme na ne čakať. Nie že nás hned opustíš
😀
@monca303 Mna po OPU bolelo brucho a cely spodok asi 3 dni,bola som nafuknuta ale postupne sa to uvolnovalo.Dodržuj pitny a cikaci režim 🙂 ,snaž sa jest zo začiatku lahke jedla.Myslim,že sa nemusiš bat.Keby sa to zhoršovalo treba radšej zavolat.Drž sa a dobru a kvalitnu urodičku ti prajem 🙂
@monca303 Kolko si mala odobratych vajičok?Poznam ten pocit,ktory citiš.Ja som nemohla spavat a ked som mala volat strasne som sa bala co mi embyologicka povie.Treba pozitivne mysliet,verit a ze bude vsetko OK.Posielam takto na dialku tvojim bublinkam vela sily pozotivnej energie 🙂 .Všetky si tu takto pomahame a povzbudzujeme sa.Je to take mile 🙂 .
@icub a ostatné kočky- bola som dnes na tej gyn.. spravili mi sono a palpačné vyšetrenie, z toho mi akurát zistili, že mám zväčšený vaječník, ten čo ma pobolieva, zobrali mi aj krv a výsledky som mala do hodiny, zápal v krvi nemám, vraj len hormón HCG mám mierne zvýšený, normálne býva vraj do 5,5 a ja ho mám 7,4. Sestrička mi už o 14.00 nevysvetlila, čo to znamená, vraj mám prísť v pondelok, keď ordinuje moja gyn. No zabudla povedať, ak to dovtedy nedostanem.... lebo asi ten výsledok znamená, že to mám "na spadnutie", že asi to čoskoro už konečne dostanem a ja sa budem môcť pripojiť k Vám a rátať si 16 DC ...
dobré ránko prajem, ako sa máte? Ja celkom fajn, až na to že zajtra musím byť v Heliose na kontrolu, som sa tešila, že si cez víkend pospím, čo už.Pevne verím, že je to posledná kontrola pred OPU, som zvedavá, koľko folikulov mám.
@ivankakov ja mam v pondelok kontrolu a tam mi asi povedia.v lavom mam ale neviem kolko ona to tam rychlo rata,ale ten nestastny pravy tam zle videla len nejake drobne ,robila i sono cez vaginu a ked dobre nevidela tak aj cez brucho Doktorka mi pichla purego 300 jednotiek a este aj stiplavku zobrali mi krv a isla som domov,uvidim co mi povedia v pondelok 😀 😀
@ivankakov ...ahojky uz vydrz povedia ti pozitivnu spravu a hned budes inac naladena 😉 ...hlavne drzim palce aby si mala silne foliky 🙂
ahojte, ráno som volala a zo 7 sa nám oplodnili 4 ☹, dúfam, že budú bojovať, embrylogička sa vyjadrila, že uvidíme, čo a ako, taký smútok na mňa dolahol, tak skladám puzzle, aby som na to nemyslela.

@mrnous1 ...drzim palce 😉