Helios Martin - začíname. Podeľte sa o vaše skúsenosti
Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
@ivankakov ahooojky silno budem drzat palce...nech to prebehne v poriadku...a niekedy je aj menej VIAC 🙂 ....
@renka1801 dakujem moc x....ved ja tiez neviem ci to zvladnem ale kedze som doma budem sa snzit tiez si to zapisovat a zacala si pit v prvy den vpichu FHS ? tak viacej tekutin?
@bberika dakujem krasne veruze si musim zvolit nejaky system...ale tak pre babo vydrzim vsetko..jasne ze jest mi asi chutit nebude...ale to je mozno dobre aspon sa organizmus precisti 🙂 mam trosku obavy ci vobec idem dostat mrchu nacas...akurat mam termin od dnes do stredy...a priznaky zatial nikde...nevies ci sa uz niektorej stalo ze nedostala v predpisanom termine? 😒
@makovicka53 A berieš teraz Proveru? Lebo ak áno, tam je to dosť možné, že Ti nepríde presne na 28.deň.
@mimili no ja som ju brala od 16DC do 25DC a dnes som 30DC a predpisanu mrchu mam 30-32 DC
@makovicka53 Kľudne môže prísť aj neskôr, jednej babe viem, že až na 35. deň. Takže v pohodičke, no stress 😉 Ak by ti nedorazila na ten 32. deň, tak zavolaj do Heliosu a oni Ti už povedia.
@mimili fnuuk dufam ze mne sa to nestane....ale dakujem aj tak za radu 🙂 a ty ako pokracujes?
@makovicka53 nemaj boja, ms pride, ja som sa nahlasovala do Heliku s tym, ze nic a uz som mala hlavu v smutku a ona dorazila na 33. den az cestou do MT, dobre, ze? Ja mam na vsetko az finalne dni.
@ame naozaj? no super...aspon si ma trosku utesila ...fakt...boze to su nervy toto a to je len mrchana 😀 ...a ako to prebiehalo na 1.kontrole
@makovicka53 hej, neboj sa...pride...a to ja som ms nedostavala, len po liekoch ci vyvolavacke, takze som mala este vacsi strach....vsetky tieto kontroly (mala som ich 5) prebehnu tak rychlo, na 1. kontrole ti cez brusko pozru maternicu, vysku sliznice...ta bude minimalna, pojdes na krv a poobede ti zavolaju, kedy a aku davku mas pichat a datum dalsej kontroly
@ame ahaa diky 😉 ...a treba sa asi objednat vsak?lebo som rozmyslala ked dostanem napr vecer ze ci rano mozem vystartovat alebo sa najskor objednat...kedze cesta trva dlhsie a tam treba byt do 8h ....citim sasice tak zvlastne vcera sa mi tocila hlava a dnes mi je akosi zvlastne akoby na vracanie od spodu sa citim tiez divne takze je mozne ze mrchana sa ozyva...a ty sa ako mas? ty uz cakas na vysledok ze?
@makovicka53 ano, treba sa objednat....oni ta objednaju hned na druhy den, nevadi, ze to bude 1. ci 2. den ms, to je uz jedno.
Ja som dnes 9. den po ET, ale vcera som sa vylakala, lebo som si na WC nasla na papieri taky hlien s krvou a trvalo to asi pol dna, tak teraz mam riadne nervy z toho. Ale nic ma neboli, ziadne stahy, tak hadam je to ok.
@ame ale vies ze to moze byt aj priznak uhniezdenia hmm?testik si si neskusala robit? 😉 ....oki tak sa objednam...uz sa neviem dockat aj ja toho pocitu ked budem mat bublinku v sebe 🙂 ...kolko si si dala vlozit?
@makovicka53 krv zacala na 8. den, tak neviem, na uhniezdenie mi to pride neskoro....okolo testov chodim, len akosi nemam odvahu, ale asi urobim, nech potom u dr. nezosokujem 😲
ja som mala malo vajicok, len styri a dobojovali to (z takeho mini mnozstva to bolo super) dve blastocysty, dala som si vlozit jednu a jednu zamrazit
od FSH injekcii vela pi, ale ved to uz vies 🙂
@ame ano jasne 🙂 ...no ja ti poviem ze ja osobne by som asi nevydrzala ale min na 10 den po ET by som asi testla nech viem na com som aspon informativne 🙂
@makovicka53 vsak asi skusim zajtra testnut, len som manzelovi kazala kupit test s najvyssou citlivostou
@ame juuj budem silno drzat palce ..potom mi napis vysledok 😉 ....som dnes zvedava na ivanku 🙂
Ahojte kočky, všetky vás pozdravujem. 😉
Dnes som volala do poisťovne a mám schválenú žiadosť, v priebehu týždňa ju posielajú do Heliosu. Už sa teším. 😵
Som velmi prekvapená, v stredu budú 3 týždne, čo sme ju spisovali v centre.
Ivankakov, ame a všetky čakatelky aj tehulky, držím vám palce, nech všetko dobre dopadne. 😉
Ahojte, už som doma z transferu. Mám v brušku jedno krásne embryjko, Musím 14 dní čakať, ale budem rada čakať na výsledok.Mám strach, ale zároveň aj radosť.
@ivankakov ahojky jeej super strasne moc ti fandim...a opatruj si bublinku v sebe 😉 ..ako to prebiehalo
@makovicka53 znova som sa obliekla do košele a na operačke mi dr. zaviedol tenučku trubičku, nebolelo to, bol to iba sekundový nepríjemný pocit. Na obrazovke som videla tú tekutinku v maternici. Dostala som aj fotečku. Ležala som 20 min a potom som si šla k dr. pre správu. Už sme nič neplatili a šli sme domov.
@ivankakov super ..tak sa tesim s tebou.... 😀 ...gratulujem k transferu a dufam ze o 2 tyzdne aj k tehu 😉 ...ja cakam stale na mrchu zatial nedorazila 😒
Ahojte kocky, ale ste pekne rozbehnuté. Prajem vsetkým aby marec bol ten najlepsi mesiac anasli ste si // 😀
Ja idem zajtra tiež do helika ale az na 14,45 na konzultáciu k 2.IVF
@ame aj ja drzím palce a som presvedčená ze tam //palice budu. 🙂
@ivankakov tak prajem vsetko dobre a nech tých 14 dní utecie ako voda
A zajtra vám prajem krásne MDŽ 😵
@ivankakov drzim vam palčeky nech je embriko rastie tak ako ma , 🙂 🙂 neplatili ste ani tych 160 eur ,mna to caka v stredu alebo vo stvrtok podla toho ako sa budu embrika vyvijat a teraz budes marodovat alebo pojdes do prace o povedal lekar ,mne vyvolavaju z prace kedy sa vratim a neviem o mam povedat 🙂 🙂

@ame dakujem ti si zlata...nos kusim si to tak aj ja rozvrhnut 🙂 ....ja by som mala dostat mrchu dnes zajtra al. v stredu ale najhorsie na tom je ze nemam ziadne pocity na mrchu...normalne sa bojim ci ju vobec dostanem 😒