icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
1. mar 2011

@mrnous1 ..tak super urodicka hlavne aby sa drzali bojovnicky... a kolko si rozmyslala si dat vlozit?

makovicka53
1. mar 2011

@ivankakov ...o akych liekoch je rec? 😉

mrnous1
1. mar 2011

No ja už idem variť obed. Tak sa majte pekne babenky. A tebe ivankakov zajtra držím pršteky a myslím na teba aby všetko dopadlo o.k. 🙂

mrnous1
1. mar 2011

@makovicka53 zaleží na tom koľko bude embryí a v akej kvalite. Keď budú 1 tak aj embryologička mi doporučila vklad 1a keď budú 2 tak asi 2. Neviem to ešte fakt uvidím, poprípade sa ešte poradím s embryologičkou. 🙂

makovicka53
1. mar 2011

@mrnous1 ...super 🙂 tak padam aj ja daco navarit...drzkajte sa papa

helenka12
1. mar 2011

@ivankakov boli ma brucho ako ked mam menzes ale ked mi zvysili tie davky tak sa mi hrozne toci hlava,v stredu budem na teba mysliet nech sato podari ako ma ,ja asi v piatok uz aby to bolo za mnou 🙂 🙂

helenka12
1. mar 2011

@helenka12 a zabudla som sa spytat ,co hovorili o spermiach kolko mozu byt stare ,lebo ked sme boli na IUI tak starsie ako 3 dni nemali byt , 🙂

danielkabn
1. mar 2011

@ivankakov,držím palčeky na OPU,nech je čo najlepšia úroda 🙂 🙂

bberika
1. mar 2011

@danielkabn Ahoj. Mas pravdu,este si budes musiet trosku pockat,ale trpezlivost ruze prinasa(v nasom pripade -trpezlivost prinasa deticky) 🙂

ivankakov
1. mar 2011

@helenka12 tak 2-3 dni môžu byť staré.

ivankakov
1. mar 2011

@danielkabn dakujem, som teraz zobudila.

danielkabn
1. mar 2011

@ivankakov a ako sa ti buvalo? 🙂 no asi porozmýšľam tak,že keď budem pichať tie druhé injekcie,tak sa dám aj ja vypísať na pn 😅
@bberika,a ako sa cítiš,už máš aj ranné nevolnosti? 🙂

ivankakov
1. mar 2011

@danielkabn však to uvidíš sama na sebe ako ti bude, no ja som dnes k.o.

makovicka53
1. mar 2011

@ivankakov som ta hned nasledovala 😀 ....tiez spavam poobede dve hodky no jednoducho jak babo 😀

bberika
1. mar 2011

@danielkabn Dakujem za opytanie.Citim sa fajn,trosku ma bolia prsia,chodim castejsie na wc,rannu nevolnost som mala zatial iba raz.Aj to neviem či to bola nevolnost alebo mi nezapasovala kava.Inak v pohode 🙂.

izzie27
1. mar 2011

@ivankakov zajtra ti budem drzat palce a prajem peknu urodu.

bielalady
1. mar 2011

@ivankakov,- držím Ti zajtra palce, taktiež !!!

icub
1. mar 2011

@bielalady tak ako si na tom zdravotne??? je to fajn, ze to nebolo nic vazne...

ivankakov
1. mar 2011

@izzie27
@bielalady dakujem Vám dievčatá, ked budem schopná hned Vám odpíšem.

makovicka53
2. mar 2011

@ivankakov ...budeme cakat 🙂 ....myslim na teba 😉 ....som hrozne zvedava 🙂

ivankakov
2. mar 2011

ahojte už som doma a som v úplnej pohode.Teším sa, že to malo taký hladký priebeh, teraz budem do nedele oddychovať. Vajíčok je presne 1O. 😀 😀 😀

ivankakov
2. mar 2011

@helenka12 ahoj dnes si bola v MT na krv a sono, že? Nemala si náhodou modré tričko, ja som ležala v posteli a niekto tam pri odbere hovoril o žilkách, že už nie je kde odobrať krv.

mimili
2. mar 2011

@ivankakov Tak to je super! Len tak ďalej nech to ide hladučko, hladko... a kedy Ti povedia, koľko sa oplodnilo a atď...?

ivankakov
2. mar 2011

@mimili zajtra o ôsmej mám prvý telefonát, uvidíme koľko sa oplodnilo.

mimili
2. mar 2011

@ivankakov Tak teraz už len oddychuj a teš sa, že to najhoršie už máš za sebou 😉 .

ame
2. mar 2011

@ivankakov super, aj ti ich oznamkovali?
@mimili najhorsie budu este tri telefonaty, ako sa to vsetko vyvija a dva tyzdne cakania 😉

helenka12
2. mar 2011

@ivankakov nooo to som bola ja zobrali mi ju z ruky tam medzi hankami nasli daku zilu a este mi doktora dala inekciu platili sme za nu 47 eur,a co ty ake to bolo ? mna uz bolia ruky hlava ,brucho cely clovek. 😀 😀

helenka12
2. mar 2011

@ivankakov aozaj ja idem urcite v piatok uz sa bojim teraz, a baby aj ste nieco dali lekarom ? 🙂 🙂

mimili
2. mar 2011

@ame No veď áno, ale pre také (ako ja), čo majú stresy z narkózy, a starosti, či vôbec budú mať čo odobrať, je to méta číslo jeden 😀 .

mimili
2. mar 2011

@helenka12 A málo peňazí sa platí, že chceš ešte dávať 😕? Ja sa nechystám - možno až vtedy, keď už bude ich snaženie zhmotnené v podobe malého uvrešťaného bábätka 😵 .