Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@ivankakov to je super ze to mas stastne za sebou ,dufam ze vajicka sa budu krasne vyvijat, ja si idem dat vecer o21 pichnut pregnyl a uz budem len cakat na piatoček dufam ,že to nebude škaredy piatok.a este premyslam rano som pozerala kto ide na zakrok a bol manzel niekoho v oranzovej bunde nebol to tvoj . 🙂 🙂
....neviete kolko trvaju vysledky z krvy ale manzela?lebo ja som uz bola a ze do tyzdna budu..
žienky odkedy treba pit tie 4L tekutin teraz som v pomykove ci od prvych injekcii alebo od tych druhých ...uz som sa raz na to pytala ale istota je gulomet 🙂
ahojte dievčence, @ivankakov, gratulujem k úrodičke a držím palčeky,tfuj tfuj,nech sa všetko vyvíja tak,ako má 😉 😉
a ďakujem aj za oboznámenie sa s OPU 🙂
a ešte sa chcem spýtať,či to každému partnerovi berú krv pred OPU? to keď poviem môjmu,tak ani nepríde 😀 😀
@helenka12, prečo si platila za injekciu toľko euráčikov,ako sa to volalo a načo to vlastne bolo? 😝
@izzie27 a môžem sa ťa opýtať prečo si sa k transferu nedostala? Kvôli OHSS alebo kvôli niečomu inému? Ja si myslím, že keď to bude pretvávať tak ho pred transferom poprosím o kontrolné sono. A keby sa to zhoršovalo tak sa mu určite ozvem. Ja len dúfam, že sa toho čoskoro zbavím. 🙂
@danielkabn ja som mala puregon a brala som 300 jednotiek svoje ale ked to boli take vysoke davky tak uz v pondelok som si nemala co picnut tak mi ho pihali oni zadarmo a vcera uz mi dali recept na MERIONAL 300 a tie som si tam vybrala zaplatila a vratila so a oni mi ich pichli 🙂 🙂
@makovicka53 od druhych inekcii,po tych strasne boli hlava to ti pripomenie a voduuu a aspon ma hrozne bolela s tych 300jednotiek puregonu tak som pila 🙂 ,ale v piatok uz OPU 😀 😀 😀
Ahojte babenky 🙂 Tak dnes som volala tak z 10 9-1 a 7 sa začalo zlievať čo je vraj dobre. Tak len nech tak ďalej pokračujú moje bublinky. 🙂 Bolesti podbruška sa zlepšili, ale ešte stále to nieje ono. Začala som piť okrem vody aj alchemilkový čaj, možno zaberie aj on. 🙂 Tak uvidíme čo bude ´dalej v sobotu mám volať znovu a povedia mi kedy bude transfer. 🙂 Takže asi toľko u mňa nového.
@helenka12 len pekne pi veľa vody, lebo čím viacej vypiješ tým sa viac poistiš, že ťa nebude bolieť hlava. Ja som dokonca z prvých injekcii a to neboli tie druhé aj šabľovala a to mi pripomenulo vodu po celý zbytok pichania. Potom som sa nalievala jedna radosť. 🙂 A držím strašne pršteky v piatok na OPU nech všetko dopadne o.k.
ahojte, dobré ránko, bolesti úplne ustúpili, mám sa dobre. Telefonovala som a z 10 sa nám 6 oplodnilo. Pokladám to za obrovský úspech, v sobotu ráno ďalší telefonát. 😀
ozaj a piť už nemusím toľko, dr. povedal, že tak normálne, už to nie je nutné, nábeh na OHSS nemám , že to u mňa nepredpokladá.
@danielkabn každému partnerovi berú krv, ale tomu môjmu tak zobrali, že mu prepichli žilu, vytvorila sa mu obrovská bublina a nemohol zohnút do večera ruku, dnes ráno už má iba obrovskú modrinu. Takže, tak sa niekedy podarí.
@helenka12 ked si pôjdeš dať pichnúť ten pregnyl, tiež si ho na hodinku vyber z chladničky, vôbec ma nebolel. Ale ked mi ho pichali v MT tak to strašne bolelo. Po injekcii mi chvíľu sestrička masírovala miesto vpichu a nemám tam žiadnu hrču, na rozdiel od tých injekcií z MT, to ma bolí doteraz a cítim tam také hrče.
@mimiliano ja uz som nemala puregon ani na pondelok tak mi tam pichli puregon ich a dali mi aj pero domov na utorok davku a v stredu som bola na kontrole a ja nevem asi sa mozu ale mne dali recept na MERIONAL ze si ho ma ist vybrat a pist dat pichnut tak ,mysim ze lekarka vie ja uz som taka dopichana ze uz mi je jedno co mi pichaju ,dnes nemam nic odychujem a zajtra OPU dufam ze to bude ok ,lebo sa bojim narkozy 😀 😀
@helenka12 narkózy sa neboj, nie to klasická narkóza. Proste sa budeš rozprávať so sestričkami a zrazu už nič. Potom sa zobudíš na posteli a budeš už len napäto čakať na výsledky. Mňa operoval Krajkovič a zase nesklamal, bol perfektný. Aj tá sála nepôsobí vôbec hrôzostrašne, ešte mi aj zhasli svetlá, aby mi tak nešlo do očí. Skrátka super prístup.

@ivankakov ahaa tak to urcite pojdeme aj mi metodou ICSI ....aspon viem kolko priblizne si mame nachystat a partnerovi brali na co krv? vsak maju vysledky z vysetrenia 🙂