Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@bberika ...dakujem ti...lebo ja prave nechcem aby o tom vedeli v praci preto sa pytam...zajtra idem ku gynekologovi tak uvidim snad nebude mat problem napisat mi inu diagnozu
@speranza1... dakujem 🙂 ....a mrzi ma co sa ti prihodilo...ale treba bojovat dalej sup do 2. kola 😉 ...
@speranza1 nevies mi prosim ta este povedat co vlastne robia na tom internom ako to tam prebieha
@makovicka53 na internom vyšetrení ti pozrú výsledky krvi, popíšu ich do správy, natočia ti ekg, potom sa vypytujú na lieky, choroby, ktroé si mala, prehmatajú ti brucho, pozrú kŕčové žily a potom všetko pospisujú a pôjdeš domkov. 😀 😀 😀
@ivankakov ....jaaj no teda takze mi treba naskor vysledky z krvicky...no uvidim co vybavim zajtra 🙂 ty ides zajtra na OPU ak sa nemylim,hmm?
@si31si aj ja som spokojná s helikom a s prístupom doktorov. takze nicoho sa nemusiš bát
@monca303 bojovníkom držím palce, nech to tentokrát výde
@sylvestra no taká som rada ze si sa ozvala, zahanala som zle myslienky a aj ja som ta hladala uz vo fora tehu, zeby sme aspon krátke info o tebe a drobcekovi mali. takze velmi sa tesim, ze je vsetko OK
@bberika jeeej gratulujem 🙂 srdiečko nech pekne bije a nech nehnevá maminu 😀
@speranza1 😢 je mi to velmi luto, viem co prezivas ale mi to teraz vsetko od kociek povyzvedame a v 2.kole budeme take frajerky az no. 🙂 Nebudeme sa ani prílis tesit ale nebudeme sa uz ani bat, lebo budeme vediet co nas uz caka. Budeme v pohode a klude a pojde nám to.
@speranza1 Tak to ma veľmi mrzí, viem presne ako sa cítiš, ja som to tiež musela stopnúť. Ale na druhej strane som si povedala, že radšej ešte pri stimulácii... ako keď by som musela absolvovať všetko ostatné a potom by to nevyšlo.. Takže sa teraz 2 mesiace odreaguj, vypadnite niekde s drahým a v máji... mesiaci lásky to určite vyjde 😉
ahojte dievcata dakujem vam za podporu..ale ved nic hrozne sa nestalo...stalo sa len to co sa malo stat...a takto to malo byt...stale lepsie ze to stopli teraz ako keby som potom mala zostat v nemocnici kvoli krvacaniu do brucha..alebo neviem ake ma nasledky hyperstimulak...takze ja som uz v pohodke a zivot ide dalej 😉 🙂
@mimili ... ahoj...ak sa smiem opytat teba preco stopli pri prvom IVF?
@makovicka53 idem v stredu na OPU, dnes oddychujem,konečne mám v práci dovolenku, takže si to užívam. 😉 😉
@mimili áno mne sa to dalo, záleží to od toho akú namáhavú prácu vykonávaš. Prvé injekcie ma nijak neovplyvňovali v práci, druhé injekcie som si pichala večer, teda ráno som bola čerstvá až hyperaktívna, ale ked som sa okolo 12 h. naobedovala už to bolo horšie, bola som hrozne ospalá a tešila som sa ako o druhej zaľahnem doma. Do Martina som chodila na poldenné péčka a včera už som zahlásila v práci, že idem oddychovať. 😀 😀 😀
@mimili aha... hej mne zase sa rozbehli ako dive 😅 .. hlavne lavy zareagoval dost agresivne a mohlo sa stat ze folikuly tam boli ale prazdne.. ja som pichala az od 4 dc 150 jednotiek menopuru..a ty?..a to som pichala menopur len 4 dni a vsetko to potom stopli...hej a ak budem chciet pokracovat tak pojdem kratkym protokolom... tak ze 1 dc - len dipherelin a 2 dc 1x diph+menopur 75 jedn.
