icon

Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti

ka131
21. dec 2009

Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.

😉 😉 😉

makovicka53
2. mar 2011

@ivankakov ahaa tak to urcite pojdeme aj mi metodou ICSI ....aspon viem kolko priblizne si mame nachystat a partnerovi brali na co krv? vsak maju vysledky z vysetrenia 🙂

ivankakov
2. mar 2011

@makovicka53 znova infekčné choroby, ale tak mu to zle zobrali. 😀

makovicka53
2. mar 2011

@ivankakov co mu zle zobrali

helenka12
2. mar 2011

@ivankakov to je super ze to mas stastne za sebou ,dufam ze vajicka sa budu krasne vyvijat, ja si idem dat vecer o21 pichnut pregnyl a uz budem len cakat na piatoček dufam ,že to nebude škaredy piatok.a este premyslam rano som pozerala kto ide na zakrok a bol manzel niekoho v oranzovej bunde nebol to tvoj . 🙂 🙂

makovicka53
2. mar 2011

....neviete kolko trvaju vysledky z krvy ale manzela?lebo ja som uz bola a ze do tyzdna budu..

izzie27
2. mar 2011

@mrnous1 no ja som sa k transveru ani nedostala ☹ Mna pobolievalo hlavne ked som sa otacala a sadala si. Ale bolesti pomaly ustupovali, tak som im ani nevolala.Dufam ze ta OHSS nepostihne. Ale keby to neprestavalo tal tam zavolaj.

makovicka53
2. mar 2011

žienky odkedy treba pit tie 4L tekutin teraz som v pomykove ci od prvych injekcii alebo od tych druhých ...uz som sa raz na to pytala ale istota je gulomet 🙂

ame
2. mar 2011

@makovicka53 staci od tych druhych, od FSH injekcii

makovicka53
2. mar 2011

@ame super...dakujem velmi krasne som az zlakla...

danielkabn
2. mar 2011

ahojte dievčence, @ivankakov, gratulujem k úrodičke a držím palčeky,tfuj tfuj,nech sa všetko vyvíja tak,ako má 😉 😉
a ďakujem aj za oboznámenie sa s OPU 🙂
a ešte sa chcem spýtať,či to každému partnerovi berú krv pred OPU? to keď poviem môjmu,tak ani nepríde 😀 😀
@helenka12, prečo si platila za injekciu toľko euráčikov,ako sa to volalo a načo to vlastne bolo? 😝

mrnous1
2. mar 2011

@izzie27 a môžem sa ťa opýtať prečo si sa k transferu nedostala? Kvôli OHSS alebo kvôli niečomu inému? Ja si myslím, že keď to bude pretvávať tak ho pred transferom poprosím o kontrolné sono. A keby sa to zhoršovalo tak sa mu určite ozvem. Ja len dúfam, že sa toho čoskoro zbavím. 🙂

helenka12
3. mar 2011

@danielkabn ja som mala puregon a brala som 300 jednotiek svoje ale ked to boli take vysoke davky tak uz v pondelok som si nemala co picnut tak mi ho pihali oni zadarmo a vcera uz mi dali recept na MERIONAL 300 a tie som si tam vybrala zaplatila a vratila so a oni mi ich pichli 🙂 🙂

helenka12
3. mar 2011

@makovicka53 od druhych inekcii,po tych strasne boli hlava to ti pripomenie a voduuu a aspon ma hrozne bolela s tych 300jednotiek puregonu tak som pila 🙂 ,ale v piatok uz OPU 😀 😀 😀

mrnous1
3. mar 2011

@ivankakov Ahoj no gratulujem k úrodičke. 🙂 A ako si dopadla dnes keď si tam volala? Dúfam, že len naj naj najlepšie. 🙂

mrnous1
3. mar 2011

Ahojte babenky 🙂 Tak dnes som volala tak z 10 9-1 a 7 sa začalo zlievať čo je vraj dobre. Tak len nech tak ďalej pokračujú moje bublinky. 🙂 Bolesti podbruška sa zlepšili, ale ešte stále to nieje ono. Začala som piť okrem vody aj alchemilkový čaj, možno zaberie aj on. 🙂 Tak uvidíme čo bude ´dalej v sobotu mám volať znovu a povedia mi kedy bude transfer. 🙂 Takže asi toľko u mňa nového.

