icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
25. feb 2011

@mrnous1 ...drzim palce 😉

helenka12
25. feb 2011

@bberika uvidime dnes mi nemohli zobrat krv mam tam modriny a ine žily nenasli ,povedali ze to bude zaujmave a este pri tej operacii musis mat plny mechur? 🙂

helenka12
25. feb 2011

@ivankakov to ja som na tom horsie 18 dekpektyl, 8puregn,3kratHCg,4 krv apiaty kra mi ju brali pred internym,des mi uz hladali dobru žilu a dali mi HEPAROID aby sa mi zily trochu zahojili 😀 😀

bberika
25. feb 2011

@helenka12 Pri odbere nemusis mat plny mechurik,iba pri ET.Ale to ti všetko povedia.My s jednou babenkou sme čakali vyse hodinu na ET,lebo doktorka robila nejaky surny zakrok,tak najprv sme čakali s plnym mechurom,potom nam kazali nech sa ideme trochu vyprazdnit a doniesli nam vodu na doplnenie mechura.

bberika
25. feb 2011

@mrnous1 Dakujem aj ja ti držim palčeky,nech ti dobre dopadne OPU.Daj potom vediet aka bola uroda 🙂 .Pregnyl sa picha cca 36 hod.pred odberom.Ja som bola večer 21.00hod. na pohotovosti pichnut.Potom sa už nič nepicha,dobre si to pochopila.

izzie27
25. feb 2011

@mrnous1 ahoj neboj dobre si ich pochopila. Dnes si pichni normálne, zajtra doobedu tie 2 a večer pregnyl. V nedelu len oddychuj. Pacientky na OPU idu na sono prednostne. Ked budes v cakárni povies im že ides na zákrok a ostatne ženy by ta mali pustit. Krv zoberu aj tvojmu mm. Na sone ti daju male ranajky- ružovu tabletku 😀 . Potom ta zavolaju sa prezliect a sup do postele.Drzím Ti palce.

Diecčatá práve som dopozerala film-Tajomstvo. Podstatou filmu je to, že si máme hovorit len to pozitívne, to co by sme chceli mat, dosiahnut.... Takze vsetky musíme mysliet na nase buduce bábatká a na to ze to dokázeme. 🙂

monca303
25. feb 2011

Ahojte, prosím o radu, dnes som mala OPU, mám také trochu vypukle brucho a pri dotyku mierne bolestive, je to normálna reakcia po výkone? ďakujem

izzie27
25. feb 2011

@icub ja sa mam fajn. len cakám kedy sa dostavi ms a stále nic. Utrogestan som mala naposledy v nedelu večer. Talze uz by to tu malo byť.
Pevne verim ze srdiečko bije ako zvon. len pozitívne myslenie. Daj potom vediet a posielaj nám tehu výrusíky. Budeme na ne čakať. Nie že nás hned opustíš
😀

izzie27
25. feb 2011

@monca303 ahoj myslim si ze mierne bolestive by mohlo byť pri dotyku. Ak by si mala zajtra brucho viac napuchnute asi by si mala zavolat dokimu. Nezabudni vela pit.

monca303
25. feb 2011

@izzie27 ďakujem, je to moje 2 IVF, ale nepamätám, že by som mala bolesti, dúfam, že do ráno to bude už v pohode.

bberika
25. feb 2011

@monca303 Mna po OPU bolelo brucho a cely spodok asi 3 dni,bola som nafuknuta ale postupne sa to uvolnovalo.Dodržuj pitny a cikaci režim 🙂 ,snaž sa jest zo začiatku lahke jedla.Myslim,že sa nemusiš bat.Keby sa to zhoršovalo treba radšej zavolat.Drž sa a dobru a kvalitnu urodičku ti prajem 🙂

monca303
25. feb 2011

@bberika ďakujem, zajtra mám volať, a už teraz som z toho roztrasená, modlím sa, aby boli všetky silné.

izzie27
25. feb 2011

@monca303 budu silne treba verit. Drz sa. A mas PK?