ahojte dievčence a krásny dník Vám všetkým prajem 🙂
@bberika 🙂 to ešte potrvá mesiac,dva,kým sa budem potichúčku tešiť ako ty...ale nevadí,čo má prísť,to príde a ja si počkám 🙂 🙂
@ivankakov,už budúci týždeň v stredu idem do Helíku pre tie štipľavé potvory 😀 😀
@speranza1,moja,ďakujem ti krásne za prianie,ja neviem,ako to budem všetko znášať,lebo ja mám zasa nízky prah bolesti,takže to bude veľmi zaujímavé 😕 😕
@danielkabn ahoooj jasne ze to zvladnes a uvidis ako to pojde rychlo... vsetko sa da zvladnut 😉 🙂 inac ako sa mas? si v praci?
@danielkabn teraz ked už mám poslednú injekciu od včera večera v sebe môžem machrovať, že to všetko bolo nič. Ale moje dopichané a domodrinované brucho si bude asi ešte dlho pamätať. 😝
@ivankakov ja som sa bala len raz..akokeby som tusila ze mi nieco nie velmi pekne oznamia a presne vtedy som to skoncila... a ano nebolo to take hrozne ze by som musela byt doma... ja mam v pohodicke pracu,
mas aj modriny na brusku? mne sa podarilo urobit si len 2 modrinky..inac som mala pekne brusko a to som mala v sebe cca 20 injekcii... takze mozno som bola v polovici aky vy...ale asi to bude aj tym ze cim viac pichas tym viac som nemohla najst to spravne miesto na pichanie... 🙂
@ivankakov Prácu nemám fyzicky namáhavú, ale zavše je to po psychickej stránke zaberák. Ale doma by som len nerváčila a pozorovala sa, tak to spravím ako ty, ak sa budem cítiť ok. Zajtra teda prajem krásnu úrodu 😉
@speranza1 Ja som pichala len 100 jednotiek. Potom mi to zvýšili na 200, no už bolo neskoro. Teraz už budem pichať 200 jednotiek od začiatku.
@speranza1,ale dnes mi je lepšie,ale včera bolo peklo,mala som hroznú migrénu a ešte k tomu mrcha ☹ ☹
dnes už ale zarezávam v práci,ale pohodička 🙂
@ivankakov,ja tiež chcem chodiť do práce cez pichačky 😀 ,mám kľudnú robotu v účtovníckej firme,ale robím len také pomocné práce,celý deň sedím na stoličke,nôžky vyložené a úplná pohodka,nikto ma nenaháňa 🙂
keď ti poviem,že moje telo je poznačené už teraz...ja mám strašne zlé žily a keď som pred 5 rokmi ležala v nemocnici snáď viac ako doma,tak mi pichali injekcie cez krk,cez nohy,cez slabiny 😖 ,dávali mi takú hadičku nad prsiami do žíl...no akože viem,čo ma čaká ☹ ale ja to chcem a musím vydržať 🙂 🙂
@speranza1 kašlem na modriny, tie nebolia, ale čo mi brali krv stále z ľavej ruky, to ma aj bolí. Dúfam, že na OPU mi dajú infúziu do pravej, ktorú mi na to šetrili. Uvidíme. A ozaj manžel mi ráno volala, že o tretej v noci, by mal docestovať domov. No budem sa modliť, aby mu to vyšlo.Chudák takto sa musí stresovať. 😒

@bielalady dakujem za povzbudive slova.... ja som si pichala dipherelin a menopur..ale to nie je na tom ake lieky uzivas..ale ako zareaguje tvoje telo... a moje zareagovalo prilis zhurta... asi som to prilis chcela a to potom tak dopadne 😀 ... nevadi... dievcata nebojte sa ...vy iste nebudete mat ziadne problemy a hlavu hore a do boja za vytuzenym babatkom 😉 🙂