mimili
3. mar 2011

Dobré ránko!
@helenka12 Správne som to pochopila... že oni už Ti potom nedali ďalší recept na Puregon? Lebo mne tie zvyšné injekcie, čo mám, tiež nebudú stačiť. A Merional su FSH injekcie? To sa môže kombinovať s Puregonom? A pichali Ti to oni tam???

mrnous1
3. mar 2011

@helenka12 len pekne pi veľa vody, lebo čím viacej vypiješ tým sa viac poistiš, že ťa nebude bolieť hlava. Ja som dokonca z prvých injekcii a to neboli tie druhé aj šabľovala a to mi pripomenulo vodu po celý zbytok pichania. Potom som sa nalievala jedna radosť. 🙂 A držím strašne pršteky v piatok na OPU nech všetko dopadne o.k.

mimili
3. mar 2011

@mrnous1 Perfektné správy, len tak ďalej, držím palce!!

mrnous1
3. mar 2011

@mimili Ďakujem 🙂 A ja držím mojím bublinkám pršteky nech to zvládajú aj naďalej, nech bojujú rovnako ako ja. 🙂

ivankakov
3. mar 2011

@helenka12 ano ,mal oranžovú mikinu

ivankakov
3. mar 2011

ahojte, dobré ránko, bolesti úplne ustúpili, mám sa dobre. Telefonovala som a z 10 sa nám 6 oplodnilo. Pokladám to za obrovský úspech, v sobotu ráno ďalší telefonát. 😀

ivankakov
3. mar 2011

ozaj a piť už nemusím toľko, dr. povedal, že tak normálne, už to nie je nutné, nábeh na OHSS nemám , že to u mňa nepredpokladá.

ivankakov
3. mar 2011

@danielkabn každému partnerovi berú krv, ale tomu môjmu tak zobrali, že mu prepichli žilu, vytvorila sa mu obrovská bublina a nemohol zohnút do večera ruku, dnes ráno už má iba obrovskú modrinu. Takže, tak sa niekedy podarí.

ivankakov
3. mar 2011

@helenka12 ked si pôjdeš dať pichnúť ten pregnyl, tiež si ho na hodinku vyber z chladničky, vôbec ma nebolel. Ale ked mi ho pichali v MT tak to strašne bolelo. Po injekcii mi chvíľu sestrička masírovala miesto vpichu a nemám tam žiadnu hrču, na rozdiel od tých injekcií z MT, to ma bolí doteraz a cítim tam také hrče.

helenka12
3. mar 2011

@mimiliano ja uz som nemala puregon ani na pondelok tak mi tam pichli puregon ich a dali mi aj pero domov na utorok davku a v stredu som bola na kontrole a ja nevem asi sa mozu ale mne dali recept na MERIONAL ze si ho ma ist vybrat a pist dat pichnut tak ,mysim ze lekarka vie ja uz som taka dopichana ze uz mi je jedno co mi pichaju ,dnes nemam nic odychujem a zajtra OPU dufam ze to bude ok ,lebo sa bojim narkozy 😀 😀

ivankakov
3. mar 2011

@helenka12 narkózy sa neboj, nie to klasická narkóza. Proste sa budeš rozprávať so sestričkami a zrazu už nič. Potom sa zobudíš na posteli a budeš už len napäto čakať na výsledky. Mňa operoval Krajkovič a zase nesklamal, bol perfektný. Aj tá sála nepôsobí vôbec hrôzostrašne, ešte mi aj zhasli svetlá, aby mi tak nešlo do očí. Skrátka super prístup.

helenka12
3. mar 2011

@ivankakov ja som bola vcera vecer o 21 stipal ,mne ked brali krv ,potom minapichli do brucha tan merional,dekapektyl,a do zadku tu stiplavku tak uz vecer som chcela nech mi to len pichne a idem domov ☹ ☹

helenka12
3. mar 2011

@ivankakov jachodim ku Gattovej to ona ma bude operovat ?? dufam ona je taka dobra 🙂 🙂

ivankakov
3. mar 2011

@helenka12 operuje len ten, ktorý má v ten deň službu. Takže to dopredu asi nebudeš vedieť. Ale môžeš sa ráno pri prvom sone opýtať, kto ťa bude operovať.

helenka12
3. mar 2011

@ivankakov a ako dali oplodnit vsetky vajicka ci ako to tam funguje ja som zvedava kolko ich budem mat ked v tom pravom je malo vidiet ,ale doktorka hovorilaze v narkoze ten vajenik troch spadne dolu ze dude ku nemu lepsi pristup aby som sa nebala ze to bude ok 🙂 🙂