bberika
25. feb 2011

@monca303 Kolko si mala odobratych vajičok?Poznam ten pocit,ktory citiš.Ja som nemohla spavat a ked som mala volat strasne som sa bala co mi embyologicka povie.Treba pozitivne mysliet,verit a ze bude vsetko OK.Posielam takto na dialku tvojim bublinkam vela sily pozotivnej energie 🙂 .Všetky si tu takto pomahame a povzbudzujeme sa.Je to take mile 🙂 .

bberika
25. feb 2011

@monca303 Mas PK a metodu ICSI?

monca303
25. feb 2011

@izzie27
@bberika ano mám PK a ICSI, aj keď sa jej bojím, máme 7, ale jedno z toho trojkové a dve dvojkové, asi nebudem ani spať, ďakujem za povzbudenie.

izzie27
25. feb 2011

@monca303 len sa pekne vyspi. My budeme tiež na ne pozitívne mysliet a na 2.krát to vyde, ja tomu verim. Aj s dvojkových sa moze stat este jednotkove.Drzím palce. Zajtra daj vediet.

bberika
25. feb 2011

@monca303 Suhlasim s izzie27.A ty sa len pekne vyspinkaj.Zajtra nas iformuj.Dobru noc.

monca303
25. feb 2011

@izzie27 ste veľmi milé, určite dáme vedieť a prajem pekný večer 🙂

izzie27
25. feb 2011

@monca303 aj ja prajem pekný večer 🙂

ivankakov
25. feb 2011

@helenka12 no a kedy asi budeš mať OPU, ja mám v nedeľu kontrolu.

ivankakov
25. feb 2011

@helenka12 už aby bolo to OPU za nami, lebo začínam cítiť hrdlo, toľko chorých ľudí všade okolo, bojím sa, že ochoriem.

ivankakov
25. feb 2011

@monca303 aj ja prajem nech sú zajtra dobré správičky. 😀

ivankakov
25. feb 2011

@helenka12 ako dopadla kontrola, zabralo tých 300 j? Koľko folikulov ti narátali?

bielalady
25. feb 2011

@icub a ostatné kočky- bola som dnes na tej gyn.. spravili mi sono a palpačné vyšetrenie, z toho mi akurát zistili, že mám zväčšený vaječník, ten čo ma pobolieva, zobrali mi aj krv a výsledky som mala do hodiny, zápal v krvi nemám, vraj len hormón HCG mám mierne zvýšený, normálne býva vraj do 5,5 a ja ho mám 7,4. Sestrička mi už o 14.00 nevysvetlila, čo to znamená, vraj mám prísť v pondelok, keď ordinuje moja gyn. No zabudla povedať, ak to dovtedy nedostanem.... lebo asi ten výsledok znamená, že to mám "na spadnutie", že asi to čoskoro už konečne dostanem a ja sa budem môcť pripojiť k Vám a rátať si 16 DC ...

ivankakov
26. feb 2011

dobré ránko prajem, ako sa máte? Ja celkom fajn, až na to že zajtra musím byť v Heliose na kontrolu, som sa tešila, že si cez víkend pospím, čo už.Pevne verím, že je to posledná kontrola pred OPU, som zvedavá, koľko folikulov mám.

helenka12
26. feb 2011

@ivankakov ja mam v pondelok kontrolu a tam mi asi povedia.v lavom mam ale neviem kolko ona to tam rychlo rata,ale ten nestastny pravy tam zle videla len nejake drobne ,robila i sono cez vaginu a ked dobre nevidela tak aj cez brucho Doktorka mi pichla purego 300 jednotiek a este aj stiplavku zobrali mi krv a isla som domov,uvidim co mi povedia v pondelok 😀 😀

makovicka53
26. feb 2011

@ivankakov ...ahojky uz vydrz povedia ti pozitivnu spravu a hned budes inac naladena 😉 ...hlavne drzim palce aby si mala silne foliky 🙂

monca303
26. feb 2011

ahojte, ráno som volala a zo 7 sa nám oplodnili 4 ☹, dúfam, že budú bojovať, embrylogička sa vyjadrila, že uvidíme, čo a ako, taký smútok na mňa dolahol, tak skladám puzzle, aby som na to nemyslela.

ivankakov
26. feb 2011

@monca303 neboj tie 4 sa už budú krásne vyvíjať, ver tomu.